Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna,
revenim si noi cu vesti mai bune.
in primul rand felicitari gravidutelor, sarcina usoara, si bebei sanatosi.
noi ne-am cam acomodat la gradi.
dupa crizele de plans bruste de saptamana trecuta, acum am trecut la o acomodare treptata care zic eu ca e mai normala. luni am plans pana la gradi si dupa ce am plecat i-a trecut. m-am dus la pranz sa o iau si deja adormise, i-am stricat somnul, marti a plans mai putin, iar azi doar cand ne-am luat la revedere.
parca e un copil resemnat si maturizat asa deodata.
seara ma iubeste si imi repeta de mii de ori ca "a venit mama sa te ia", fericita, iar dimineata asta s-a sculat inaintea ceasului si cu boticul pus a zis "gata, acum plecam acolo".parca vrea sa ajunga si sa scape de necaz.
mi-e asa de mila de ea si o iubesc atat de mult.
va pup.
cum a fost la Hamburg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Bravo carrie! Sa faci un surior mare si frumos la Thea

Adita, vino cu vesti! Sa ne mai povestesti cum e cu 3-4 copii, poate-mi dai si mie curaj.

Alycia: chiar azi dim ma tot gandeam de ce se tot imbolnavesc copii??? Noi n-am avut (doamne ajuta) nici o problema majora pana acum. n-am facut febra, n-am luat antibiotice, nici injectzii. Nimic. Doar din cand in cand a mai curs nasu, si au mai tusit, dar in limitele normale.

Noi ne facem planuri de vacantza de iarna. la ski!!! yupiiii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Carrie, felicitari pentru curaj si o sarcina cat mai usoara, si un bb sanatos si sa fie ceea ce v-ati dorit.
Adita, la tine ar mai trebui o fetita nu?, sa ai perechi.
Noi suntem bine, eu tot ma agit cu vacanta mea cu tot, ca indata imi piere tot cheful. Daca stai sa tot citesti reviuri aproape ca nu iti mai vine sa mergi nicaieri.
Dar sper sa o scot la capat, ca deja m-am plictisit eu pe mine insumi, dara pe altii.
Copilasii care mai aveti pampersi noaptea, ati mai rezolvat ceva? Ca eu tot ma zbat cu kk ala care iar aterizeaza numai in “pempe”. Ma gandesc sa incerc sa-l las in vacanta fara, ca acolo e mai cald si poate nu mai tuseste iar.
L-am dus si la un control la ochi sa vedem cum stam, ca eu ca ochelarista sefa, trebuie sa-l tot verific. Pana acum toate sunt bune, dar era tare tare mirata doctorita ca stie tot alfabetul. Ca dealtfel cand ii arata diferite desene, tot zicea ba in engleza ba in ro, ba pe limba lui.
A inceput sa vorbeasca destul de multisor, dar cred ca mai avem pana la fraze si povesti. Oricum le zice mai bine in engleza decat in ro, spre nemultumirea mea. Da eu am vrut sa viu aici nu?
Doina mama, stie dragul de Paul cum ar trebui sa fie distributia muncii in casa. Aud ca dormi mai bine, ha? Felicitari, cred ca e din cauza ca nu mai prind eu sa te tocanesc prea mult.
Hei, mama lui Joshua umbli numai pe la altii?

Hai numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Am intrat in primul rand sa o felicit pe Carrie, Felicitari si sarcina usoara! Nici nu stii ce ma bucur cand aud de al doilea bebe, parca ar fi la mine... Sa nu ne parasesti acum si sa te muti la alta sectiune, tine-ne si pe noi la curent.
Noi avem cateva noutati: am inceput sa studiem piata imobiliara pentru mutarea intr-un apartament sau casa noua. Am fost ieri la targul de case si avem si cateva optiuni posibile in afara de prima optiune Asmita Garden care e un cartier de blocuri inalte, (prea inalte pentru gustul meu) si alte optiuni ar fi o vila mai pe la marginea Bucurestiului, ca stea nu sunt prin oras decat foarte scumpe.
In alta ordine de idei ne chinuim sa izolam si noi apartamentul ca acusi vine frigul si apare iar mucegaiul ca oricum ar fi, vreo doi ani tot mai avem de stat aici.
Acum va las si ma duc sa studiez izolarea casei, preturi, tehnologie...

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Felicitari Carrie!!!
Daiopri sintem pe aici dar ceva mai ocupati eu m-am apucat de invatat vreau sa-mi dau ceva dertificari si Josh a inceput citeva cursuri si el de baschet,gimnastica,dans,curs de limba,unul de cintecele si povestioare si merge si cu tati ca el tot se duce mereu la tenis si inot
Acuma nu ma astept sa si vad ceva rezultate dar macar sa fie sociabil sa fie mai ascultator
Deocamdata lui ii place foarte mult sa vedem daca-l tine pina la sfirsitul cursurilor.

Daiopri zi-mi si mie unde te-ai hotarit sa mergi in concediu, cit costa, in ce perioada , platesti si pt Cristian sau doar avionul si au ceva activitati speciale de copii

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor, noi am avut un wk tare frumos si linistit, chiar si fara curcan. Baiatul meu a fost tare dragalas si cumincior. In sfarsit am si biletele pt vacanta, asa ca yeiii, deabia astept.
Danamario, la ce cursuri de limba il duci? Si eu vreau sa-l duc la patinaj, dar de acum cand ne intoarcem din vacanta, ca sa nu piarda ore.
Am terminat cursul de inot, si deja vrea sa mearga iar. Numai noi sa reusim sa tinem pasul. Ce bine de tine ca mai ai forta sa inveti. Eu nu nu am nici chef nici dorinta. Ti-am scris pe PM mai mult.
Eu de cand am copilul ma gandesc numai la el, ce atata cariera….
Carie, cum merge sarcina? Adita tu?
Doina mama, acusi fugisi tu…
Hai numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bey voi v-ati pus pe facut copii?! frumos.felicitari gravidutelor.

sa inteleg ca faceti activitati cu copii? eu cu robert nu merg decat la inot.In rest ne tinem dupa Maia la patinaj si balet
Dana,chiar ii place? nu e mic mai pt. atatea activitati?

daiopri,unde in concediu vreti sa mergeti?
eu tot caut pt. "disney" ceva.le-am promis copiilor ca mergem in vacanta de primavara.Este ultimul an in care am beneficia de reducere.De la anul Maia face 9 ani si platim bilet intreg...

si noi mergem la gradi din cand in cand
in rest acasa cu mami,plimbari,parcuri,afara cu copii din cartier.
activitati multe nu prea facem ca nu avem atata timp cat ne-ar trebui...
in wek. am fost la zoo si a fost extrem de incantat.

dana,pai daca te muti de ce investesti in apart.?

pupam pe toata lumea.
sanatate copilasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

N-am fugit pe nicaieri, doar ca sint tare ocupata cind n-am servici , in plus ma tot duc la interviuri pentru un job pe care mi-l doresc foarte tare si care presupune si deplasari, asa ca pe bunici ii paste iar o vizita incoace. Mai pe scurt, am oleaca de lucru . Paul continua sa incerce sa-si impuna punctele de vedere, respectiv dimineata insista ca vrea sa doarma, ca e inca noapte si ca ala nu-i soarele ci luna cu stelele, iar seara, pentru ca e mai obosit si in pana de argumente zice doar ca nu-i place sa doarma.
Azi l-am luat de la gradi cu ochii umflati de somn si, cum cadea lumina strimb mi s-a parut ca are vinataie, asa ca l-am intrebat daca are "black eye" la care el mi-a raspuns foarte vehement ca "nu-i black eye, e white eye" Si pentru ca-i tot port grija nasului si a mucilor cind ma prinde ma ia de nas si zice ca-i nasul lui.. Si tot asa..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina v. spune:

Buna fetelor. Aveti niste copii, era sa zic bebelusi, minunati. De cand Ioana merge la gradinita am si eu ceva mai mult timp pentru poze.

Ioana s-a adaptat atat de bine, cred eu, si pentru faptul ca am tot pregatit-o de vreo sase luni de zile. Ii place. Dimineata se trezeste la 7, cu aceeasi usurinta dintotdeauna, e un copil matinal. Un sfert de ora imi ia s-o spal si s-o imbrac si alt sfert de ora sa-i fac toate coditele, de la una la sase, in functie de dispozitie si inspiratie. Dupa ce pleaca toata camera e numai clame, elastice si fundite. :) Ieri am lasat-o sa si doarma acolo. Nu stiu cat a dormit, dar stiu ca venit cu o foame in gat, cum nu cred sa o fi vazut vreodata.:)
Martea si joia are gimnastica ritmica - am reusit sa o introduc intr-o grupa, printre fetite, unele ceva mai mari si cu experienta. Vad ca nu se plange. Nici ea si nici profesoara.:) Asa ca sunt multumita. Singurul lucru care imi displace este viroza. Amandoua fetele mele au muci si tusesc, dar macar nu au facut complicatii. Acum trebuie sa inchei, cea mica a cazut pe spate.:)

Carrie, felicitari. Ma bucur tare mult pentru tine si iti doresc o sarcina usoara. Este minunat sa faci copii. Mai greu sa ii cresti.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

alina.v, pai bravos voua mai! Si unde-s pozele alea de ziceai ca ai timp sa le faci?

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput