Copilasi de mai 2003 (39)
Raspunsuri - Pagina 28
dana d spune:
Buna mamici! Noi suntem bine, ne pregatim de serbare, de banchet. daa, pe 14 avem serbare iar pe 15 banchet de absolvire draga... ce va puneti cu absolventii de grupa mica?
La serbare Ilinca e Scufita rosie, am scapat usor cu costumul, iar ea isi spune foarte frumos rolul. Noi de cetava saptamani o tinem tot in serbari: la dans, azi la engleza, saptamana viitoare aia mare si apoi banchetul, sa te tii petreceri!
La scoala Alexa alte petreceri si uite acolo se duc banii mei.
Ilinca a fost si ea o saptamana bolnava de o viroza. Chiar cand ma mandream mai tare ca nu mai tineam minte de cand nu a mai fost bolnava... Inca mai tuseste dar e aproape bine.
In rest, suntem toata ziua pe drumurin, incepem ziua impreuna plecand la gradinita si o incheiem tot impreuna cand ma duc sa o recuperez din parc de la mamica si mai stau si eu cu mamicile de vorba cu copii topaind in jurul nostru. Imi place programul pe care ni l-am facut, m-am obisnuit si la munca, doar sa ma scol dimineata nu-mi place si nu-mi mai place ca Ilinca se culca la 11 noaptea si se scoala la 7:30, cred ca nu e suficient pt un copil atat somn + ce mai doarme la gradi... dar lasa ca vine ea vacanta in care inca nu m-am hotarat daca o mai duc la gradi sau o tin acasa cu mamica.
Va pup si sa ma anuntati si pe mine cand ne muta de aici, stau cu grija sa nu ma pierd de gashca
Fetele mele
carrie spune:
si noi suntem bine, ne puteti admira domnisoarele in pozele de la semnatura-comorile noastre!
Carina a luat 1,2 kg in greutate prima luna, e cuminte, frumoasa si papa bine iar Thea o iubeste f mult.
as vrea sa ne activam mai tare pe aici, sa nu ne neglijam realizarile copilasilor nostri.
Thea la serbare va fi furnicutza-adica little ant si-si spune f bine rolul in engleza!
va pupam
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
dana d spune:
Dragi mamici, noi am terminat cu serbarile si am plecat la mare in Bulgaria pt 3 zile. A fost super, ne-am bronzat, ne-am ingrashat (bine ca nu am stat mai mult) si acum ne-am intors la munca.
Pe fete le-am lasat la tara la bunicuta pentru o saptamana, sa umble desculte, sa se balaceasca in albie, sa se joace in tzarana sa respire aer curat. Sambate mergem si le recuperam pe tarancute si apoi ne gandim la urmatoarea escapada in Bulgaria.
Carrie ti-am vazut pozele, frumusele si fericite fetele tale. Pareti o familie fericita, ii creste inima cui se uita la voi. sa dea Dumnezeu sa ramaneti asa pentru totdeauna.
Am mai citit cate ceva (pur intamplator) pe la subiectul vostru cu gravidele si bebeii. Vroiam sa-ti raspund acolo in legatura cu faptul ca te plangeai ca aia mica mananca mult mai putin ca timp si ii ajunge pana la masa urmatoare peste 2,5-3 ore. E foarte normal asta, are mai multe putere sa suga si tu ai mai mult lapte sau doar curge mai usor. Ea mananca atat cat ii trebuie in timp mai scurt, imi amintesc ca si eu am avut dilema asta cu Ilinca.
Ce ai mai facut cu pata aia rosie ca nu am mai citit acolo daca ai deja o rezolvare.
Va pup si sper sa mai scrie si altcineva pe aici...
Fetele mele
carrie spune:
io chiar vreau sa tin activ subiectul, sa ne mutam toate la copilasi de 4 ani.am putea trimite cate un pm la toate din lista sa le activam pe fete![]()
pata rosie a disparut a supt-o Carinutza cred, ca i-am dat tot sanul ala.
ce fain ca ati fost la mare....noi pas anul asta cu bebe mic
da la anu musai.
pupici la tarancutze, ai mai pus poze?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
adita spune:
fetelor, de mult n-am mai trecut pe aici. cu parere de rau trebuie sa recunosc ca nu mai stiu nimic despre voi, n-am mai urmarit ce ati mai facut. vad aici comorile lui Carrie. felicitari. eu am pierdut stirea asta
despre noi, ce sa va spun?copiii cresc, sunt o sursa inepuizabila de fericire pt mine. se iubesc, se joaca impreuna, e o minunatie. pe mine asta ma topeste cel mai tare, cand ii vad, mai ales pe cei mici, bucurandu-se cand ii intalnesc pe ceilalti. asta mic rade si cu ochii, da din maini si din picioare, chiuie, e super. e drept ca fac si multe prostioare impreuna, dar asa-s copiii.
Elena e o domnisorica, cumintica, iubitoare, miloasa ( e in stare sa-si rupa de la gura sa le dea si celorlalti ce are ea bun), ii place sa ma ajute, mai ales la bucatarie. in ultima vreme a mai slabit si nici n-a mai crescut foarte mult, are 1 m si 15 kg. e vorbareata, creativa, dar avem o problema cu memoria. poezii stie doar vreo 3, cateva cantecele, dar ce ma uimeste pe mine e ca nu poate sa tina minte cati ani are. ii spui si peste 5 minute nu mai stie. in schimb ii sta gandul la maritis. avem niste prieteni de familie si s-a "indragostit" de unul din copiii lor. cum vede cate o mireasa incepe sa ma bata la cap, sa-i fac si ei rochie din aia cand s-o marita cu Mihaita. daca gasim in cutia postala un pliant de la praktiker, isi face planuri ce bormasina sa-i cumpere viitorului sot. sa-i fi vazut cum se plimbau prin gradina, fiecare cu cate o floare in mana, primita de la celalalt
.
cam asta. daca vreti sa ne vedeti, aveti poze www.flickr.com/photos/adrianacalin/" target="_blank">aici
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Lumy spune:
SAlutare fetele!
Intru si eu mai rar pe aici ca am tot fost ocupata! Operatii de inima la Tg Murs , operatii de polipi la Bucuresti , hoti pe linga casa ...)))Timpul meu a fost atit de limiat incit de-abia pot sa zic ca respir! Socrul cu inima , finuta mea draga cu polipii , socrii cu hotii !
Toata lumea cred ca are diferite probleme asa ca nu ma mai pling...)))
Noi sintem bine ...Il asteptam pe taticul nostru sa vina acasa sa mai dam din responsabilitati ...)))
Am avut timp sa mai pun si citeva poze noi de la ultimile sarbatari: sfirsit de gradi si 4 anisori! Sintem prietene foarte bune cu Maria si Elena ( gemenele) si am avut chiar si o prezentare de moda impreuna. O sa pun poze pe net cit de curind!
Saptamina care vine ma voi intilni cu Meme si gilmita ei(Anca) la mare si sper sa mai punem poze noi.
Fetele care vor veni vara asta pe aici prin Constanta le rog sa-mi dea si mie un mesaj ca sint sigura ca imi voi face timp sa le vad! ..)))
VA pupam si sper cind va veni tati sa scriem mi mult!
Pupici!
PS! Carrie sa fiti sanatosi si frumosi! Sinteti o familie intregita!!!
Adita esti o mama eroina! Sanatate copilasilor!
Dana sper sa te aud curind la telefon!
VA PUPAM PE TOATE!
alycia spune:
ufff...ce a trecut timpul...ce mari s-au facut copilasii nostrii!
Adita...sunt frumosi copilasii tai...cred ca e o adevarata bucurie sa-i privesti!
Carrie, frumoase poze..si Thea o mandrete de fata...a avut un tort superb...iar surioara ei...e tare dulce..si cred ca a dat timpul inapoi cu ceva amintiri..
Lumy ...putere sa treci peste greutati...din pacate din astea avem destule..insa cred ca Francesca te ajuta sa treci..cu un zambet de zana!pupici..e tare dragutza!
Dana...frumoase pozele din Bulgaria...cum a fost..ce conditii au?
merita efortul sa mergi pana acolo?cum e financiar comparativ cu litoralul nostru?
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
dana d spune:
Buna mamici!
A fost super in Bulgaria. Merita. Pentru noi nu e mai departe decat litoralul nostru, decat putin, am facut vreo 280-290 km pana la Nisipuri. Pretul nu stiu sa-l compar ca nu mai stiu preturile de la noi. Am platit pe doua nopti cazare cu all inclusive la 3 stele superior aprox 230-240 Euro cu taxa de statiune. patru persoane, primul copil gratis, al doilea 50%, camera cu 4 paturi, mare, aer conditionat..masa sistem bufet. In rest nu am cheltuit mult, doar pe shezlonguri la plaja si prostioare la fete. I-am luat lui Ili o rochita frumoasa cu 22 leva adica 10 eur, si alte maruntisuri de impodobit domnisoarele.
Vai Lumy, imi pare rau de ce aud. Sper ca toate s-au terminat cu bine, si operatia si cu hotii, cu polipii stiu ca nu e ceva grav dar mai stii... Si eu sper sa mai vorbim si noi., mereu m-am gandit sa te sun dar am tot amanat... stii tu. sper sa vorbim we viitor totusi.
Fetele mele
alexia3 spune:
hei...uite-ne si pe noi ..dupa atatia ani/.....felicitari fetelor ca v-ati tinut de gashca...noi am rupt legatura de cand Alexia avea cateva luni...Alexxia nu manca bine si imi era bolnavioara si cand intram aici si vedeam cum va laudati cu copiii vostri ..la cati ml mananca fiecare...nu am mai putut si ...am renuntat.
intr-o doara am cautat si eu sa vad ce mai este pe aici ,,,,si marturisesc ca m-am bucurat sa va gasesc.
Alexia este bine, a crescut ...ca si ai vostri de altfel,olita o folosim de la 1 an si juma, de vorbit a inceput la 1 an si 2 luni si de atunci nu ii mai tace gura, vorbeste corect, nu a pocit nici un cuvant si l-a zis pe r din prima. coloreaza, decupeaza, lipeste, citeste si scrie, canta...foarte multe lucruri face...cu care ma pot mandri pentruca nu toti fac ce face ea la varsta asta, dar..eu am stat acasa si amm facut multe lucuri impreuna iar progresele se vad din plin. acum Alexia are un fratior , Bryan de 3 luni jumate (voio verifica sa vad cu care mamici ne intalnim la albinute si bondarei de martie aprilie 2007) ...un baietel care este bucuria noastra a tuturor . Alexia este ajutorul meu de nadejde si ma ajutat f mult si in sarcina , cand trebuia sa nu fac nimic si acum cu bb mic, am incredere in ea si o las sa se joace cu el sa il ingrijeasca si chiar sa il ia in brate. ma mandresca ca am fata mare.
am intrat si noi in primul rand sa vedem poze si tare frumosi mai sunt toti. ne-am bucuraat sa vedem atatia pitici, unul mai frumos ca altul. ne-am bucurat mult sa va gasim , si promitem sa mai intram si noi din cand in cand sa va salutam si sa vedem ce mai faceti
id -ul meu era Rramona si fetita era Alexia nascuta pe 18 mai, dar nu mai striu parola...asa ca scriu cu numele de la bebelusi de martie aprilie 2007.
va pupam
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
dana d spune:
Bine ai revenit Ramona! sa-ti traiasca micul Bryan si felicitari pentru progresele Alexiei! De ce ti-ai schimbat id-ul? puteai sa-ti recuperezi parola.
Foarte rau ca te-ai retras pentru ca aveai probleme, tocmai de aia suntem noi aici, ca sa ne ajutam si sa ne sustinem una pe alta.
Noi incepem sa facem bagaje in curand, sambata plecam la Varatec pentru vreo 10 zile. Mi se rupe inima ca fetele mele stau acasa in Bucuresti pe caldurile astea, in vacanta, si nu le duc mai mult la plimbare. Din pacate anul asta problema de sanatate a socrului ne-a cam dat peste cap. Socrul meu a venit la Buc la spital pt o toxiinfectie alimentara si ne-am trezit cu un cancer de pancreas deja extins si la alte organe. A fost operat si acum e deja la el acasa dar nu e bine si va fi din ce in ce mai rau. Sotul sta ca pe ghimpi in asteptarea unui telefon cu vesti proaste. De asta n-am mai plecat in alt we bulgaresc si am amanat atat si plecarea la Varatec, dar copiii aia trebuie scosi din Bucuresti asa ca incercam sa plecam totusi. Sincera s afiu si eu simt nevoie unei schimbari de peisaj canicular cu unul de munte mai racoros si verde.
Va pup si vacante placute va doresc.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA