Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Revin cu poze dintr-o vacanta de vis.
Daca doriti sa le vedeti si sa vi se faca pofta, aici le gasiti.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=/c847re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor pupici la toti copii. Sunt deliciosi in poze.

Am intrat doar sa ii urez bine a revenit Alinei. Ca un mare fan al "prosopelului roz" iti multumesc ca ai pus poze. Iar Ana e la fel de delicioasa.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

si noi ne pregatim de gradinita.
incepem pe 18.
gabi zice ca vrea, ca o sa se joace, doarma, manance, dar ce o sa se intample efectiv..........
am niste emotii groaznice.
fetelor voi v-ati luat concediu? inainte pentru pregatire? dupa sa vedeti ce face? ati stat pe la usi?
unde mai pun ca soacra mea care a stat cu ea pana acum, mie imi zice ca o sa isi ia servici, ca are o multime de treburi, ca abia asteapta sa vada cum se va adapta gabi, iar sotului ii zice ca daca ne razgandim e disponibila, ca daca vrem vine sa o ia la pranz.
ca urmare sotzu' a inceput. ca e cam mica, ca noi am stat numai pana la pranz la gradi, ca o sa se imblonaveasca, o sa invete prostii, o ducem o zi doua pe spatamana........
daca o sa raceasca, planga, nu ii placa cine va fi de vina? ghici?

ca de fapt eu nu mai vreau sa stea maica-sa cu fata, etc.
toti copiii prietenilor nostri merg la gradi si sunt de aceasi varsta si dorm acolo chiar daca au cu cine sta acasa. chiar mama lor sta acasa cu alt bebe.
de ce o trebui sa fiu eu muma padurii cand eu vreau sa isi faca prieteni si sa se joace?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hei, "prosopelul roz" bine ati mai venit pe la noi, si in formula noua. Vreo reteta ceva de facut fetite frumoase foc?:)
Dar nu stiu ce mai e cu celelalte mamici, ca parca toata lumea a fugit. Parpa, pe unde mai esti mama, ca nu te mai ¡§vaz¡¨ deloc¡Kƒ¼
Criss sa va fie de bine concediul. Frumoase locuri.
Noi i-am facut analizele de sange, si a fost foarte curajos, nu a scos nici un sunet. Dar joi am primit telefon de la doctorita sa sunam in legatura cu rezultatele. Fetele de aici stiu cum este, nu pot decat sa zic ca mi-a fugit pamantul de sub picioare. SI bineinteles ca sun rapid, si aflu ca e ocupata dr, pana miercuri. Cred ca le-am stresat pe alea, ca eu vreau sa vin mai repede. Pana la urma am reusit sa ma strecor ieri ca sa aflu ca puiul meu are lipsa de fier. Acuma sa te tii bucurie, cum il fac eu sa manance cele necesare, cand el oricum nu se prea da in vant cu carnea?
Acuma sunt in cercetari, ce si cum ar trebui sa-i dau, ca drept sa spun e cam jos, adica el are valoare de 17, cand limita min e 20, iar dr zicea ca la copii ar trebui sa fie cam la 100. Ce ma fac? Plus ca cica ar trebui sa gatesc in oale de fier. Unde gasesc eu oale de fier?
Astept orice idei de la cunoascatoare¡K Multumim.
In rest, tot nu stim ce a fost cu piciorul dar acum e bine, nu mai il doare nu mai schioapata.
Eu ma gandesc din ce in ce mai serios la bb2¡K..
Voi ce mai faceti?
DanaD, cum mai merg treburile? Sper ca esti mai optimista. DanaMario, dvs pe unde mai umblati de nu mai dati pe la noi?
Aalina, si voua sa va fie de bine. Ne bucuram ca a fost frumos. Mai asteptam povesti depre cuminciorul Dorian.
Eu nu mi-am luat liber nimic, sa urmaresc pe la gradinita, ca nici nu as fi avut cum. In ceea ce priveste soacra, mai bine nu mai discut¡K
Parerea mea e ca le e bine copiilor la gradi, au cu cine sa se joace, si sa invete lucruri. Eu una, si nici bunicii care au fost pe la noi, nu am reusit sa facem mare branza cu el. In schimb de cand merge la gradi alta viata. Am zis ca stie sa citeasca tot alfabetul? (da, doar in engleza:))
Apoi ce ti-e si cu cei care predau... Am inceput cursul de inot, si preda un baiat ametit, care e depasit de evenimente. Copii cei mai marisori, de vreo 4 ani nu il asculta, drept pt care nu reuseste sa tina lectia prea bine. Urmare, unde pana acum copilul meu vroia numai la "not", acum zice intr-una "nu not":)
Sper doar sa nu se enerveze pemanent pe inot doar din cauza profesorului.

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Daiopri mie in sarcina pentru fier mi-a recomandat medicul sa mananc multe stafide, inmuiate in apa sau iaurt si multa salata de sfecla rosie.

Monjum06 stai linistita: intotdeauna trebuie sa fie cineva de vina.Si eu cred ca e bine pentru copii la gradinita.

Eu maine probabil merg la medic sa imi scot steriletul si raman libera pe piata muncii . Iar daca al meu sot zice ca nu mai facem bb2 e liber si el sa se protejeze

Eu astept sa inceapa gradinita la ai mei sa merg sa vad care e treaba pe acolo si poate va merge si Dorian cateva ore pe zi. In rest ma bucur ca si-a reluat programul de masa. Mai nou prima data cand ne vedem imi arata ca are falcute :))

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina v. spune:

Aalina, si ai mancat stafidele acelea? :)

Deci, fetelor, trageti tare in directia bb2. Bravo. Pentru cine vrea fetita, nu trebuie decat sa-si doreasca baietel, asa ca mine.:) In orice caz, treaba merge repede, nici nu stii cand ai mai facut unul. Te trezesti cu el in brate si cu regretul ca nu te-ai urnit mai repede. Decizia de a-l face si pe al doilea am luat-o in clipa in care am zis cu toata hotararea: ajunge un copil.:) Pentru ca n-am putut sub nici o forma sa ma resemnez cu ideea. Atunci, pe loc, am realizat nu numai ca trebuie sa-i fac Ioanei un fratior (ce v-am zis?), dar si ca e musai sa ma misc mai repejor. Si sa nu credeti ca nu as mai vrea...o fetita.:) Dar...

Gradinita ne asteapta si pe noi. Eu, una, abia astept s-o vad pe Ioana intr-un colectiv. Patru ore pe zi ar avea ce sa invete. Iar dupa-amaiza intentionez sa o dau la gimnastica ritmica. Toata ziua sare intr-un picior, in doua, in trei...:) Cred ca i-ar placea. Alta inclinatie, in afara de sport nu-i gasesc deocamdata.:) Ai vostri ce talente au? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Monjum06, la noi e invers, mie mi-e greu sa ma despart de ele (asa a fost si cu Alexa) iar sotul zice ca ca fac din ea o lenesa alintata daca o tin acasa, Uite, acum deja s-a imbolnavit si azi nu am mai dus-o. Sotul e destul de nemultumit ca nu am dus-o azi la gradi, zice ca mi-e lene mie sa ma scol dimineata.
Ieri si azinoapte mi-a facut febra mare, ieri dupamiza 38,6 iar azi noapte nu i-am luat-o dar ardea mai tare. Am bagat in ea antitermice si asteptam sa vedem ce se mai intampla azi dupamiaza ca acum e ok. Dimineata s-a scuilat devreme sa mearga la gradinita, abia am convins-o sa se culce la loc.
Si pana la urma Monjum, ai dreptate, mai bine la gradi decat cu bunica acasa, nu e bine sa se apropie de bunica prea mult, mai mult decat de mama. Iar acolo invata multe si se obisnuieste sa se descurce singurica. Ilinca numai dupa o saptamana mananca singura foarte bine si are unele expresii mai emancipate , asa putin profesionale didactice... Oricum e haios sa o auzim vorbind altfel decat obisnuim noi.
Daiopri,danaMario, deocamdata mai optimosta pentru ca si sotul e intr-o faza buna. In rest nu am luat nici o masura administrativa pentru viata mea personala. Am tot citit oferte de job-uri si am si aplicat la cateva. Nu am primit nici un raspuns si constat ca nu stiu sa fac nimic de fapt si nu vad ca ce m-as putea angaja altceva decat asistent manager sau agent comercial, consultant financiar (asigurari), sau tot felul de nimicuri din astea pentru gagici de 20 de ani fara studii superioare.
Asa ca m-am hotarat si la sugestia unei prietene, sa fac un master la o facultate particulara de psihologie si sunt din ce in ce mai incantata de idee. O sa ma duc la scoala doua zile pe saptamana, trei semestre si la sfarsitul fiecaruia o sesiune de examene. La sfarsit o sa fiu psiholog de resurse umane, cica meserie cautata mai ales dupa ianuarie 2007 cand ne vor impune UE legile lor.
Sa vedem, cred ca ma inscriu zilele astea daca gaseste sotul certificatul de casatorie care a disparut impreuna cu certificatul de nastere al lui Alexa cand a fost el la notariat sa faca declaratia aia ca pot scoate copilul din tara.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

Alina V unde o inscrii la gimnastica ritmica?
o primeste asa mica? si eu as fi vrut sa o insctiu la balet, gimnastica, dar am zis ca e mica si nu stie sa asculte si sa faca ce i se spune.

nu sunt rea ca vreau sa o duc la gradi dar acum vine vremea mai rea nu mai poate iesi tot timpul afara sta in casa cu soacra mea.
si acum a inceput deja sa o vaite ca o sa se duca la gradinita si ca o sa planga, si se va chinui si ii e greu.........
si uite asa ajung eu muma paduri. si sotzu zice pai da tu ai vrut sa o dam la gradi.

si cand ne-am mutat de la ei tot asa a facut a plans cu 4-5 luni inainte sa ne mutam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina v. spune:

Monjum06, o voi inscrie, sper sa reusesc, la un club sportiv scolar, unde ni s-a spus ca e chiar mai bine ca fetitele sa vina de mici, cam de pe la trei ani. La dansuri si la altele ii primesc ceva mai tarziu. Ramane de vazut insa in ce masura informatiile obtinute sunt exacte, pentru ca nu eu personal m-am dus sa discut.

Mergi la inceput

Monjum06 pai daca asa e ea eu zic ca nu merita sa iti consumi neuronii.

Danad bafta la master.

AlinaV eu care de felul meu tare nu mananc sf-uri de astea in sarcina bagam tot ce era recomandat numai sa stiu ca face bine la bb. Si la analize ma duceam de bunavoie. Si uite de 3 ani nu am mai reusit sa ma mobilizez sa imi fac niste analize. Sa imi fie rusine.

Eu daca ma hotarasc de bb2 am zis ca ma apuc sa ma uit la toate fetitele frumoase ale voastre :)))
Pup

Mergi la inceput