Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna, buna,

Lumy multumim de link-uri, desi ne chinuim sa il tinem mai departe de calculator. Sambata am reusit si performanta de a merge singur cu patinele fara alt sprijin, si sunt asa de bucuroasa, caci se fixase pe cadrul ala metalic si tot zicea ca el nu poate singur. Stiam eu ca poate:)
In rest prea multe noutati nu avem, ne-am saturat de iarna asta prelungita in care tot ploua, parka mai mult ca niciodata. Deabia astept vara, poate mai imi revine cheful de viata. Apoi incep sa ma ocup de pregatirile pentru cei 4 anisori, vreau sa fac rezervare la un loc din acela de joaca.
Noi inca mai asteptam progrese cu vorbirea, caci in romana suntem in urma tare, iar in engleza e oleaca mai binisor, dar nu cum ar trebui sa vorbeasca un copil la varsta lui. Acum a inceput si el sa incerce sa puna in propozitii ceea ce are de zis si in ro.
Am avut si noi o perioada cand era tare incantat de puzzle, dar eu nu prea am rabdare, si se juca cu sotul, pe care apropos, mai nou il striga doar pe nume, nu stiu de ce.
Lumy voi nu mai vreti sa veniti aici? Asa as pleca si eu pe undeva mai aproape de casa…
Parpa, bine ca mai auzim ceva si de la voi. Nu ne-ai zis daca mai stii ceva de Joshua.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

buna gagici.
astazi am vorbit cu Dana putin pe mess. si mi-a atras atentia ca nu am scris de mult aici...sorryyy
De noi ce sa va spunem.Ca si voi calculator,puzzel-uri la greu,desene(de fapt coloreaza nu deseneaza),sah(bine fara regula-regula o impune el),joaca pe strada cu copii,etc
Robert este tareee activ,plin de energie si tare crizat.Cand nu obtine ceea ce doreste se pune pe plans isteric acum lucrez la greu la treaba asta

daiopri,asa m-as duce si eu invartindu-ma aproape de casa pe undeva...

parpalak,ce zici bem cafeaua aia singurele intr-o zi? e posibil sa vin de Paste la To.Daca nu acum prin aprile cand mi se naste finuta

numai bine si promit ca-mi fac timp sa trec mai des pe aici

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

Bun gasit! Fetelor va dati seama ca in curand nu prea mai avem ce cauta la categoria _clubul scutecelor 0-4 ani! ?
Am vazut ca foarte rar mai scrieti pe aici...
in alta ordine de idei,intrucat la bebeii cu alergii nu m-a lamurit nimeni poate imi dati voi o mana de ajutor- trebuie sa mergem urgent sa facem niste analize de sange -ig-e-uri de toate felurile intrucat fata mea reactioneaza foarte rau la diversi alergeni si nici nu se poate pune problema de teste cutanate.
Acum as vrea si eu sa stiu parerea voastra despre Medicover in ceea ce priveste profesionalismul celor care recolteaza sange la copii...
sau daca stiti alte clinici care fac aceste analize si sunt ok dpdv al comportamentului fata de copii la recoltari.
Noi suntem cam varza cu alergii urate la lapte,oua,adtivi si coloranti alimentari ,banane,citrice si mai nou cred ca si la gluten.
Dupa episodul cu dermatita aia urata a ramas supersensibila la o gramada de produse la care inainte nu reactiona.. ce sa facem...
Acum vreau sa-i fac aceste analize dar nu vreau sa prinda frica de ele si sa nu o mai pot duce vreodata la analize asa cum am patit eu -ca pana am ramas insarcinata la 28 ani nu am facut niciodata analize de frica-nici macar grupa sanguina!
Va doresc multa sanatate si daca puteti sa ma ajutati cu vreo parere va rog din suflet sa o faceti!
Multi pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Bebelusha, din fericire la varsta asta uita traumele fizice. Ma refer la recoltarea sangelui, in cazul asta. Stiu ca e delicat dar daca trebuie... asta e, gandeste-te ca poate ajuta la rezolvarea problemei voastre si daca asta e pretul pe care trebuie sa-l platiti... Oricum cu totii trebuie sa le mai facem analizele din cand in cand (mi-e groaza).
Despre Medicover am auzit in treacat vorbe bune dar nu am luat contact direct. Va doresc succes si sa nu uiti sa ne tii la curent.
Sa va spun noua pasiune a Ilincai: vrea sa aiba copii, sa fie gravida si sa nasca . ba mai mult, vrea gemeni, tripleti... cat mai multi si cat mai curand. Ma intreaba tot timpul "Mama eu cand o sa nasc?" Isi baga jucarii sub hane si zice ca are bebe in burta si cred ca stiu de unde vine noua pasiune, de la The Sims 2 pe care il mai joc uneori cu ea in brate si comentam amandoua. A vazut acolo cum personajele mele au burta si apoi, dintr-o data, se invart si apar cu un bebe in brate. Ba Alexa e si mai norocoasa, i s-a intamplac ca personajele ei sa-i faca si gemeni asa ca ... banuiesc eu ca de aici ii vin ideile lui Ili.
Cred ca nu am motive de ingrijorare, nu? O sa uite pana va fi capabila....

Fetele mele

Mergi la inceput

Fetelor, care mai sunteti pe aici, votati si voi "Inger ganditor" la concursul de fotografii. Este Simonica, prietena lui Ilinca. Era pe la pagina 15-16. Va multumesc!

P.S. Aseara Alexandra intindea masa de calcat. Am sarit la ea ca arsa: "ce faci draga azi in zi de sarbatoare cu masa de calcat?"
Raspuns: "nu e masa de calcat, e masa de nasteri, trebuie sa nasca Ilinca"

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

buna seara! Dana sunt foarte fericita ca nu a fost o trauma ! nici macar nu a plans ci s-a uitat curioasa (dupa ce 2 zile i-am tot explicat cum o sa fie)cum fuge sangele singur in eprubeta!
Asistenta de acolo-de la pediatrie -a fost super draguta si super meseriasa -nici macar nu se vedea la 1 ora dupa,intepatura.
Asa da!
Acum asteptam sa vedem ce dureri de cap ne iau cand or iesi analizele...
In alta ordine de idei ,joi plecam la munte,abia astept,cu toate ca nu stiu cam ce o sa fac cu mandra mea cand o vedea ce mananca lumea la masa pt ca e pofticioasa ...si cum nu are voie lapte,oua,unt,maioneza,cascaval,branza,etc cred ca o sa stau cu Locoidul si sticla de sirop in buzunar...
Vad ca pe aici nu prea mai scriu fetele...
Eu va doresc Paste Fericit ! si multa sanatate voua si copiilor vostri!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Noi ne luptam din greu cu raceli. Avem o luna de cand facem cu randul la raceli, ca ultima de sambata sa fie cea mai cea la baiat. Febra mare, tuse, de a stat si ieri si alaltaieri acasa. Acuma e putin mai bine, dar nu cu mult, si ieri a fost sotul cu el la dr si i-a dat antibiotic. Dar am inca nopti grele, si astept vara ca de o luna incoace numai de raceli avem parte. Ei, las ca vin ele vremuri si mai bune. Da nu stiu cum de le colecteaza el pe toate.
Si daca vine caldura poate mai intrati si voi mai des pe aici. Noi va dorim toate cele bune.
Nu cred ca mai apuc sa intru asa ca va doresc Paste fericit tuturor si sa va viziteze iepurasul cu bunatati.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Si noi cu mucii la nas si tusim de zor... Lui Paul i-a trecut cam intr-o saptamina, dar eu am incheiat-o pe a doua si cred ca mai am ceva de tras... Intre timp m-am apucat sa folosesc pompita de nas pe dos, o umplu cu apa sarata calda si o pompez in nas, ca sprayurile lor nu-s nici suficient de sarate si fiind reci mai rau fac... De cind cu pompita cu apa calda, ies mucii mult mai eficient... Si nici Paul nu mai urla ca atunci cind incerc sa-i golesc nasul...
bebelusha28, sanatate maica, sa scapati cit mai repede...
dana d, nastere usoara Ilincutei Las' ca uita ea, nu-ti fa griji..
ange, mama draga, tirziu rau am citit ce-ai scris... Dar da un telefon daca esti prin zona.
Daiopri, mama lui Joshua e bine, toata ziua viziteaza ei cite ceva, mai planuim sa iesim in cite-un weekend, ba ne iese, ba nu prea.. O sa-i zic sa mai scrie si ea..
Va pupa mama si sa fiti sanatosi si s-aveti un Paste fericit.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Cristos a-nviat!
Sa stiti ca momentan Ilinca nu mai are dorintele nefiresti pe care le avea, a fost prea multa agitatie zilele astea si a mai uitat. De ieri le-am lasat pe amandoua la mamica asa ca am avut si noi o seara linistita si o dimineata fara sculat copil, imbracat si carat la gradi. Din pacate azi a trebuit sa vin la munca chiar daca nu am nimic de facut aici, trebuie doar s afiu la datorie.
Acum ai mei cu fetele pleaca la plimbare in Herastrau sa se rasfete dar si merita ca au fost surprinzator de cuminti la mamaia si tataia mai ales ca u fost culcate impreuna si ma asteptam la mari meciuri. O sa le las mai des acolo ca probabil e aerul mai rarefiat la etajul 8 si le prieste... dar si noua.
Din pacate sotul meu are iar o criza de discopatie si e teapan de mijloc. A luat medicamete dar tot nu se poate ridica din pat fara ajutor. Azi a plecat la munca si nu vreau sa ma gandesc ce greu ii e.
Va pup si va doresc multa sanatate ca vad ca la capitolul asta sunt lipsuri.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

stiu ca n-am scris de ceva vreme da sarcina, casa noua, copil zvapaiat, catzel etc imi cam mananca tot timpul.

am avut pina acum o sarcina fara probleme,inafara de o enterocolita si o raceala zdravana.acum sunt in 34 de saptamani deci pe ultima suta de metri.
azi sunt mai impuscata ptr ca am avut primele contractii zdraveneda in rest super vioaie am pus 9 kile pe mine si-s fresh.

Thea e ultraplina de enrgie ca de obicei, iarna asta am avut numai vreo 2 raceli minore in rest nici o problema, dupa operatia de polipi a fost mult mai bine.

ai vostri mai dorm de amiaza?ca eu cu chiu cu vai i-am pastrat acest somn cu stoicism desi de cateva zile face nazuri!

va pup, revin mai des, promit

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput