Piticodromul de sept-oct 2005 (135)
Raspunsuri - Pagina 25
sofia_misicu spune:
Anca, da, astept PM. Saru'mana!
Ramona, ercefuril ce este? Antiseptic sau antibiotic?
Ruxandra, da i-am facut copro da e gata abia joi. A inceput sa faca kk dupa kk iarasi. Doctorita de familie imi zicea sa ii dau amoxicilina sau biseptol iar eu sincer nu vreau. Prefer un antibiotic intestinal. Da nu se gasesc. Intre timp ii dau enterol.
Offf
Nuka si Mama la Nuka
Simo74 spune:
Sofia am vazut ca substanta activa la Normix este rifaximinum. Intreaba la farmacie, poate au vreun inlocuitor?
Revin...
tangerine spune:
ercefurilu e un antibiotic intestinal
este tablete, asa ca tb pisat; parca se dadea o tableta la 8 ore-da mai bine intrebi farmacista
biseptolul (sumetrolin) chiar se recomanda in caz de diaree severa; si asta este suspensie;
bauniesc ca smecta sau baby bioticsu nu au rezolvat problema
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
cge spune:
Nu mai reusesc sa spun tot ce am vreau.
Asa, in primul rand felicitari Mirunei ptr dimensiuni.
Presimt ca Anca va fi mai mica la 1 an, dar parca io sunt mare rau.
Sofia, sanatate multa. Tu cum te mai simti ?
Ramona, wauu, merge Maria. Bravo !!
Si sa stii ca in cartile frantuzesti de cresterea copilului, recomanda branza topita de pe 8-9 luni parca.
Sambata Anca a furat crenvustii lui Victor (2 la numar) si i-a mancat ea. Deci, e diversificata la maxim.
Anca, Priorix e vaccinul impotriva rujeolei, rubeolei si oreionului. Sa ma corectati daca vb. tampenii.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
miflore spune:
Ioana, cum fuse vaccinul? Sper ca bine!
Cristina, Ramona si Mari, am pus poze cu Ana in albumul comun "Noi" la sectiunea 5,6,7,8,9 si 10 luni; deocamdata; mai urmeaza!
Simona, bafta cu jobul! Tinem pumnii!!!
Sofia, cum e Nuka?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
tangerine spune:
cristina cge, merci pt info cu branza topita; acu ca ai zis, mi-am adus aminte ca si in capraru zice ca poti sa dai de pe la 9-10 luni branza topita -stiam eu nu ca nu sunt chiar asa de inconstienta; da eu tot am vazut e-uri pe eticheta :) da cica nu toate e rele
maria nu merge inca de-adevaratelea, da in cateva zile sper sa nu ma mai solicite cu manuta si sa se miste biped; multumim tuturor de felicitari; a fost un moment special, pt ca s-a nimerit sa fie in parc cu mami si cu tati; noi ne gandeam ca o sa ratam momentul..
ioana, si eu astept sa ne vedem, da din cum se contureaza lucrurile asta ar fi peste vreo 3 wekenduri :); voiam sa-ti propun saptamana viitoare intr-o seara daca miruna si-a mai schimbat programul si nu se culca de la 8 -maria e diponibila pana la 23:00 :)
irina, acelasi lucru-daca vrei sa ne vedem saptamana viitoare intr-o seara... o sa-ti aduc si premergatorul-am reusit sa il impachetam cat s-a putut de aproape de forma originala; si ca dedicatie speciala o sa incerc pana atunci sa pun poza mariei in harnasament :)
mama, ce harnica am fost azi; cred ca am luat-o pe miflore :) se vede ca e luni si sunt atat de groggy ca nu ma pot concentra la nimic
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
miflore spune:
Ioana, ce fata mare ai!!!
11kg si 82 de cm! Wow!
Ana mea are 8600gr si vreo 73 de cm la 11 luni; seamana cu o banana ![]()
Felicitari maxime Mariei si lui Tudu pentru plimbari!!! Bravo!
Noi inca suntem 4x4, ce-i drept ne-am perfectionat si bagam viteza prin toata casa; si ne ridicam in picioare de mii de ori si doar cate un pas-doi stangaci tinuta de manute; dar la vorbaaaaaaa,
! Mai sunt copii care merg doar in 4 labe?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Ramona sunt perfect de acord sa ne vedem, dar saptamana viitoare intentionez sa plec din Bucuresti... pentru orice alta seara... sau alt WE suntem disponibili. Gata deja premergatorul? Sper ca ti-a folosit. Cat despre impachetat... important e sa incapa in cutie
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze