Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Dana, citeam boacanele Ilincai si o regasesc pe Theodora in ele...
cand e liniste mare tre sa fug sa vad de ce:de ex:s-a tuns, si-a vopsit toate mainile cu carioca, mi-a piscalit parchtul cu rosu...in fine nu-mi vin toate in cap da e asa de dulce cand zice"promit ca alta data n-o sa mai fac"...ca , vorba ta, nu mai pot sa ma supar.

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna

Daiopri noi sintem bine e bunica aici asa ca Joshua e super fericit.
Am schimbat gradinita nu mai mergem la Montessori acum merge la gradinita normala care nu-i mai buna decit prima dar aici Joshua se simte foarte bine
Mai mergem la diverse activitati gimnastica, dans iar duminica dimineata merge la biserica la "scoala de duminica" unde sintem amindoi foarte multumiti eu ca pot sta la slujba fara Joshua iar Joshua face diverse krafturi invata cintecele religioase a inteles ceva si ce-i cu Pastele
Si mai mergem si la un curs de limba azi am fost dimineata la o evaluare si concluzia e ca la vocabular,pronuntare, atentie se descura bine are probleme ca cica nu vorbeste destul de elaborat pentru virsta lui asa ca de saptamana viitoare incepem un curs de 2 luni

O sa mai intru pe aici dar acum momentan imi caut job ca mi se termina contractul in august si mie nu-mi place sa stau acasa
Apropo zi-mi si mie ca stiu ca tu ai lucrat si pe contract este diferenta mare fata de full time

Eu pina acum amlucrat numai fulltime si ma gindesc sa trec pe contract dar numai daca diferenta e semnificativa
Ai idee unde gasesc un link cu ce se poate deduce daca lucrezi pe contract

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna fetelor,

DanaMario, eu nu am lucrat pe contract. Am lucrat intr-o perioada de acasa ca self employed, si at nu beneficiezi de EI. In rest contributia la CPP si taxele tb sa le platesti.
Si eu am tot fugit de contracte, caci ma gandeam la EI si eventual maternitate, dar din cate am inteles depinde de contract. Poti avea contract unde iti platesc ei taxele si contributiile si at beneficiezi de astea. Dar eu tocmai ce mi-am pierdut serv, ca am fost desteapta si in toamna m-am dus unde era mai comod in loc sa caut un loc nou, si iaca au ramas fara proiecte. Si acum ma gandeam ca la cat iti platesc astia EI poate e mai rentabil sa fii self employed si daca castigi bine si pui deoparte bani pt perioada cand posibil sa nu mai ai de lucru, s-ar putea sa iesi mai bine. Ca la urma urmei, ei iti dau doar o anumita suma, oricum mult mai mica decat contribui tu.
In rest noi suntem binisor, se pare ca a mai avut si un stomach flu, asa ca sa ne mearga bine primavara asta. Eu sunt cam cu moralul daramat, ca schimbarea asta cu serv pica in mom tare prost. Tocmai ce am chemat-o si pe sora mea.
Apropo de asta, a luat viza, si se pare ca daca nu ma misc rapid o sa stam amandoua acasa:((((
Danad tu cu ce companie de zbor ai venit?
Stie cineva cum e cu prin Londra?
Aalina, Korinna, Lumy, olo ce mai faceti fetelor?
Doina sa te strig si pe tine?:)
Carrie nastere usoara, ca iaca se apropie. Stii ce o sa fie?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Eu zilele astea sunt mai putin mamica, doar pe jumatate ca Ilinca e plecata la tara cu parintii mei. Am avut o saptamana linistita dar cam pustie... iar maine mergem sa-i luam acasa.
Dana, noi am calatorit cu LOT, companie poloneza si am facut escala la Varshovia. A fost bine si ieftin. Au reprezentanta aici in Bucuresti pe la Piata Romana. E bine sa iei bilete direct de la reprezentanta si nu de la o agentie de voiaj.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri bafta multa sa-ti gasesti repede ceva.
Asta-i Canada (unele bune altele mai putin bune) totul e sa ai noroc.
Si mie mi se termina contractul in iulie dar tocmai am semnat un altul pe 2 ani si m-am decis pentru contract cu beneficii (EI,insurance,vacanta) dupa o mie de calcule m-am decis acuma nu stiu oi fi luat decizia buna o sa vad.

Joshua e bine cu bunica toata ziua (are asa grija de ia) si care pina acum ma vaitam ca nu vorbeste acuma am cazut in extrema cealalta vorbeste mult, comenteza prea mult si se pare deranjeaza orele de gimastica, la biserica.
La gradi e bine nu mai avem plingeri.

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna dragele mele!!!
Nu am mai intrat pe aici de o vesnicie.Nu as sti sa zic care e motivul....
Eu sunt ocupata cu jobul.Am program de la 7,30-16,00.Seara il iau pe Stefan de camin,plimbarele in parc de cand s-a facut caldut.Desi in Galati e inca rece pentru perioada asta.Stiu ca in alti ani era cu mult mai cald.
Stefan e bine,creste...e cumintel si iubaret ca o fetita.Tot timpul imi zice"Esti cea mai buna mama din lume.Esti o floricica.Iubita mea!!!"
Sau sta pe wc si ma striga...si cand ajung in loc sa-l sterg imi zice.."Te-am chemat doar ca sa-ti dau un pupic."
La camin s-a invatat,el fiind in al doilea an de camin.Mananca tot ce i se da.Nu face nici un fel de nazuri.E linistit si educatoarea zice ca unde-l pune,acolo sta.Vreau sa zic ca are niste fetite in grupa.....superpoznase...ca sa zic frumos.Razgaiate si mitzaite!

In rest alte noutati nu prea mai am.Eu bineinteles ca tin legatura cu Angi si cateodata cu Cristiana.

Va pup,
Numai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

corina vai draga ce baiet cuminte ai! Cum ai facut?

Pisica mea e lapte si miere la suprafatza si o mica viperusa in interior. Toata lumea se minuneaza ce frumoasa e si asta i s-a cam urcat la cap: toata ziua sa maimutzareste in fatza oglinzii, punandu-si clame, bile de par, coronitze, coliere bratzari etc, etc. daca s-ar putea s-ar imbraca numai cu rochii de printzesa.Intr-una din zile am gasit-o mazgalindu-si unghiile cu carioca. De unde doamne ca n-am educat-o in stilul asta, eu nu mi-am mai facut unghiile de ani de zile...
E o povestitoare innascuta. scorneste o gramada de povesti si le povesteste cu atata patima ca zici ca e real. Evident ca spuna bazaconii (un lup care n-avea nimic de mancare si de baut, s-a apucat saracul sa manance melci) ca uneori sunt pe jos de ras. Ea e foarte serioasa. Animalul preferat e un cal roz cu corn si aripi.

voila, voila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Hai ca sunt dragalasi foc si la varsta asta. La orice varsta ni se pare ca e cea mai frumoasa.
Si Ilinca e foarte iubareata in ultimul timp si ma surprinde in fiecare zi cu maturitatea gandirii. Ieri i-am dat cadoul de aniversare pentru ca a fost sarbatorita la gradinita azi fiind plecati la Circ. Nu mai putea de dragoste pt mine si nu stia cat si pe unde sa ma mai pupe drept multumire pentru trotineta pe care i-am luat-o. Se mai juca putin cu ea, mai venea la mine sa ma sufoce cu imbratisari si pupaturi.. si declaratii "esti cea mai buna mamica din lume"
Si Ilinca s-a mai cumintit, mi-au spus si la gradinita, parca e mai linistit, mai calma, mai feminina. In sfarsit ne-a crescut parul suficient cat sa ne facem codite si suntem tare mandre de ele si avem grija sa nu le stricam. Se lauda la toata lumea ca ea are "trei zile de ziua mea", una la gradinita, una sambata cu copii si una duminica cu adulti.
Stabilisem noi ca numai pana la 4 ani mai are voie sa bea cu biberonul lapte seara la culcare. Aseara nu mai vroia cu biberonul dar eu deja ii pusesem laptele in el. Asa ca l-a acceptat " bine, da-mi biberonul daca l-ai pus. Ai gresit si tu, nu ai fost atenta".

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

SALUTARE FETELE!!!

Scriu rar ca timpul meu e tare scurt ...))) Am multe pe cap si am ramas iar singurele ...(((

LA MULTI ANI ILINCUTA!!! !!! Dana sa va traiasca Ilincuta si sa va bucurati de ea!!!
Am inceput urarile ...)))
Aceste zile minunate nu o sa le uit niciodata! Macar acum sa-mi fac timp si sa urez fiecaruia "La multi ani!"

Noi sintem bine! Francy e un copil care nu prea face rele deocamdata . Merge la gradinita cu placere ,vrea tot timpul sa aibe copii imprejurul ei , merge la dans cu rugaminti ..))) Se pare ca nu o facem dansatoare asa cunm a visat taticul ei ..)))

O sa intru si eu mai des sa mai povestim despre noi!

VA PUPAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Si cat am zis sa fiu prima cu urarile:)
Ilinca LMA! sa cresti mare si frumoasa.
Eu va urez de pe acum LMA pt copilasii vostri, si desi nu o sa reusesc sa intru pt fiecare in parte o sa ma gandesc la ei.
Am gasit un nou serv, si incep de marti, chiar de ziua baiatului. Asa ca o sa intru probabil mai rar, dar tot o sa mai scriu.
Si noi ne pregatim de petrecere, desi primeste cadouri de o saptamana incoace. Duminica avem la un loc de joaca cu multi copii, ca deaia de o sapt intreaga numai umblu cu pregatiri:)
Apoi luni ii fac la gradinita, caci marti nu mai pot merge sa ii duc tortul. Spre bucuria lui i-am pus un spiderman pe tortul de la gradinita, desi noi incercam sa il tinem tot cu bbei, cu trenulete, maimutoi:))))
Va dorim toate cele bune si inca o data LMA tuturor copilasilor de MAI (si aprilie) si ne vedem la celalalt club.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput