Copilasi de mai 2003 (39)
Raspunsuri - Pagina 27
korinna spune:
Buna fetelor!!
Dati-mi voie sa va dau o veste mare:
A NASCUT CRISTIANA!!!!!
ARE O FETITA DE 3,500 KG,54 CM,NOTA 10 SI O VA CHEMA CARINA SOFIA!
Adineauri am primit sms de la Cris!Ii doresc multa sanatate si sa se bucure de micuta fetita!
Aalina spune:
La multi ani Cezara
La multi ani Emma Louise
La multi ani Joshua
La multi ani Ana
La multi ani Corina
La multi ani Andrei
La multi ani Ioana
La multi ani Alexia
Pupici tuturor!
Aalina spune:
La multi ani Elena
La multi ani Daria
La multi ani Radu
La multi ani Luca Andrei
La multi ani Maria Diana si Elena Stefania
La multi ani Anais
La multi ani Jason Dennis
La multi ani Thea
La multi ani Stefan
alycia spune:
La multi ani tuturor poznasilor de mai alaturi de care am crescut si cu care am impartit bucuriile si micile necazuri. Noi suntem bine, mergem la camin de o luna de zile.S-a adaptat foarte bine din prima clipa si nu avem nici un fel de probleme. Intr-una din zile l-am imbracat sa-l duc la camin si l-am lasat singur cateva minutele ...cand m-am intors el tocmai ce s-a terminat de rujat...pana la urechi..inclusiv bluzita de pe el...M-a umflat rasul si m-am prefacut suparata..si i-am spus ca asa o sa-l duc la camin...dintr-una in alta...flacaul meu s-a apucat sa se stearga pe ce a apucat...prosop..bluza....tot ce a intalnit in cale..a facut numai ruj...binenteles ca am intarziat la servici....ca eram contracronometru...si treaba asta ne-a intarziat...
Va salutam pe toti si inca o data va dorim o copilarie plina de bucurii..sperante si impliniri.
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
alycia spune:

Felicitari Carrie....sa-ti traiasca...sa creasca mare si sanatoasa...si impreuna cu Thea sa va umple inimile de bucurii..pupici
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
bebelusha28 spune:
LA MULTI ANI ! TUTUROR BEBEILOR DE MAI! DE FAPT TUTUROR DOMNISOARELOR SI DOMNISORILOR CA DE ACUM SUNT MARI!
fetelor sa va traiasca ,sa fie sanatosi,sa va bucurati de ei si sa va umple viata de tot ce e mai bun!
Nu am reusit sa mai intru ca mi s-a virusat rau calculaorul si acum mi-am luat altul.
intre timp de cand am inceput gradinita pe 16 aprilie o tinem numai intr-o raceala cu tuse,muci si toate cele... deja am ajuns la disperare caci antibiotice nu pot sa-i dau ca e alergica si uite asa ne chinuim una-intr-una....
cu alergiile stam mai binisor dar tot nu trece saptamana sa nu avem eczema la gurita...eu cred ca o sa faca si eu alergie la alergia ei!
astept luni iar doctora sa vedm ce mai putm face..
va pup si va doresc o vara frumoasa! ca a noastra nu se stie avand in vedere ca sapamana trecuta au aparut 2 cazuri de varicela la gradi si unul e chiar din grupa fiica-mii...
la multi ani ! inca o data la toti copiii.
Daiopri spune:
Carrie sa iti traiasca printesa.
Fetelor, am terminat de aniversat, dar mai trecem si noi la "adolescentii" de 4 ani?
Ca vad ca din pacate suntem fara forte pe aici.
Va dorim toate cele bune si sper sa mai vorbim.
Numai bine tuturor