Copilasi de mai 2003 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
ange spune:
Dana,bafta!
Aalina,wow! bebe 2? pe cand?![]()
parpalak,pe unde esti?
eu sunt bagata toata in conserve de iarna...
pup absolut toata lumea 
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
carrie spune:
buna fetelor,
nu stiu daca v-am lipsit , dar ne-am intors cu drag la voi, prima mea gasca de pe DC:)
nici eu nu mai stiu ce sa va povestesc de noi, Theodora e o domnisoara dulce, afectuoasa , la fel de energica si plina de viata dar muult mai intelegatoare.vorbeste f bine e super sociabila si haioasa.mai avem pampers noaptea, asta din comoditatea mea, si mai bem lapte din bibi dimineata.mi se par ultimele vestigii ale vietii de bebelusi si parca nu vreau inca sa renunt la ele.
noi am avut o vara incarcata la joburi, multe schimbari dar care s-au finalizat cu bine si sper ca in 3 luni sa ne mutam si in casa noua.
saptamana viitoare mergem si noi in concediu, vom fi o saptamana in Creta.
si speram ca la anu sa vina si bb2, la care "muncim" cu entuziasm.
v-am vazut pozele si toti copilashii sunt superbi, ii pup cu drag pe toti si promit sa vin mai des.
va pupa cu drag
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
ange spune:
wow carrie!
ce placut sa te "revad"!!
vacanta placuta,munca cu sudori pt. bebe nr. 2
si sa stapaniti sanatosi casa cea noua.
treci mai des pe aici ca sigur fetele vor fi incantate
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
carrie spune:
ange
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Aalina spune:
Fetelor am inca un an pauza pana la bb2. Asa ca le doresc spor la cele c e muncesc din greu![]()
Pup
Aalina spune:
Fetelor mi-a venit copilul de la gradinita :)))
E tare incantat. Iar eu ma simt asa...nu stiu cum sa va zic. Nu imi vine sa cred ca am baiat atat de mare. Parca am pierdut ceva ...
Va pup
parpalak spune:
Aalina, bine-ai venit din vacanta - superbe poze - si sa stii ca inteleg perfect ce zici cu Dori care merge incintat la gradi. Iti doresc sa fii cit mai ocupata ca sa ti se mai distraga atentia ca puiul mic creste
Si poate n-ar strica sa mai bagi cu sf-uri - stafide adica.
carrie, bine ca ti-ai adus aminte si de noi
Pe vremuri parca tineam minte ca lucrati la casa, tu invatai si mai si mergeai la servici, sper ca esti OK cu sanatatea, da?
alina.v, bine ca ti-ai facut timp si de noi - superbe fetele tale! (vreau si eu o fetita) Poate incerci sa-i mai faci o poza Ioanei pe un prosopel roz? ![]()
ange, spor la conservaruit, anul asta am zis ca pun foi de vita pentru la iarna pentru sarmale, dar nici macar o tura de proba n-am reusit sa fac acuma, cit sint proapete si inca nu s-au ingalbenit.. ![]()
monjum, e mult mai bine pentru copil sa fie in colectivitate din toate punctele de vedere. Cu plinsul, aia e, pina invata limbajul bine de tot si renunta la testatul de limite, o sa tot plinga. Cu imbolnavitul, la fel, tot trebuie sa faca cunostinta cu virusii de sezon si sa inceapa sa-si puna imunitatea la treaba, asa ca toate lucrurile pentru care primesti tu reprosuri sint lucruri bune, mai bine informeaza-i si pe ei, ca poate sint dezinformati. Plus, cum zicea Aalina, nu mai da importanta. Tehnica de mers la gradi e: mers la gradi, lasat copil, plecat de la gradi. Fara stat pe la usi si alte alea..
Mai dana d, cum sa zica ca ti-e lene tie, cind are copilul febra? Poate n-a inteles ca are Ilinca febra? Mai zi-i de citeva ori si intreaba-l dupa aia sa fii sigura ce-a inteles. Cum mai e cu inscrierea? Pare o idee buna!
Daiopri, noi cu fier Hausman din Romania ne mai distram. Vezi ca aici sint Tri-Vi-Sol alea de la Enfalac si cu fier, de obicei sint pe raft in spatele farmacistului, nu impreuna cu celelalte. Nu stiu daca-s pe reteta, cred ca nu, dar poti sa incerci. Ma mir ca n-ai primit si reteta de fier in urma analizelor. (Acu am recitit, si cred ca primesti miercuri, deci calmeaza-te pina atunci, ca nu pateste nimic inca 3 zile). Nu stiu de unde ti-a venit ideea cu oalele de fier, dar eu zic sa te calmezi!
. Ia si tu solutiile mai la indemina! Si vezi ca absorbtia fierului e favorizata de vitamina C, deci da-i cu citrice!
DanaMario, noi va pomenim in fiecare dimineata, in drum spre gradi. In fiecare dimineata Paul ar vrea sa va vada si in fiecare dimineata, spre dezamagire lui crunta de 3 minute, mergem la gradi. In vikend insa, nu se dezlipeste de tati...
Va pupa mama. Noi mergem la gimnastica de marti, abia astept sa vad ce lectii o sa le mai dea Paul, ca deja face tumbe si sta in cap si merge si pe birna pe lemnele vecinului! Sper ca macar marti spre miercuri sa-mi doarma toata noaptea. Eu am avut o noapte buna, am dormit 8 ore, de la 12 la 8. De fapt, de la 12 la 1, de la 1 la 3 si de la 3 la 8
. Ce sa-i faci, cu insomniacii din casa.. ![]()
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Daiopri spune:
Mai tanti Parpa, i-a nu mai fa basca de mine, ca sa stii ca si eu am cascat ochii la dr cand a zis de oale de fier, dar cercetand, se pare ca nu e chiar dili dili.... Asa ca:))) tot caut oale.
Si eu m-am mirat de ce nu mi-a zis sa-i dau supliment, si ma gandesc sa ii iau multivit ceva, da mi-e sa nu se faca la fel cu cei de pe aici.
Prosopelul roz, sa stii ca la primul eu mi-am dorit fetita si a iesit nazdravanul, asa ca ai dreptate ar trebui sa-mi doresc acu un baiat.
Da ce ma fac daca de data asta mi se adevereste?:)
Noi nu am inceput inca lucrul la bb2, cum ziceam ma mai concentrez:)
Mama ei de varsta ca altfel as mai fi asteptat. Plus ca nu as vrea dif prea mare intre ei (desi e deja). Aalina da matale esti tinerica de iti mai permiti un an....
M-am uitat si eu de gimnastica, da astept intai sa vaz reactia lui Paul, si mai ales al mamei lui. De cate ori pe saptamana?
Ange, tu nu stiu cum de le faci pe toate, ca te urmaresc si pe la calatorii si vaz ca te dantuiesti... Bravos.
Hai numai bine tuturor si wk placut.
Ps: Danad fii pe pozitii. Iti tinem pumnii si nu baga in seama tot ce zice, ca nu mereu stiu ce vorbesc.
dana d spune:
Buna mamici!
Ilinca a inceput sa nu prea mai vrea la gradinita. Dupa aproape doua saptamanai ieri a urlat dimineata si s-a tavalit pe jos mai ceva decat ce facusera ceilalti copii pana atunci. Cand m-am dus sa o iau era toata zgariata pe ochi si domnisoara avea urme de la ghearele ei pe maini. Mi-a spus (domnisoara educatoare) ca plange mai ales cand vine ora de culcare, stiu ca ea nu prea se impaca cu somnul dar statea in pat cu orele si se juca cu orice gasea la indemana, nu plangea niciodata acasa. Probabil ca atunci in momentele de liniste o apuca dorul de ma-sa cand nu poate sa adoarma. Inteleg ca domnisoara sta langa ea si o scarpina pe spate ca sa stea linistita si sa nu deranjeze copiii. Cand ma duc sa o iau pana acasa numai ne dragalim pe drum si ne facem declaratii. Zilele astea mi-a spus ca ma iubeste de atatea ori cat nu mi-a spus toata viata. Saracii, ce trauma pe ei sa plece de acasa, si eu care credeam ca fata mea e puternica si independenta si nu are nevoie de mina atata cate as vrea eu sa aiba.
Azi nu a mai plans dimineata pentru ca nici eu nu am mai stat sa casc gura pe la usa clasei. Am plecat scurt fara sentimentalisme si am mers apoi cu Alexa la deschiderea anului scolar. Asa ca azi a plans numai la culcare si atunci putin.
Mai, Ovidiu zicea ca mi-e lene cand nu era prea clar daca e bolnava sau nu, de fapt dimineata nu avea nimic ci doar dupamiaza si noaptea a facut febra vreo 3 zile. Pana la urma a lipsit de la gradinita doar o zi iar in celelate nu au fost probleme.
Cu masterul, inca nu m-am inscris dar mi s-a luat o piatra de pe inima ca mi-am gasit toate actele necesare si nu trebuie decat sa fac poze, sa legalizez certificatul de nastere si de casatorie si sa-mi scot adeverinta de la medic ca sunt apta de studii.. Astea le pot face intr-o zi. Problema e ca prietena mea nu mai e la fel de hotarata sa se inscrie ca a parasit-o bona si e cam descoperita. Totusi eu insist ca fara ea imi va fi greu si urat si nu mai am motive sa ma duc la ACEL master, ci pot sa fac pe oricare altul.
Oricum sunt aproape hotarata sa fac niste studii in plus ca vad ca cu astea nu ma cauta nimeni sa ma angajeze
, stiti, poate au auzit pe undeva de mine ca caut job...
Fetele mele
dana d spune:
Aalina, nu ai pierdut nimic, ca poti oricand sa o iei de la capat. Sa vezi ce sentiment ai cand iti pleaca ULTIMUL copil de acasa la gradinita sau la scoala... Stiu exact ce simti, asta am simtit si eu cand am intarcat-o cand am plecat in canada, cand a plecat la gradinita, si a fost mult mai greu decat prima data cand macar aveam speranta ca o voi lua de la capat candva. Si asa a si fost..
Fetele mele