Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Parpalak, termenul e cam pe 27 ianuarie, dar or sa ma opereze mai devreme

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna, buna la toata lumea,

Mare liniste pe aici:)
Noi suntem binisor, ne lutam cu o mica (speram) problemuta, pe care o are baiatul cu un picior, caci se vaita de durere cam acum o saptamana si incepuse sa schioapete.
Am fost la doctor cu el si i-a facut radiografie si pare sa fie bine, dar inca mai are retineri la mers.
In rest e vesel vioi, si a inceput sa ii turuie gurita, de nici nu stiu de unde le scoate, mai ales cuvinte in engleza, pe care le zice mult mai corect decat pe cele in ro.
Tare imi e drag cand canta el singurel (semn ca nu am behait eu chiar degeaba) "bate vantu funjele" si "3 ezi cucuieti".
Numai ca tot in lupte suntem cu kk, care tot in "pempe" apare, desi cand il intrebi unde face zice "ita" dar numai in olita nu-l vaz. Nici nu stiu daca sa-l mai cert sau nu, ca daca ii fac observatii dupa aia se tine sa nu faca deloc, si se constipa.
Dana_d, ai ajuns cu bine acasa? Sa stii ca la subiectul celalalt al tau am vrut sa raspund, dar a zis Dana_Mario cam ce as fi vrut si eu sa zic. As mai avea de adaugat doar ca s-ar putea sa asteptati unul de la celalalt acelasi lucru, asa ca si atitudinea ta conteaza, sa stii. Mai putem discuta pe privat, dar ceea ce te rog e sa incerci sa privesti altfel lucrurile. E pacat sa spui asa...
Fetele din tara banuiesc ca sunt prin concedii, asa ca le dorim distractie placuta.
Eu inca sunt in planificari cu vacanta.
Dana_Mario, Parpa, voi ce mai faceti?
Adita, sarcina usoara ii continuare.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Domle, mare liniste pe aici....
Am intrat sa va zic ca am pus si eu cateva poze daca vreti sa ne vedeti
http://community.webshots.com/user/daiopri

Numai bine si wk placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Ne-am intors de cateva zile dar inca nu mi-am revenit. Fetele care nu ati plecat inca din tara, va sfatuiesc sa nu o faceti daca nu aveti de gand sa o faceti definitiv. E trist si frustrant sa te intorci acasa, Inainte sa plec traiam cat de cat in armonie cu mizeria de pe strada, cu cacatii de pe trotuare, cu pamantul plin de praf unde joaca copii fotbal si ridica nori de praf, cu leaganele rupte si scuipatii de pe jos. Se poate sa ma deranjeze mai tare pentru ca stiu ca la anul vine sora mea aici impreuna cu prietenul ei canadian? Ce-i arat eu baiatului ala? Cu ce ma laud si eu?...
Sa revin la ale noastre: Ilinca ne-a asteptat pe aeroport si s-a agatat de gatul meu de unde cu greu am putut sa o mai dau jos abia cand sa ma urc in masina. Aveam eu impresia ca nu i-am lipsit, ba chiar mi-era teama ca ma uita, dar se pare ca doar era prea ocupata ca sa-mi simta lipsa dar pe masura ce trecea timpul incepea sa observe ca lipseste cineva...In ultimele zile tot intreba cand venim, acuma nu stiu daca de dor sau de nerabdare sa-si primeasca sandalutele. Nu a cerut papusi (chiar am vrut sa-i iau una dar am renuntat), nu a cerut jucarii, a cerut doar sandalute ca pe alea pe care i le cumparasem a calcat-o o doamna si i le-a rupt. Si daca o tot intrebam ce sa-i mai aduc din Canada, din obligatie a mai gasit ceva: bombonele. Asa ca i-am adus sandalute si bombonele si pe langa ele multe multe hainute frumoase si cateva jucarii necomandate dar primite cu bucurie.
Dupa cateva ore de la sosire am dat iar piept cu neascultarea si obraznicia, dar am zis ca-i prea devreme sa fac pe zbirul si am lasat-o macar pana a doua zi sa-si faca de cap. Trebuie sa va spun ca vrea sa doarma in patul mare si cam in fiecare seara sau dupamiaza ne culcam impreuna si o mut eu dupa ce adoarme. Bea numai lapte cu miere si a luat 1 kg cat am fost plecata. Cum am venit am scos mierea din lapte si nu a zis nici "car", stie ca cu mine nu-i merge. In schimb nu am scos biberoanele pentru ca nici nu am dorit-o cu adevarat. Vreau inca sa am copil mic, stiu ca asta nu se mai intoarce, asa ca o mai las sa suga din biberon si ma bucur de spalatul si umplutul lor ca de ultima reminiscenta a minunatei perioade de familie cu bebe in casa.
Peste cateva zile incepem gradinita, se pare ca pe 4 septembrie. Nu as fi dus-o asa devreme, poate am fi mers si noi cateva zile la mare, dar mi-au zis sa ne prezentam primele 2 saptamani ca altfel pierdem locul si sunt multi care asteapta sa ocupe locurile eliberate. Asa ca saptamana viitoare facem analize si ne pregatim.
Va las ca ma striga din pat "mamii", e ora 10:07 si abia acum se scoala. Azi noapte la ora 1 ne jucam toate trei in patul mare in timp ce ne uitam la festivalul de la Mamaia.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

am ajuns si noi acasa.Nicaieri nu e mai bine decat in casa ta.
am avut o vara frumosa si tareeee calduroasa

Dana,bun revenit.Ma bucur ca ti-au placut meleagurile noastre si-mi pare rau ca nu am fost aici sa te pot invita la o sueta mica...

adita,sa inteleg ca astepti un bebe2

Daiopri,vazut,placut.Ce ramane de facut.cum era melodia aia2

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri am vazut pozele (de citeva ori) imi place cum il imbraci la LA

Ange cum a fost in tara ?
Zi-ne si noua ca abia asteptam sa te intorci sa povestesti

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Dana,in tara a fost tare frumos.Acolo e frumos oricand daca ai bani.Si ca sa te distrezi si s ate plimbi ai nevoie de bani frumusei.Altfel stai pe batatura la sueta cu rudele si prietenii
Noi ne-am plimbat.Am fost la mare,la munte,am facut zeci de vizite prietenilor,chefuri,gratare,lautari si chiar ne-am rupt calcaiele la o nunta de atatea sarbe
Am avut si probleme
Cu Robert am stat 3 zile la reanimare pe perfuzii chiar de cum am pus piciorul in Ro. Oboseala,decalajul orar,drumul l-au dat peste cap si mi-a vomat,a facut diaree.Naspa.Socant pt. copil
Maia mi-a facut otita in mijlocul verii de la atata piscina(am cumparat piscina deaia mare in care intra tot cartierul),apoi au zis ca are suflu sistolic si i-am facut moldamin,apoi amigdalita,apoi gastro si intr-un final am operat-o de polipi
Acum suntem ok,am inceput scoala,clasa a 2-a.
Robert va merge la gradi cat de curand.
Si cam atat.

o zi buna

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!
Ce mai faceti???!!
Eu nu prea am mai avut timp de net..si subiectul nostru tot aluneca in pagini tot mai indepartate.
Noi am fost la mare...si apoi direct acasa ne-am apucat de mutat.am reusit sa ne mutam..am luat totul nou in casa....dar am cheltuit o groaza de bani.
Acum ce sa zic...nici macar nu m-am invatat in noua casa.imi pare straina.

Cami..imi pare prin ce ai trecut cu Maia.Si eu am fost in vara asta internata cu Mihai la reanimare.Gastroenterita.a avut perfuzii si alte alea.Naspa.
Bine ca l-am operat pe Stefan de polipi..ca am scapat macar de problema asta.

In septembrie plec iarasi al Hamburg vreo saptamana.O sa-mi fie tare greu fara copii.Sincer nu am nici un chef sa plec...
Multa sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Corina,exact dar exact aceleeasi probleme le-am avut eu cu copii in vara asta:polipi Maia si gastro Robert
Felicitari pt. casa noua.Sa o stapaniti sanatosi

wek.placut

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

ange, bine-ati venit acasa, da' stiu c-ai avut senzatii tari, nu gluma! Da' n-am priceput.. moldamin pentru suflu sistolic?

korinna, felicitari pentru casa! Da' daca tot trebuie sa pleci, mai bine ia partea buna a lucrurilor.

dana d, bine-ati ajuns cu bine! Mi-e tare dor de voi...

Daiopri, cum mai e cu piciorul?

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput