Piticodromul de sept-oct 2005 (135)
Raspunsuri - Pagina 27
marinela79 spune:
proba de semnatura,sper ca nu se supara Irina, ca parca si ea a avut acelasi semn la un moment dat, sau ma insel?
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Gina M spune:
Marinela79,astazi am vizionat pozele voastre.Am inceput cu primul album si nu m-am putut opri decat la ultimul!Sunteti o familie tare frumoasa si, ce duuulceata de baiat aveti! Felicitari mamico!

My baby development!
POZE NOI 
Ioana75 spune:
La Multi Ani Mary!
Sa fii iubita si fericita, sa ai parte de bucurii multe si sanatate!
Neata fetelor
. Va multumesc pentru felicitari, Miruna e intr-adevar inalta pentru virsta ei. Dar ce sa-i faci, eu in clasa intii eram cu un cap mai mare decit toti copii, ca o girafa. Apoi n-am mai crescut asa mult, am doar 1,7m; mi-ar fi placut sa fiu mai inalta.
Irina Noeliei, ma bucur ca ati ajuns cu bine in tara, sa va rezolvati toate problemele si sa va si odihniti un pic
.
Irina cuscra, sa ne zici ce a zis calapod despre brinza topita si cascaval. Eu abia duminica i-am dat mirunei crema de brinza (Philadelphia, ca de aia aveam in casa) pe piine si i-a placut foarte mult.
Antonia, eu nu i-am dat niciodata masa de 10. Miruna maninca: lapte (270 ml) la ora 8, mincare cu carne (200 gr) si fructe (200 gr) la ora 13, brinza cu mamaliga sau fructe sau iaurt sau alte prostii la ora 17, si lapte (270 ml) la ora 21. Uneori mai prinde biscuiti si prajituri si le haleste intre mese, dar nu ca regula.
Cristina, nu-i bai cu manualele mai grele, bine ca au mai decongestionat materia; o sa ne spui tu peste citeva luni daca ti se pare mai usor sau mai greu decit pe vremea noastra. Sa-i spui lui Victor ca ii tinem pumnii, sa fie premiant la sfirsitul anului
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Hildegard spune:
Tonnia, eu inca ii dau fructe la 10.
Acum la 10 a papat asa:
1/2 banana, 1 piersica, branza calcica, 2 biscuiti petit de la Merlin + 1 lingurita de 8 cereale de la Nestle si ceai de menta bea azi (la 250 de ml ceai am pus 1 lingurita zahar). Nu0i pun zilnic zahar in ceai.
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
codruta_grg spune:
Tonnia, eu inca ii dau fructele la ora 10 (br de vaci cu 1 piersica+1/2 banana si 1 pruna) Dar cat de curand as incepe sa ii dau micul dejun. Astept doctorita sa vina pe la noi sa vedem ce mai zice ea.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
b_irina_c spune:
LA MULTI ANI MARY Sa fii fericita si sa ai o viata plina de bucurii si impliniri de tot felul! Da, eu am avut asa semnatura si se pare ca da roade, Vladut e chiar cuminte acum! Si ar fi chiar culmea sa ma supar
.
Vladut se pare ca mai mic decat il vad eu
. Are 11 kg si 79 de cm (dar eu tot zic ca 80 ca impingea cu capul in chestia aia de masurat
). E peste medie cu inaltimea, dar mai mare de muncit ca acusi nu mai ajunge la Mirunica.
Ioana Calapod a zis ca-i voie aproape orice. Ca eu am intrebat de branza topita si cascaval si apoi ce nu e voie
, ca lista cu 'e voie' e prea lunga. Nu e voie carne de porc, nici chestii prajite... in rest chiar asa a zis 'mancare de oameni mari'.
Ioana tu vroiai mai ianlta? Noroc ca ti-ai gasit om pe masura
, ca la mine e mare aventura la cumparat pantofi/sandale elegante, caci nu-mi place sa fiu mai inalta ca el
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
'neata fetele!
Marinela, "La Multi Ani!", sa fii fericita, iubita si toate dorintele voastre sa vi se implineasca.
Si sa vezi ca Iaris promite sa nu fie terorist azi.
Carmen, vroiam sa iti scriu de ieri, ce mai face Catalina ?
Ati ajuns la doctor in legatura cu piciorusul ?
Si fetita nasilor ancutei a avut ceva probleme cu un piciorus, au fost la un ortoped cu ea, a purtat niste ghetute facute pe comanda si acum alearga de nu o poti prinde.
daca vrei ma interesez de datele de contact ale ortopedului respectiv.
Ioana, ii transmit lui Victor urarile voastre.
Eu am emotii cu clasa 1, adica ne va fi foarte greu cu adaptatul la programul strict: nu tu plimbari seara, plecat din casa dimineata cel tarziu la 7.30.
Victor socoteste fara probleme, inmulteste, imparte, citeste, scrie.
Toate lucrurile astea le-a invatat singur, deci dupa ureche.
De exemplu, litera 'Z' o face invers, cand il corectez zice ca eu gresesc.Deci, ca sa scrie corect, va trebui sa uite cum scrie acuma, si sa invete sa il scrie corect.
De asta imi e teama ca ii va fi cam greu.
Ma tot intreaba ce se va intampla daca nu isi va face tema, cred ca ii trec prin cap si ganduri din astea.
Inaa, bine ati venit in Romanica, bafta multa si nervi tari ptr obtinerea actelelor.
Marinela, eu zic ca Iaris papa ok, poti sa il si cantaresti.![]()
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Neata
Mary, la multi ani! tinerica dom'le, nu te mai plange ![]()
Irina, multumesc pt. informatiile cu ce nu are voie sa pape. Matei ieri, dupa ce mancase ca un guineu, a poftit si la mancarea mea, adica tocanita de ficatei, si i-am dat. Noroc ca nu pusesem sare. Mama ce mai plescaia. Si pe urma a furat si un cartof prajit.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Irina, Miruna are 81,5 cm, dar v-am zis mai putin sa nu para asa mare
. Hai ca ii donam 0,5 cm lui Vladut
.
Cristina, parintii mei au facut amindoi liceul pedagogic, si s-au "chinuit" sa nu ma invete nimic inainte de scoala; eu, ca Victoras, am invatat singura diverse lucruri, si apoi la scoala ieseam din banca ca ma plictiseam. Acum insa (mi-a spus mama) invatatoarele "bune" au pregatite, pe linga "materia normala", si exercitii speciale, mai grele, pe care le dau copiilor "avansati", ca sa nu frece menta la orele de bastonase
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Ruxandra lasa ca mai e putin pana la dezlegarea la sare
. Eu i-am dat de mai multe ori din ciorba mea, ca la felul 2 mai am de invatat sa-l fac fara prajeala de ceapa mult iubita.
A si a mai zis ca e voie telemea, cas si alte branzeturi
. Eu si telemea i-am dat din aia mai putin sarata. Am uitat sa intreb explicit de dulceata
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze