Copilasi de mai 2003 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
alycia spune:
buna fetelor...si prichindeilor! Mircea al meu baga pauza de ma+sa si de ta+su de o luna de zile.Am fost sa+lvedem acum in WE dardupa ce ne+a pupat ne+a spus clar ca el ramane la bunica+sa ca acolo e casa lui...asta ca sa stim cum stam.Mi+era un dor nebun de el...era lipicios si il lua pe ta+su la intors..hai tati in sus, hai tati in jos...sa ne jucam cu inamiku...
Cand sa plecam ne+a spus ca totusi vine cu noi...dar se intoarce dupa aia iar la bunici.L+am lasat sa adorma de pranz si apoi am sters-o la Mures....cand s+a trezit nu a facut prea mult scandal ca de ce l+am lasat acolo...asa ca mai baga doua saptamani de bunici...dupa care cred ca o sa+l aduc acasa.
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
adita spune:
am revenit si noi de prin concedii, ca azi a trebuit sa ducem copiii la gradinita. cu Antim a fost mai greu, ca nu mai avea educatoare de anul trecut si a intrat in panica. in schimb Elena s-a adaptat foarte usor, s-a jucat, si-a facut pritene (era cam necajita ca baietii nu s-au jucat cu ea), a mancat, a dormit, zice ca mai vrea sa mearga. acusica pun si poze (aici) si filmulete (aici)
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

DanaMario spune:
Mai Adita eu sint dea dreptul indragostita de copilasi tai imi plac asa mult(ma uit la poze de citeva ori)
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
korinna spune:
Buna ziua la toata lumea!!
Cami..se pare ca astea au fost "afectiunile "verii.
Parpa....mai..as vrea sa privesc partea buna..dar pe 24 aveam o nunta,la niste prieteni foarte buni.Pe 25 septembrie e ziua lui Mihai si imi plange inima ca nu sunt langa el!Si in plus de asta..de data asta..plec cu trenuuul!!!va dati seama cu trenul pana la Viena,apoi schimb si iarasi cu trenul pana la Hamburg!
In alta ordine de idei am reinscris copiii la alte scoli si camine.Sper sa fie de bun augur.
Va pup!!
Daiopri spune:
Buna tuturor,
DanaMario multumim de aprecieri. Am noroc ca nu imi cere inca anumite haine cu cine stie ce personaje:)
Ange bine ai revenit.
Noi suntem bine (multumim de intrebare Parpa). Acum nu pare sa mai aiba nimic la picior, nu se mai vaita si nici macar dimineata nu mai face cum a facut. Am fost insa sa ii luam totusi proba de sange, macar sa incercam atat cat se poate sa vedem ce a fost. Nu am putut merge cu el la echo, caci unde sa ma duc, cand copilul zburda si sare in picior fara probleme?
In rest crestem crestem, vorbeste si el cate ceva, si e tare comic. De ex zice el “acopacter” si eu zic helicopter, iar el “da, asa”.
Incetul cu incetul progreseaza cu vorbirea, desi mai mult engleza.
Chiar DanaMario si Parpa, voi cum mai stati cu asta?
Cu pampersul suntem tot asa, eu tare m-am necajit ca s-a intamplat de vreo 2 ori, cand e mai constipate sa iasa nu niste urme de sange, si tare n-as vrea sa aiba probleme de pe acum. Dar nici nu stiu cum sa-l lamuresc sa nu se mai tina asteptand momente prielnice.
De azi incepem iar cursul de inot si am stabilit cu tati sa mergem unul o zi si altul alta zi, ca altfel nu o sa mai stiu nici cum ma cheama.
Sunt inca nelamurita unde sa mergem in vacanta, Cuba sau Mexic, si mai ca imi vine sa dau cu banul. Oricum as vrea la sfarsitul lui noiembrie si sper sa mai prind bilete cand ne-om hotari.
Alycia cum mai e Mircea cu ochisorii?
Al meu tocmai a mai pescuit o raceala, ca deh, trecuse cam mult (2 luni) de la ultima.
Voi ce activitati ma faceti cu ei? Noi i-am luat tabla si il chinuie pe bunicul talentul si iaca asa a inceput si baiatul meu sa deseneze mai bine. Mai avem o luna si oleaca si ramanem si fara bunic:(
Tot discutam cu cineva care ziceau ca ei ar vrea sa plece inapoi in ro, ca e tare greu aici si nu intelegi nimic, etc, etc...
Mereu ma indispund discutiile astea, cand realizez ca ii privez si pe bunici si pe copil. Da ce s afac, daca nu am nici o dorinta de a ma reintoarce? Uneori am senzatia ca sunt tare rea si fara inima....
Hai numai bine tuturor, si mai vorbim.
Ps: Doina, ma mai uitasi de tine….
adita spune:
Ange,off, ce peripetii ati avut.
Korina, imi pare rau ca a picat asa prost plecarea asta, imi inchipui cum te simti
Daiopri, acum nu mai facem cine stie ce activitati, face destul la gradinita, acasa o las in pace. pana sa inceapa gradinita, cel mai mult ii placea sa deseneze pe tablita magnetica si sa coloreze, chiar daca nu se pricepe deloc. habar n-are sa se tina dupa contur, nici gand sa puna culorile unde ar trebui. pur si simplu ia un creion colorat si da cu el pe unde nimereste si pe urma vine sa se laude, i se pare ca a facut ceva tare frumos. asta e, mosteneste talentul artistic al parintilor
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

dana d spune:
Buna mamici!
Si noi am inceput gradinita si tot ca adita fara probleme de adaptare. Ilinca mea zici ca e insensibila si nu are sentimente, statea linistita si se juca in mijlocul unui vacarm de urlete si plansete de ti se rupea inima. Aproape toata grupa plangea, cei care nu plansesera la inceput s-au luat dupa ceilalti si asa ca ramasese doar Ilinca si inca un baietel care inspectau cu interes jucariile noi. Eu am impresia ca fata asta a mea s-a cam racit de mine si si-a cam castigat independenta mai multa decat consider eu ca ar trebui la varsta ei. Acum nu stiu exact cate ar trebui, dar eu as fi vrut-o mai lipicioasa si mai atasata de mine. Ieri cand am luat-o de la gradinita nu a vrut sa plece, pana la urma am convins-o oarecum mai alesc ca plecasera aproape toti copiii. Pe masura ce ne departam de gradinita o apucau nervii si a inceput sa tipe si sa dea in mine pe strada. Am ignorat-o ca nu stiam ce atitudine mai buna sa adopt dar s epare ca asta a enervat-o mai tare si a inceput sa ma zgarie cu unghiile si sa tipe mai tare. De cateva zie am observat la ea agresivitatea asta si mai cu seama fata de mine. Oera sa-mi poarte pica ca am plecat in Canada cu sora-sa si nu am luat-o si pe ea? Iar acum sa se simta parasita si abandonata la gradinita desi ii place acolo??
Azi dimineata am sculat-o cu gadi gadi ca de obicei ca sa fie in toane bune sa ne imbracam si s aplecam la "gaganita". Ei, s-a sculat razand, a mers la spalat dar cand a fost de imbracat a inceput sa tipe si sa se zbata ca ea nu merge la gradinita. Nu-mi venea sa cred ca dupa trei zile in care a mers cu bucurie si nu vroia sa mai plece de acolo, imi face acum figura asta. Am imbracat-o cu forta cu ajutorul lui Alexa pentru ca se zbatea si dadea din picioare. Apoi, cand s-a potolit, am luat-o in brate si s-a lipit toate de mine strangandu-ma de gat cu putere si rugandu-ma sa n-o mai duc azi. Nu mi-a spus de ce si ce motiv ar avea sa nu doreasca sa mai merga, nici nu cred ca are vreunul. Pana la urma i-am promis ca o duc in Oraselul copiilor cand o iau si de cum am iesit pe usa ne-am intalnit cu vecina mea cu fetita ei Ioana care si ea se chinuie sa o inscrie in grupa cu Ilinca. Asa ca au mers amandoua voioase pana la gradi si nici acolo nu a mai protestat. Acum eu am ramas datoare sa o duc in orasel si nu pot decat sa sper ca uita pana la 4, daca nu, trebuie sa ma conformez desi am o gramada de treaba.
Maine e ziua lui Alexa si am de facut curat si ceva dulce pentru invitatii surpriza. Sambata avem discoteca, a invitat Alexa vreo 8 fete si m-a amenintat ca pun muzica si danseaza. Oricum, noi am comandat tort si trebuie sa fac si niste gustari.
Fetele mele
Aalina spune:
Dragelor ne-am intors si noi din concediu. Si tare bine a fost. Si tare greu e la lucru.
Dori a fost un copil foarte cuminte in concediu de eu m-am intors traumatizata. Nu mi-a venit sa cred ca e propriul meu copil, pe care il stiu de cand era "atatica" :))))))Pe langa faptul ca tot drumul in masina a stat cumintel, cand era de dormit dormea s-a mai jucat si frumos in nisip la mare. In apa a stat in primele zile dupa care din cauza unei raceli am zis sa nu mai intre asa mult si culmea m-a si ascultat. Si eu am racit zdravan dar sunt pe cale de vindecare. Si-a respectat programul de somn ba chiar ne facera surpize de a se trezi pe la 7.30 dimineata ceea ce acasa nu se intampla. Singura problema am avut-o la masa de pranz cand a refuzat cu indarjire supa, dar mancand cat de cat in rest nu m-am stresat. De cand e acasa mananca iar tare bine la ai mei, si imi spune ca a facut falcute :)))
Noi am avut si o tentativa de a merge in Retezat numai ca pana acolo a plouat cumplit iar in noaptea in care am ajuns a nins pe creste de se asezase zapada de 20cm. Asa ca nu am putut face trasee si ne-am intors acasa. Am pus ceva poze la album.
Pup la toata lumea ca abia am reusit sa strecor mesajul asta.
alina v. spune:
Buna fetelor.
Noi am lipsit atat de mult incat nici nu stim ce sa mai scriem. Si nici daca ne mai tineti minte.:) Poate pe danv., ca Ioana s-a schimbat foarte, foarte mult. Nu mai e nici dolofana si nici cumintica de altadata. Cam de cand a invatat sa-si faca nevoile la WC.:))Adica de pe la 2 ani si vreo 7-8 luni... Ma uitam seara la ea si mi se parea ca e alta. Avea o fetisoara lunga si niste ochi mari... Poate si unde stateam eu asa de aproape :), ca seara nu se mai culca daca nu ii zicem rugaciuni, povesti si un colind pe care i l-am scris si pe care, de la Craciunul anterior, il solicita in fiecare seara. Si Doamane fereste daca ii stingem becul de la baie... Nu stiu cum dorm ai vostri, dar a mea se mai trezeste o data noaptea si trebuie dusa inapoi in pat. Ba o sperie un "bazaiat", ba un latrat de caini, ca avem destui prin zona si altele, ea stie ce. Asteptam sa creasca si cea mica - si noua :) - ca sa doarma impreuna si sa scapam de probleme.
Am citit ca Pisi Ela si Adita mai au cate un copilas si ca Adita mai asteapta unul, daca am priceput eu bine. Sper ca totul sa decurga bine si familia copilasilor de mai sa se imbogateasca. Pe voi, toate, va felicit ca ati ramas pe pozitii, ca scrieti mereu. Datorita voua, lenesi ca noi pot gasi subiectul activ si se mai pot lipi cu cate o noutate.:) As vrea sa cred ca vom reveni cat de curand. Pana atunci va dorim numai bine si va aratam cateva poze cu noi, fetitele :)...
Criss75 spune:
Buna mamici, ne-am intors si noi miercuri dintr-o vacanta de vis petrecuta in Tunisia. Am fost doar eu si Alex dar ne-am simtit extraordinar, pacat ca a fost mult prea scurta, doar 7 zile
. Alex s-a simtit foarte bine, n-am avut nici un fel de probleme, nici in avion nici acolo.
Revin cu poze de vacanta, sper sa am timp maine sa le pun.
Eu inca nu pot sa ma adun si sa revin cu picioarele pe pamant 

Asta e, tot ce e frumos se termina, si iata-ne din nou acasa, ne pregatim de gradi.
Pupici.