Piticodromul de sept-oct 2005 (135)
Raspunsuri - Pagina 29
locca spune:
Sofia, zi mersi ca fata e cuminte si inghite toate "porcariile" de medicamente. Stiu eu un baietel care nu a vrut sub nici o forma sa inghita nimic, doar cate o gurita de ceai de menta mai scapa. Succes mult diseara!
Te inteleg, mie imi venea sa plang cand il vedeam pe matei cum vomita si vomita si vomita si sta bleg la mine in brate la giugiuleala.
Irina, intreb eu de dulceata daca mai astepti raspunsul vreo 2 saptamani ![]()
Pai daca au voie saraturi gen cascaval si branza telemea o sa-l incerc, ca si-asa am intrat in pana de idei de mancare.
Norina, eu ma gandeam la dorna sau parmalat (asta zicea Cristina cge). Branza numai din dorna i-am facut pana acum si de-aia ma gandeam sa-i dau lapte tot de-ala. Daca l-o vrea.
Mai, eu nu stiu cat fierb ficatelul. Il fierb pana e fiert, n-am stat niciodata sa cronometrez. Oricum, nu cu orele.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Ruxandra
astept 2 saptamani, ca acu o sa bag in el branzeturi dimineata
.
Si ca vorbiti de bone... E o tanti la mine in bloc care cauta copil sa aiba grija de el. Chestia e ca nu o prea cunosc, stiu doar ca m-a interpelat odata, daca nu stiu pe cineva... Nu m-am grabit cu intrebarea deoarece stiu ca fumeaza, in rest pare ok, dar nu garantez nimic. Si mai e o tanti care s-a oferit sa-l ingrijeasca pe Vladut ca ii pleaca nepotii in sep-oct in Israel parca (desi sta in bloc cu mine mie imi place tare mult bona actuala). Ea nu fumeaza
. Daca intereseaza pe cineva... pot sa vb cu ele.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simona8004 spune:
buna fetelor,
Hai sa va spunem, Maia e pe lapte de alimentara, cum se spune de vreo o luna. cel la punga, doar ca nu e ala romanesc pe care il stiti voi. La noi in Suceava este un orfelinat condus de niste Menoniti si au vaci aduse din america, Holstain (sper ca am scris bine daca nu asta e
) pe linga laptele la punga, au inghetata de te doare mintea la cit e de buna, biscuiti, paine, dar inghetata e cea mai buna. Mai ales cele cu gust de cafea sau caramel sau fructe de padure sau capshuni, fetelor e o nebunie. Si nu si-au facut nici o reclama pe piata publicitara, absolut nici una, dar au vinzari foarte bune. in fiecare zi ramin fara biscuiti si lapte in oras. Ferma e amplasata undeva in afara Sucevei spre Radauti. Superb.
Asta am vrut sa va spunem ca Maia are deja o luna decind e pe lapte la punga, si se pare ca ii place. Ea seara mananca si o portie de lapte cu biscuiti. cam 6-8 biscuiti la un polonic de lapte (150 ml) de lapte. Nu am mai avut banii necesari pentru laptele praf si am fost nevoiti sa trecem, si e mai ieftin ![]()
Multumim de informatiile cu brinzeturile. Mie imi plac foarte mult si as vrea sa ii dau si Maiei, sper sa ii placa. Un cub de branza cu un cremwustel de pui si painita, mmmmm...ce bun e pentru o cina. Gata ma duc sa mai fac treaba pe acasa.
Multumesc mult fetelor de sustinerea cu jobul. Off asa un stres. am depus 2 CV pina acum si asteptam sa vedem ce iese.
Va
dulce
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
b_irina_c spune:
Simona bafta cu job-urile! Cand am depus eu clicaiam pe unde apucam. Vreeau sa zic ca pt job-ul asta unde sunt acum nici nu imi dadusem seama ca am aplicat
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Irina
asta e tare.
Simona, iti tin pumnii cu jobul!
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
latrishia spune:
Hilde eu fierb ficatul cam 15 min intr o apa si dupa aia ii scot si ii mai fierb juma de ora cu legume in alta oala. Si daca tot zisesi de ficat sa ti zic si o reteta care i place la nebunie lu fi mea: 2 ficatei, o rosie decojita, un catel usturoi, un morcov si o lingura de orez, fierte pasate un praf de sare si gata
Lori&Luanna
b_irina_c spune:
Ruxandra pe bune... vazusem ce cauta si mi s-a parut OK, apoi am primit mail sa ma duc la interviu la o firma cunoscuta si eu habar nu aveam ca am aplicat la firma aia
.
Si acum sa schimb capitolul
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze