Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Revin la obiect

Mifloricico si noi suntem 4x4 . Dar lucaram intens la upgradeul de biped. Profesor este Matei. Ieri a avut loc prima sedinta de invatare a know-howului. Perseveram. Se uita Luca la el cu niste ochi...mai avea putin si se scarpina in cap Cum o face dom'le?

Ruxi nu pot sa cred...100 de poze. Multumiri pe aceasta cale husbandului din dotare Sper ca nu a facut scurta la deget de la atatea clikuri . De abia astept sa intru in posesia CD-ului.

Ioana felicitari ptr dimensiunile Mirunei

Irina mai bine mai tarziu decat niciodata...La multi ani si sa-ti traiasca puiutul sa va bucurati de el 1000 de ani de azi inainte

Ramona si eu i-am dat branza topita lui Luca. Suge la ea nevoie mare si il distreaza foarte tare ca i se incleieaza limba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sofia, si eu stiu de sumetrolin (biseptol) ca-i bun in cazurile astea! Sanatate multa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo .

Maine ma duc la Calapod si o sa intreb de cascaval si branza topita. Asa piticul meu se va decide definitiv.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Salutare la mamici si copilasi! "La multi ani!" celor care au mai implinit o lunita, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Felicitam si noi pe Miruna si Valdut pentru dimensiuni si la mai mare.

Am citit ca ati scris despre brinza topita. Alberto maninca asa ceva de pe la 9 luni si la cit ii place lui mincarea (am scris nu demult si dimensiunile lui la 1 an spre convingere) evident ca maninca cu pofta si brinza topita.

Sanatate multa Nukai, Sofia. Tinem pumnii sa fie totul bine.

Salutari si o seara placuta de la,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

A, si ca sa inchei ziua de azi.
Felicitari Tudu ptr mers.
Lasa ca trec si piscaturile de tantari.

Ioana, merci de info cu clasa 1.
Numai ca ieri am vb. cu o mamica de clasa a-2-a de la scoala unde va merge Victor si mi-a zis ca aici sunt cerinte de top.
Aleg cele mai grele manuale.

Victor inca mai copilareste cu sora-sa acasa.

O seara buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna seara mamici de bebici frumosi !

Pic si eu ca musca-n lapte, ca n-am apucat sa citesc decit pagina asta si nu mai stiu ce faceti

Vreau sa va intreb ceva,poate imi raspunde si mie cineva..
Mi s-a oferit un catzel dragut, vaccinat si cuminte..Stiti oare daca e OK pt bb la virsta asta? Acum cred ca ar sta doar bot in botNu-mi vine in minte exact rasa, dar se pare ca nu lasa par prin casa...

Pupici la toti si la toate si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cu ultimele puteri sa va spun ce ma roade: mai da cineva la masa de ora 10 fructe? Sau toate le-ati inlocuit cu mic dejun ca pentru adulti? Si daca da, in ce consta masa asta? Si fructele cand?

Ioana, e inalta Miruna, concureaza cu baietii. Raspunde-mi si tu la intrebarea de mai sus, ca am mare incredere in alegerile tale.

Cge, nasol cu trezirile, stiu cum e, cred ca dintii sunt de vina la voi.

Ce-o mai face Jadi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Revin si eu dupa ce au adormit barbatii din casa.Mai strag de prin casa, mai fac una alta, ca deh, maine ma sarbatoresc si eu, fac 27 de ani:"batrana,mamaie,batrana"
Va mutumesc pt sfaturi tuturor, in legatura cu teroristul meu.Din pacate nu prea are cine sa mi-l ia, mama lucreaza, cand e acasa ma mai ajuta dar are probleme cu zona lombara, asa ca nu pot sa o solicit prea mult, ba mai pune o muratura, ca daca eu nu pot, ea biata pune sa fie pt toti, pe soacra nu ma bazez, ca e o straina pt Iaris, nu de putine ori a plans cand l-a luat in brate, asa ca mai bine nu, sora mea are 18 ani, ea sta cel mai mult cu mine,dar o epuizeaza si pe ea, cand fac eu cate ceva, o solicita a maxim si ea e un pic mai sensibila, mai bolnavioara, sotul lucreaza pana tarziu, de multe ori merge si noaptea la interventii, ca toate masinile din fabrica aia depind de el.cand e acasa il solicit si eu, dar Iaris mai mult vrea cu mine acum si daca ma vede plange.In parc doar el il plimba, eu ma relaxez, dar si acolo cand ma vede e pe mine, singuri nu-i las, ca deja a cazut iaris de 2 ori cu tat'su si culmea, ca tot ce pateste, pateste cu tat'su langa el, asa ca......
Incerc sa mai rezist.Mi-e ciuda ca mergea binisor in picioare si dupa cele 2 cazaturi afara nu mai vrea nicicum sa-si dea drumul singurel, se teme, tremura tot daca vrei sa-l lasi de mana si mi-e frica sa nu mai cada.
Ma bucur ca aveti copii atat de bine diversificati, Iaris face mofturi la absolut tot ce-i dau, primele inghitituri sunt cu strambaturi si grimase de parca toata mancarea ar fi acra, mai face si "cah", apoi incet, incet papa, azi a mancat ok 3 mese:fructe la 10-o felie de mango cu o nectarina si 4 biscuiti, la 14 -pireut de legume cu pui, la 18 un iaurt de 2oo gr, iar lapte 150ml dimineata si 5o ml pe la 21:3o.De cantarit nu l-am mai cantarit de la 9 luni, mi-e si frica sa-l pun pe cantar ca nu cumva sa fie mai slab decat atunci.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

buna seara1

am intrat sa va spun ca am ajuns cu bine la Romania, pe drum Noelia a fost cumintica...in avion si-a facut programul o ora si apoi a bagat somn...in rest... e prietenoasa, si-a cunoscut si bunicii care sunt super incantati de ea.

azi a facut diaree de trei ori si s-a si iritat la fundulet...sper sa isi revina maine...i-am pus cremuta la greu. i-am dat pt prima data cereale de orez cu 3 fructe(banana, mar si portocala parca)- nu red ca poate fi de la asta, nu?

o problema: nu stiu ce sa ii mai dau de mancare...dati-mi idei
va pup acum ca mor de somn si maine iar am o gramada de actaraie...pt permisul meu ca l-am pierdut si pt pasaportul infantei.

noapte buna

ps felicitari Mirunei pentru dimensuni

mi-am amintit...Noelia e fana branza topita...eu i-am dat si doua cubulete la masa ...cum ea nu papa laptic...

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Diplodocus, eu m-as gandi ca sa ai un caine e la fel cu sa ai un copil in plus in casa, eu am avut cand nu-l aveam pe iaris si iti faci programul dupa el:dresaj,ce se poate invata acasa, iesit la plimbare, papa, baie, joaca.Eu l-am avut de mic,mic, era un metis, parca, nu mai stiu exact, da' parca asa zicea sotul si vreau sa spun ca ma trezeam noaptea la el, ca plangea, papa, vomita ca manca prea mult.Imi plac cateii ,dar nu m-as mai lega la cap, mi-a ajuns si-mi ajunge tero al meu.
Gabiarama, sa creasca mare Tudu si sa va fie de bine mersul, cred ca e un dulce.
Am admirat si cuplul de feciori, Luca si Matei, frumusei foc,
Fug la nani, ne mai vedem, poate si maine, chiar daca fac chef.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput