Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

La multi ani va uram si noi (Alex si mami), tuturor copilasilor de mai. Sa cresteti mari si sa fiti cuminti si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Multumim! Noi am scapat deja de balamucul petrecerilor de aniversare. Au fost pe rand ca de, nu avem spatii destule sa facem cu toti odata. La ce balamuc am avut sambata cu copiii, cred ca un hangar de avion abia ar fi fost destul de alergat si zbantzuit. Am avut doar 6 copii dar parca erau o suta. Mamicile nu mai faceau fatza sa alerge dupa ei, sa-i impace si sa-i desparta cand se certau pe jucarii. Orcat ne-am straduit, nu am reusit sa le facem macar o poza de grup in care sa stea si ei frumos si sa se uite la camera. Am furat cateva poze cu imbulzeala si alergatura care stramb, care cu spatele... Abia la plecare am reusit sa-i adunam pe toti in holul de la intrare si sa facem cateva poze cu toti.
A primit Ilinca o multime de jucarii ca nu stia cum sa se joace cu toate odata sa nu i le ia nimeni. Papusile ca papusile, frumoase, interesante dar nimic nou sub soare. In schimb aspiratorul de jucarie cel mult asteptat si cerut ii ocupa toata ziua de atunci incoace. Toata ziua aspira covoarele si se vaita ca o doare spatele. ma bate gandul sa il pun in mana pe ala adevarat macar sa ma aleg si eu cu ceva din asta...
Sa va spun ce a spu Ilinca azi dimineata cand ta-su a omorat un tzantzar, s-a uitat la el jos si a observat ca mai misca, apoi a venit la mine sa-mi dea raportul: "mamaaa, cand omori pe cineva mai da putin din picioare si apoi se opreste!"
La multi ani Cristi si sa-ti traiasca Daiopri sa va bucurati de el!

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Inca o data LMA pt cei sarbatoriti. Aproape am terminat si noi cu petrecerea, adica sambata am fost la Zoo, apoi duminica ne-am petrecut, iar maine o sa fie tortul la gradinita.
Ne puteti vedea odorul aici:
http://community.webshots.com/user/daiopri
LMA tuturor piticutilor;)

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

LA MULTI ANI ANCA !
LA MULTI ANI CRISTIAN !
LA MULTI ANI MIRCEA!
LA MULTI ANI DENISA CRISTINA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

LA MULTI ANI ILINCA
LA MULTI ANI CRISTIAN
LA MULTI ANI MIRCEA
LA MULTI ANI ANCA
LA MULTI ANI DENISA

Imi pare rau ca nu am reusit pana acum sa fac urarile la zi da la mine e o nebunie. Am tot fost plecati, iar in ultima saptamana tot cu musafiri si chefuri. Suntem bine si revin cand ma mai adun.
Pup toti copii de mai si pe mamicile lor.
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa fiti scutiti de griji cat mai mult timp piticuti scumpi!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!!

Se pare ca o sa trebuiasca sa mutam subiectul de aici ,de la capitolul asta,pentru ca e doar pana la 4 ani.Nu-mi vine sa cred ca facem 4 ani.Sa dea Dumnezeu sa ne vedem si peste 10 ani tot aici,sanatosi cu totii si cu copiii mari.

Noi am fost de zilele alea libere numai plecati ..la padure,la tara...O sa pun niste poze pe webshots.

Altfel voi ce mai faceti?

Va pup!

Si inca o data :

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

in primul rand

LA MULTI ANI FERICITI SARBATORITILORsa fiti iubiti si fericiti

noi asteptam noul bebeu de mai , acum stau cateva zile in pat ptr ca de luni sunt la termen deci e ok.
in rest am avut o sarcina f frumoasa si plina de energie.

Theodora e tare scumpa si ma inteleg excelent cu ea, inafara zilelor cand nu ne intelegem ca e indaratnica
i-am tinut ziua deja ca dup-aia va fi mai greu.daca vreti sa ne vedeti suntem aici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=2f98scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/my_photos

si aici e tortul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/detail?.dir=2f98scd&.dnm=bf4ascd.jpg&.src=ph

va dorim petreceri frumoase si multe bucurii in aceasta frumoasa luna

pupici

Cristiana 37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

LA MULTI ANI DORIAN !

Am facut si noi ieri 4 anisori ...A fost o petrecere mare si frumoasa ...Revenim cu amanunte si poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Degeaba mi-am propus sa felicit trupa de mai la zi nu imi iese asa ca macar pe saptamana sa reusesc sa le urez la toti cele bune!
Sa cresteti mari scumpilor!!!
La multi ani Remus
Sa-mi traiasca fi'miu
La multi ani Francesca
La multi ani Rares
La multi ani Ioana
La multi ani Vasile Alexandu
La multi ani Gabi
La multi ani Marius Alexandru
La multi ani Emma
La multi ani Robert

Noi suntem bine. Am scapat cu viata din saptamana de petreceri caci am avut musafiri pe etape si tot intr-un chef am tinut-o ca in povesti- cateva zile. Dori tare bucuros a fost sa primeasca cadouri in fiecare zi si sa se joace cu atatia copii. Sper sa nu ramana cu sechele si sa aiba impresia ca asa va fi mereu. In rest nu am treaba cu el, merge la gradinita cu aceeasi placere, mananca si doarme dupa acelasi program si isi creste iepurii...In ritmul in care se inmultesc nu stiu ce o sa facem cu ei. Nu vrea nimeni pui de iepuri? :))))
E baiat bun Dori pana i se pune pata, da banuiesc ca e normal, o fi ereditar ca si eu mai am zile de astea.
Eu sunt super aglomerata la serviciu si atat de obosita ajung acasa ca abia reusesc sa mai citesc pe aici.
Pup pe toata lumea si nastere usoara celor care is pe ultima suta de metri :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Aalina

La multi ani Marius Alexandru

Multumim frumos pentru urari.
Si noi le uram La Multi Ani tuturor piticilor.

Mergi la inceput