Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, merci frumos de incurajari.
Daca si parintii tai s-au descurcat cu tine care invatasesi dupa ureche o groaza de lucruri, ne vom descurca si noi.
Si uite asa mai scoti cate 0.5 cm pe zi la inaltimea Mirunei.

Aseara Anca il alerga pe Victor prin casa, bineinteles tinuta de manute de mine. Era un ras !!

Irina, si Vladut sta bine cu inaltimea, greutatea. Felicitari.
Aha, si Calapod ma aproba in legatura cu branza topita.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Foarte frumoase pozele de la ziua lui Vladut!

Wow ce inalta e Miruna!

Irina la fel patesc si eu cu tocurile .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

[v] Dupa lungi lupte seculare nu am gasit nici un antibiotic intestinal (Normix, Ercefuryl, Mercefuryl) pentru bebe asa ca am decis sa ii dau Ampicilina. Este sinistra - pute, e scrboasa si toxica. Nu pot sa va spun ce copil cuminte am (ptiu, ptiu sa nu il deochi): inghite orice, toate porcariile. Ii dau un ceai c u enterol, unul cu hidrasec si din 6 in sase ore ampicilina. Deschide gurita la toate ca un pui de vrabioara. Fara scandal, fara proteste. Si are momente in care cred ca se simte rau si atunci sta la iubit si giugiulit (ea deobiecei e independenta si neafectuasa). Mi se rupe sufletul cand ii aud matele bolborosind iar ea rade si e vesela. Cand eram mica, era sa mor din cauza transparentei de matz (adica se stricase flora bacteriana) si pe vremea aia nu existau medicamente. Acum o inteleg si eu pe mama. Abia joi vin rezultatele de la copro...Daca nu i se opreste diareea de la ampicilina, i-o scot. Nu vreau sa ii bag biseptol. Nu stiu ce sa mai fac.
Ma iertati ca va bat la cap da nu fac fata bine la boala copilului. Diseara trebuie sa ma duc sa imi negociez intoarcerea la munca si sincer nici nu m-am gandit la salariu, conditii. Cred ca o sa accept tot ce imi ofera numai sa scap sa ajung la copil.

PS: daca auziti de bona si nu aveti nevoie, loviti-ma cu un PM.

Saru'mana si va pup pe fiecare in parte de la distanta ca sunt si eu bolnava ca fata (din spirit de solidaritate)

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cat timp feirbeti ficatul pentru copii?

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
LA MULTI ANI MARY!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se-ndeplineasca toate dorintele!
Antonia, probabil c-am mai ramas doua care dam fructele de ora 10; Ana haleste un mar, o banana, o nectarina si 1-2 biscuiti la masa asta, si blenderuite pe deasupra.
Diplodocus, mie imi plac f. mult animalele, am avut si catei si pisici; dar sfatul meu este sa mai astepti un pic, un an, doi, pana se face piticul mai mare; daca aveai in casa, asta era, incercai sa delimitezi spatiile pt. o perioada, sa eviti contactul direct o perioada, pe cat posibil - si probabil catelul va fi gelos - in fine, ideea mea ar fi sa mai stai un pic.
Inaa, bine-ai venit in Romanica! Cum fu impactul? Spor la rezolvat problemele!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, sanatate multa.
Eu zic ca daca ai inceput sa ii dai Ampicilina, da-i macar 4-5 zile.
Si bafta la negociere diseara, trage tare ca ptr Nuka tragi.
Cu bonele e seceta mare

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Neatza fetelor!
Luca a facut simbata si duminica febra 39,5...O angina nepurulenta asociata cu eruptia dentara...am fost de 2 ori la Urgentza cu el ca nu mai scadea febra...Acum e OK..Doar ca dintzii cu pricina nu se vad deloc...
MARINELA-multumesc pt experienta impartasita in legatura cu catzelul...Ma ajuta, caci eu n-am avut niciodata , desi imi plac tare mult...
MIFLORE-ai dreptate, cred ca o sa mai astept, vreo 6 anipt k noi avem programat si bb2, asa ca trebuie sa creasca si el...
ANTONIA- si eu ii dau lui Luca fructe la ora 10...Mie pediatrul mi-a spus ca pot continua cu acelasi meniu pina la 1 an...Poate din cauza ca buburuza are deja 12 kg si ceva
MARY-La multi ani cu sanatate, alaturi de cei dragi!
CRISTINA- ce fel de brinza topita ti-a spus pediatrul ca poti sa-i dai? De oricare?

Fetelor, mai am o nedumerire, si pediatrul lui Luca e in concediu, nu stiu pe cine sa intreb...Luca papa tzitzi(dimineatza, seara si peste zi cind adoarme), deci evident nu stiu cit maninca..Oare cite lactate ar trebui sa-i dau peste zi

Mergi la inceput

Aaaa, deci suntem multe care dam fructe la ora 10!
Ma gandeam cu groaza ca de maine sa-i schimb meniul. Am scapat deocamdata.
Cristina, de-abia astept sa ne povestesti despre Victoras scolar! Sa fim si noi la curent cu ce se mai intampla in scolile romanesti;
eu mai am ceva tangente, mama e profa de mate; asa ca, daca nu va iese rezultatul la mate, bagati aici problema s-o descurcam!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Sofia, unde-i optimismul? Haide ca se vor rezolva toate si cu Nuka si cu serviciul; Sanatate multa multa!!! eu mai stiu pentru flora intestinala ecoflorina, sunt niste sticlute mici care contin o solutie si in dop o pulbere; apesi pe dop, se amesteca intre ele si iese o suspensie; parca asa imi amintesc;
Si pe mine ma intereseaza raspunsul legat de ficatel!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Buna gagici!Am reusit si eu sa citesc capitolul in curs, macar atata, ca si asa am pierdut vreo 8 in ultima vreme si chiar nu mai am cum sa recuperez.In fine, am mai vazut si eu ce se mai intampla in ultima vreme cu voi si cu bebelusii "nostri"In primul rand, vreau sa urez La multi ani bebeilor care au implinit deja 1 an, sa fie sanatosi si norocosi! ..asa sunt eu de obicei, intarziata, dar mai bine mai tarziu...Multa sanatate bebicilor bolnaviori din perioada asta, Vladut si Nuka, care sunt pusi pe kk si intind nervii la maxim mamicilor, stiu cum e , ca am stat si noi pe HN 2 luni, nici nu vreau sa-mi mai amintesc.Am citit si de progresele ingerasilor , sincera sa fiu, am ramas masca la unele dintre ele si iar mi-am dat seama ca Teodora e in urma rau cam la toate. Dar nu-i bai, are ma-sa rabdare si o sa va ajungem si noi din urma Tangerine,multumim pentru laude desi am multe de zis, spun acum doar ce-mi aduc aminte , ca e cam greu cu roza in ultima vreme 1. Am prestat si eu la copil cascval si ii place la nebunie si branza topita felii Hochland, acum nu stiu daca e bine, dar nu mai vreau sa ma gandesc la E -uri si alte alea, ca oricum tot de ele va da mai tarziu ca altele nu-s din pacate.2.As incerca si eu sa trec pe lapte de vaca UHT, dupa 1 an si tare mult mi-as dori sa aflu ce pareri aveti voi si la ce marca v-ati gandit sau v-a fost recomandata de dr. Eu sunt in plop, chiar nu stiu , mamicile pe care le cunosc eu, le dau lapte de la tarani, dar eu nu vreau sa aud de asa ceva ca sunt fricoasa din fire si nu vreau sa ma risc.Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput