Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi, lasa, se mai intimpla cu tintarii, eu mi-am numarat odata piscaturile de pe fata si aveam peste 40 (dar eram la liceu). Felicitari pentru plimbaretz!
Ruxandra, Simo, am admirat si cavalerii, si pe voi. Faine poze.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

Dragele mele, desi intru rar, imi purtati noroc.
Data trecuta m-am plans de dinti ca nu avea si a doua zi iaca unul la orizont.

Pentru ce este Priorix, ca eu acum aud. Si ce alte vaccinuri le-ati mai facut pentru imunizare?
Noi am mers cu Infanrix si i-a mai facut unul antirujeolic la 7 luni.

Si acum este la al doilea tratament cu antibiotic pentru rosu in gatulet.
Si mi-am dorit asa mult ca pana la 1 an sa nu ii dau antibiotic si uite ca are 11 luni si deja e la al doilea.

In alta ordine de idei,
Am cunoscut anul acesta pe cineva care este super in calitate de copii. E o tipa tanara, foarte blanda cu copii si de care se ataseaza imediat (exista o atractie reciproca). Stie o gramada de lucruri legat de educatia lor si dealtfel cu asta se si ocupa. In doua vizite (caci ea e in Buc si eu in Cta) am invatat cateva lucruri care pana la urma sunt de bun simt dar care uite ca nimeni nu mi le-a zis pana acum.
Ceea ce imi place insa cel mai mult la ea este ca nu ii alinta. Poate fi blanda dar fara sa ii alinte. Este adepta unui program stabilit de alimentatie si somn iar in rest ii antreneaza la joaca ca sa invete tot felul de lucruri.
Stand de vorba cu ea am realizat ca desi mi-am zis ca eu nu imi voi alinta copilul, exact asta fac acum.

Copilul meu sta cu mama-soacra care exceleaza in materie de alintat. Insa o prefer pentru ca imi este tare greu sa gasesc pe cineva strain si sa reusesc sa trec pragul de incredere ca sa imi las copilul cu acea persoana.

Daca ar fi fost in acelasi oras cu mine, cred ca ar fi singura persoana la care as avea incredere sa apelez (in afara de familie bineinteles)

Desi o cunosc de ceva timp deabea acum mi-a picat fisa sa va zic de ea desi am mai citit de unele din voi care cautati bone.

Asa ca, daca va intereseaza (fetele din Buc), imi spuneti si va dau nr ei de tel sau mi-l dati voi pe al vostru si il transmit.

Alta chestie,
Care este treaba la mot cu ..colac, turta ...nu mai stiu ce...ca eu nu am auzit.

Sofia, sper ca ati aflat ce este si bebe este mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Anca, eu am nevoie de bona!!!!! Rau!!! te rog...Vad ca nu ai PM-ul activat.

Am fost cu copilul la Grigore Alexandrescu si mare scofala n-am rezolvat. I-a dat doctorita un antibiotic intestinal care NU SE GASESTE. Se numeste Normix pulbere orala. Am cumparat pilule, da astea nu sunt bune. Mi-a mai zis de unul: Metrofuryl (parca) si nici ala nu se gaseste. Nu a mai facut kk de azi dimineata da e sacaita ca ii ies si dintii. Nu stiu ce sa ii mai dau. O sa mai incerc cu Enterol-ul, poate ii mai trece.

Multumesc mult de sustinere.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

sofia, incearca ercefuril; se gaseste si este f bun pt diaree

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Wow, felicitari pt. dimensiuni, Ioana! Ce inalta e Miruna! De fapt cred ca piticul meu e pitic, dar nici nu are cu cine sa semene sa fie si el ca bradul.

Marinela, te inteleg, nici eu nu mai puteam sa ma tin dupa Matei. Cand inca nu mergea singur statea in picioare, intindea mana spre mine si urla "adica, stai, nu vii sa ma iei, nu vezi ca vreau sa merg acolo?"

Ramona, felicitari pt. Maria cea singura mergatoare in picioare!

Sofia, dar coprocultura i-a facut tanti dr? Nasol, exact asa am prins si eu cu Matei, enteroblabla in acelasi timp cu eruptie dentara.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anca, si eu vroiam bona, dar i-o lasam Nukai.

Oricum, retine ca si noi am vrea.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

sofia, spre rusinea mea, nu stiu sa activez PM
cum sa fac, iti trimit pe PM nr ei de tel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anca uite aici mai multe chestii legate de taiat mot, rupt turta, etc. Fiecare face ce vrea...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anca, ptr a activa PM, te duci la 'Profil personal' si aici la intrebarea 'Permiti membriilor forumului sa iti trimita mail?: " raspunzi cu 'Da'.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Irina, multumesc mult
sunt chiar mai multe info decat vroiam
Si SA ITI TRAIASCA VLADUT!

Mergi la inceput