Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am pus poze noi, de fapt am facut un album nou cu august-septembrie 2006

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Trebuie musai sa impart cu voi unul din rarele momente cind ma simt o mama adecvata . De la marele succes pe care l-a avut minigolful ultima oara cind ne-am intilnit cu Dana&Josh (Dana, unde sint pozele? {:)]), i-am luat o jucarica de la marele nostru Dolarama, constind in citeva jgheaburi detasabile si doua bile (marbles), cu care mi s-a jucat copilul fara oprire (*) de cind a venit de la gradi si pina la culcare si de dimineata de la sculare pina la ora de mers la gradi, unde n-a mai dat din picioare urlind, ca de obicei, ci doar a repetat cu insistenta ca vrea "more Dana, more Josh". Asta, si un cos de baschet cu minge, fiind lucrul de care nu s-a dezlipit la ora de gimnastica - bineinteles ca acum, avind voie pe toate aparatele interzise de pina acum, nu l-a mai interesat nimic, doar cosul de baschet si mingea.
(*) cu mici pauze de baschet..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

URAAA, salutare fetelor, m-am intors din Creta, si-s cu temele facute acuma, am citit tot ce ati scris.

concediul nostru a fost superb , am sa va povestesc ca nu mai pot...si a fost asa perfect si ptr ca a fost primul in 4
da, Mariana castiga pariul, sunt insarcinata, azi am primit confirmarea ecografica.sarcina are 6 saptamani si bb 5 mm.problema e ca a aparut si un chist de 4 cm pe care nu-l aveam acolo, sper sa nu creasca.
banuielile mi-au fost confirmate in concediu cand imi era f rau in fiecare dimineata, si in plus am niste migrene...dar suntem tare fericiti ca ii batea inimutza azi.
na...v-am turnat noutatile
imi doresc un copil sanatos asta e sigur dorinta fiecarei mame

iar concediul, super!Theiutza super cuminte, papat dormit bine, baie cat cuprinde, hotelul si conditiile de 5 stele.o sa pun pozici!totul a fost ff frumos ne-am simtit tratati cum se cuvine, la standarde inalte.

parpa, inca ne facem casa musai trebe sa ne mutam in 2 luni.

pupici tuturor, incerc sa mai intru azi v-am vazut la toate pozicile sunteti super si voi si copilashii.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

carrie, duble felicitari, atit pentru vacanta cit si pentru gigilicea mica din burtica! Sarcina usoara si bb sanatos! Ce v-ati dori? Mindra sau flacau?

dana d, mindre foc mindrele tale! Are Alexa o poza in care seamana extraordinar cu tine.

Aseara dupa baia noastra ... plina de entuziasm, ca sa zic asa... ajungem la spalatul pe dinti, cu care prilej Paul isi exercita spiritul de observatie, limbajul si farmecele:
(in traducere)
Paul: Mami, ai tricoul ud!
Mami: Da, dar stii de ce?
Paul: o apuca pe mami de urechi, o trage spre el si incepe s-o pupe infocat pe nas.

Si din categoria "esentialul despre familia noastra": tot ieri, dupa amiaza, mami cu miinile pina la coate in must, tati plin de iarba din cap pina-n picioare, la jumatatea activitatii de tuns iarba, Paul vrea musai afara ACUM.
(tot in traducere)
Paul: Tati, vreau afara.
Tati: Spune-i lui mami.
Paul: Mami, vreau afara.
Mami: Bine, incalta-te.
Paul: Tati, incalta-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pup pe toata lumea.
Felicitari carrie.
Noi suntem raciti rau si cred ca dam in enterocolita.

Mergi la inceput

Aalina, bagati usturoi (1 catel) lasat peste noapte in apa sau lapte fierbinti sau frecat cu ulei de masline. Sau orice altceva care va face bine. Numa bine sa va faceti. Dar am impresia ca acu incepe sezonul. Urmatoarea la noi sper sa vina mai incolo, ca abia am terminat luna de muci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

parpa super poantele lui Paul, am ras bine

mie mi-e great dimineata de-mi vine sa ma sui pe pereti si sufar de o lipsa acuta de energie+migrene.da astea sa fie toate problemele.

nu avem preferinta in privinta bebeului , sanatos sa fie, chiar nu are importanta.la Mihai cred ca tare i-ar surade inca o fetitza

Alina, sanatate multa sa aveti.va pupam!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Felicitari Cris!!!Nu-mi vine sa cred pur si simplu!!!Cred ca Mihai e in al noulea cer....pacat ca de data asta nu te mai pot urma.
Eu numai ce am venit de la hamburg..si ca sa nu vin cu mana goala..am venit cu o raceala..de sa mor..imi e tare rau....
Revin mai tarziu cu poze si povestiri legate de calatorie.Am stat cam o sapt si ceva..prin Viena..Hamburg..

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici,

De mult timp nu prea am scris sper ca nu ne-ati uitat.
Noi suntem foarte ocupate, mergem la gradinita avem multa activitate.
Fetele s-au acomodat, doar trezitul de dimineata este o problema pt. Elena care mai vrea sa doarma. Au invatat poezii, cintecele au facut si pozne, au fugit de la masa si s-au dus la toaleta si s-au udat toate
Sarcina usoara Cristina.
Cu Lumi ne mai auzim mai des.

Ginduri bune de la noi.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna la toata lumea!
Sa incepem cu felicitarile...Carrie..bravo voua...sarcina usoara...ca stiu cum e cu greturile alea bata-le cucu!
Adita tu in ce stadiu mai esti? Ai aflat ce ai in burtica?
Fetelor noi suntem bine acum...luam LUIVAC, un fel de vaccin oral pentru stimularea imunitatii...s-a dus iar la mama Mircea unde are de gand sa stea vreo 2,3 saptamani.Se simte bine acolo si desi mie mi greu fara el deocamdata nu avem alta alternativa.Cu gradi mai asteptam, ca am fost avertizati.... ca daca se mai raceste de multe ori e pericol sa dea in astm bronsic...asa ca il mai tin pe langa casa. Cu ochisorii suntem bine, nu s-a mai plans asa de tare de lumina...a luat sirop de afine natural care cica intareste acuitatea vizuala si revigoreaza circulatia retiniana. In rest ce sa va spun, e asa de dulce si il pot pacali asa cum vreau eu...cumintel, ascultator...vorbeste cu Ursuletul Martinel...il cara peste tot si i explica tot ce crede el ca ar trebui sa stie ursuletul
Sanatate la bebei bolnaviori...mai ales ca incepe sezonul racelilor....UFFF!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput