Copilasi de mai 2003 (39)
Precedentul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74817&whichpage=1
Listutza noastra
15 aprilie - Tamara si bb Maria-Daria si Catalin-George
28 aprilie - Dana d si bb Ana Ilinca
1 mai - Daiopri si bb Cristian
1 mai - Alycia si bb Mircea – Cristian
1 mai - meme si bb Anca
2 mai - Lumi si bb Denisa Cristina
4 mai - Rainbow si bb Remus
4 mai - Aalina si bb Dorian
6 mai - Lumy si bb Francesca
6 mai - ana-maria si bb Rares
7 mai - Alinaluchian si bb Ioana
7 mai - andra si bb Alexandru Vasile
8 mai - monjum06 si bb Gabi
11 mai - Criss75 si bebe Marius Alexandru
13 mai - pisi_ella si bb Emma-Andreea
13 mai - ange si bb Robert Mihail
14 mai - Zen si bb Alexanda Cezara
14 mai - mona74 si bb Emma Louise
15 mai - DanaMario si bb Joshua
15 mai - Byl si bb Ana
16 mai - bebelusa28 si bb Corina
16 mai - radones si bb Andrei
18 mai - danv si bb Ioana
18 mai - Rramona si bb Alexia
20 mai - parpalak si bb Paul
20 mai - Andremar si bb Nicholas
21 mai - Adita si bb Elena
24 mai - Alda si bb Daria
24 mai - Ina si Radu si bb Radu
25 mai - matusica aquariusrpro si bb Luca Andrei
26 mai - Ione si bb Maria Diana si Elena Stefania
27 mai - oLo si bb Anais Clara - KiKi
29 mai - emma24 si bb Jason Dennis
30 mai - carrie si bb Theodora Alexia
31 mai - Korinna si bb Stefan
Raspunsuri
Daiopri spune:
Hei, de cand asteptam sa deschida cineva:)
Am uitat cu baile, al meu face numai din picioare, si ca o mama nebuna ce sunt (Parpalak va poate confirma) l-am terorizat cu nu pune mana, cah, asa ca de cate ori intra incepe sa zica singur: "nu voie La, cah aicea, sau nu cah", depinde cum arata:), dar nu pune mana.
El se uita pe dedesubt la cabinele de proba.
Am sa pun poze dar acum ma misc si mai incet decat inainte (daca se putea asa ceva).
Wk placut.
dana d spune:
Buna Mamici!
Daiopri, Alexa vrea sa ramana aici, a inceput deja sa intrebe lumea daca vrea sa o infieze cineva. Asta dupa ce am calculat si am ajuns la concluzia ca nu are tata destui bani sa o tina intr-un liceu particular de aici asa ca asta a ramas singura solutie. Bineinteles ca ne e dor de Ilinca, si Alexa abia asteapta sa o vada, dar apoi s-ar intoarce tot aici.Astazi ne-am urcat in CNTower. Am admirat privelistea,am facut poze si filme, am stat ore intregi la coada la lift si am pierdut in turn mai multe ore decat am fi crezut. Dupa ce am coborat am mancat o pizza ca ne chioraiau matele iar sus era 5$ o tarta. Apoi ne-am mai plimbat putin in downtown si am venit acasa pe la 6. Dupa ce ne-am tras putin sufletul am iesit iar la plimbare pe aici pe langa lac si am nimerit in plin concurs de barci Dragon boath, asa ceva. Lume multa, tribune cu scaune pentru spectatori, corturi cu mancare... Ne-am asezat si noi si am asistat la niste curse si am strigat si am aplaudat desi nu stiam cu cine tineam dar era tare frig si trebuia sa ne incalzim cumva.
Aici sufla un vanticel de toamna, e racoare si miroase a toamna. Ma intreb cum o mai fi pe acasa, parca vad ca gasim pomii ingalbeniti deja. Nu-mi vine s acred ca am lipsit atat de mult de acasa si Ilinca a mai crescut fara sa fiu de fata zi de zi.
Mai avem 10 zile si plecam spre casa si 11 zile si o strang in brate pe comoara mea mica.
Fetele mele
parpalak spune:
Eu sint in culmea fericirii, de citeva zile ne-am intors la pireuri in blender, si-asa stiu ca maninca Paul si legume si carnita de-adevaratelea.. Bieinteles ca ne-am asezat la masa cu dublu-Nelsonuri, de care nu scapam, si de care scrie in toate cartile ca nu trebuie sub nici o forma fortat/obligat copilul la masa.. Ei bine, dupa ce ne zbatem vreun sfert de ora pentru primele 3 lingurite... dar n-aveti idee in ce hal.. inclusiv astupat nasu ca sa deschida gura inclestata si acoperita de amindoua miinile... ne intoarcem iar la deschisul cioculetului ca un pui de vrabiuta... masa care nu se poate lua decit la ma-sa in brate... Cremvurstii ii mai tinem pentru cazuri de forta majora, dar sper sa nu-i mai vad o vreme... la fel si sandvishurile cu brinza topita... maninca d-astea si la gradi...
Ori sa-ncep sa caut o gradi care le da mincare gatita la prinz.. si care costa dublu... dar nu inainte de a-mi gasi un servici de-adevaratelea...
Am uitat ce mai voiam sa va-ntreb. (poate-mi aduc aminte mai incolo..) Ah, da, una din intrebari era, unde-ati mai pus frate poze? Ca am avut la prinz o mica pauza si nu stiam unde sa ma uit dupa pozele voastre. Asa ca dati si voi cu linkuri, care-aveti, si care n-aveti, faceti-va! ![]()
Si bine-ai venit monjum06!
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
adita spune:
Uite, daca tot intrebati de poze,astea sunt link-urile noastre:
poze
filmulete
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

monjum06 spune:
buna,
pierdusem subiectul dar la un moment dat m-am prins ca e altul nou inceput.
multumesc ca ne-ati trecut si pe noi in listuta.
ma simt tare mandra.
referitor la poze, m-am prins cum se face link-ul dar acum am o problema cu calculatorul. adica l-am schimbat si pozele trebuie sa le descarc de pe cel vechi.
dar in curand o sa le poun cap la cap pe toate
pupici
monica mama lu'gabi
alycia spune:
Adita super faine pozele, copii tai sunttare dulci...si toti trei au o grozava gropita in barbie.Nu ne+ai spus ce face burtica....ce ai
acolo? Cum te simti?
Parpalack felicitari pentru reusita.Si lui Mircea i placla nebunie crenvustii aia..i dau mai mult de pasare....dar ce or avea frate de sunt asa de innebuniti copii dupa ei? Dar nu pot sa ma plang ca mananca cu placere si pireu cu carnita si alte cele cat de cat sanatoase. Mai nou i place sa manance piersica cu biscuite...ca bebelusii. Nu stiu de ce nu vrea sa guste fructele, sa muste din ele chiar daca i le feliez.
Dana _d incepe numaratoarea inversa...cum te simti? Cred ca abia astepti sa ajungi acasa....
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
parpalak spune:
Mai adita, sint mortali cum fac ei orchestra acolo...
Ce mai face burtica?
alycia, las' ca piersica-i buna, are o gramada de fier. Paul maninca fructe la gradi, dar rosie sub nici o forma. Mai suteste el cite una de pe masa, isi baga coltii in ea si pe urma o abandoneaza printre jucarii.. Cit despre magnetul din cremvursti - mister mare!
monjum, succes cu pozele!
adita spune:
Multumesc de intrebari. eu ma simt foarte bine, bebe e bine. din pacate dr meu nu are un ecograf prea performant si nu s-a vazut sexul copilasului, si am zis ca nu se merita sa dau cine stie cat la unul bun doar pt asta. o sa aflu eu pana nasc, sper
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

parpalak spune:
Lasa adita, ca afli cind nasti, in cel mai rau caz
Cind e DPN-ul?