Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

Buna ! Si La multi ani! Sa va traiasca bebeii si voi la fel!
Ce mai faceti fetelor ca de cand nu ne-am vazut...multa vreme a trecut...
Eu nu mai stiu ce sa fac ....fata mea are dermatita atopica dar deja ma depasesc simptomele si manifestarile ei...acum face eczema de la aproape tot ce mananca si toate substantele cu care ajunge in contact..
I-am scos laptele de tot din alimentatie si nu a mai facut alergie si bubite in jurul gurii dar pe corp e varza de sus pana jos..
Nu mai stiu cu ce sa-i dau ca la absolut toate cremele hipoalergenice face alergie.
Va rog,cele care va mai congfruntati cu asta ,spuneti-mi si mie ce sa fac sa nu o iau razna!
Vineri se exfoliase toata pielicica de corp,i-am dat cu o crema care zicea ca nu o ustura - cu-zn de la Uriage hypoalergenica pt piele atopica- si seara era pe tot corpul o eczema mare si rosie ! chiar nu stiu ce sa mai fac! Cu crema nu pot sa o dau, cu advantan mi-e frica sa-i dau chiar pe tot corpul,asa nu pot sa o las ca o ustura pielea fiind atat de uscata incat se exfoliaza,iar doctorii sunt niste tampiti!
PLeeeeese help!!!
Culmea e ca in toate simptomele de la dermatita atopica scrie ca produce mancarimi dar pe ea niciodata nu au mancat-o bubitele! Mai e cineva in situatia mea?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Vaai Bebelusha, asa v-ati "distrat" de cand nu ai mai scris pe aici? Imi pare rau. Nu cunosc nimic despre problema asta, pot doar sa iti impartasesc suferinta si crede-ma ca imi inchipui cat te streseaza situatia asta. Nu-mi vine sa cred ca nici doctorii nu au gasit rezolvarea problemei, poate trebuie sa mai cauti unul care stie leacul.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

mai dana ce sa zic..cam asa ne-am tot distrat..
Am fost la o nenorocita de dermatoloaga care mi-a zis sa nu-i dau cu nimic special sa o las asa ca in 2 luni sa nu mai aiba deloc piele!
si apoi mi-a dat Elidel crema sa o dau pe tot corpul in conditiile in care asta a fost demonstrat clinic ca e cancerigen !!!! In 2006 sSUA a revizuit prospectul si toate produsele au un mare black box in care scrie sa iei in considerare efectele cancerigene!!!
La noi nu numai ca pe prospect nu scrie nimic de genul asta dar il mai si recomanda cu caldura la copii!! astia nu sunt sanatosi la cap!
In sfarsit am gasit o dermatoloaga mai desteapta si acum am inceput sa ne revenim pe corp . Problema a ramas la gurita unde a facut dermatita periorala si nu reusesc nicicum sa-i dau de cap!
poate ange mai intra pe aici si mai da si ea un sfat acolo caci imi aduc aminte ca ea se lupta cu dermatita asta atopica.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bebelusha,imi pare nespus de rau sa aud ca nu sunteti ok...
noi am terminat cu dermatita de la 2 ani.Am scapat dar ne-am pricopsit cu astmul in urma dermatitei
Cine are dermatita Corina sau ai un alt bebe?
Daca este Corina atunci va trebui sa mergi neaparat la un dermatolog bun.Va trebui sa-i faci testele de alergie ca sa stii de ce sa te feresti.
Pt noi etapa "dermatita" a fost un cosmar.
In afara sa-i hidratez piele ,sa-i dau sa manance organic,sa tzin o igiena si o curatenie de nebuna ,nu faceam nimic deosebit.
Il cremuiam cu "atoderm" si cu o crema hidratanta(de aici) tot timpul.De n ori pe zi.Nu-i puneam cortizon deloc.Doar in cazuri extreme cand eczema o lua razna de tot.
Nici nu stiu ce sa-ti spun...
cauta un dermatolog bun sa-i faci testele. la noi de la laptele praf s-a declansat.cel putin asa cred eu si in ziua de astazi.
Daca pot sa te ajut cu ceva nu ezita.
sanatate maxima.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

A! bebelusha si inca ceva.mi-am adus aminte de o crema cu galbenele din ro luata de la "plafar".Poti sa incerci.este o crema grasa care i tine piele umeda si in acelasi timp este cicatrizanta.Scria chiar pe cutie ca este buna pt eczema.
bafta.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Dragi mamici, nu v-am spus ca m-am angajat... Am deja o saptamana vechime. Sunt administrator la o sucursala a unei firme din Cluj. E bine, deocamdata am emotii cu privire la felul cum o sa ma descurc, dar o sa mai invat si o sa fie bine. Mi-e cam greu dimineata cand o scol pe Ilinca si o imbrac si o tarasc pana la gradi apoi fuga la munca, dar cand vad ca asa fac majoritatea..... Uneori ma intreb daca nu o chinui ca sa-mi fie mie mai bine. Alexa s-a cam suparat ca nu mai sunt cu ea acasa dimineata, dar suntem in legatura prin messenger pana pleaca la scoala.
Orcum, cea mai chinuita e mamica, vine la mine si imi face toata treaba, gasesc casa luna si mancare calda... In felul asta e minunat sa ai serviciu dar ma intreb cat o sa poata.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dana_d felicitari. Eu zic ca e mai bine asa, si unde pui ca mai ai si ajutor in gospodarie….Poti sa o trimiti si la noi pe mama ta?:)
Noi suntem bine, s-a mai ales piticul cu ceva nasuc infundat, dar parka de cand am venit din vacanta e mai bine, chiar daca mai ia vreo raceala nu e asa de rau, si isi revine mai repede. E drept ca am cumparat de acolo un sirop de tuse cu bromhexin in el care pare sad ea rezultate mai bune decat aburelile de pe aici.
In rest, eu is mai prost cu nervii si sunt suparata pe mine ca nu am rabdare cu el, si ma enervez ca nu se culca frumos si repejor. Pe zi ce trece parka devin o mama din ce in ce mai rea si intr-o dunga…
Voi cum mai sunteti ca nu mai dati pe aici:(?
Fetele din east cum e cu zapada mare? Alooo, mai e cineva pe acolo?
Sper sa mai veniti si voi pe aici sa nu pierdem subiectul…
Bebelusha multa sanatate.
Aalina tu pe unde mai esti?
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Daiopri, vin eu sa te ajut in gospodarie. O iau si pe Ilinca si ne mutam in Ca. Daca vrei sa vezi mama nervoasa sa ma vezi pe mine, cred ca cine ma vede din afara in momentele alea zice ca-s nebuna. Adevarul este ca nu mai suport nimic, nu am pic de rabdare si imi ies din fire din orice. Apoi regret si o iau pe Ilinca la strans in brate si pupat. Saracul copil, nici ea nu stie ce sa mai inteleaga.
Sper ca acuma daca lucrez si nu mai stau toata ziua dupa fundul lor, sa am mai multa rabdarea si drag de ele seara cand ne adunam acasa.
Despre zapada sa ne mai povestiti si noua cele care ati mai vazut-o. In Bucuresti anul asta nu am avut iarna, abia daca am vazut cativa milimetri de zapada de vreo doua ori. In schimb ghioceii deja s-au trecut in gradina iar tufele au frunzulite de mult. Cat de curand o sa infloreasca pomii...

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu lucrez
Asa ca scriu in fuga: felicitari Adita, sanatate la fetita de bebelusa, sanatate si lui Cristian de Daiopri, felicitari Korinna de casa noua si parca si carrie zicea ceva daca nu ma lasa meuronu si felicitari de job Danad.
Sper sa apuc maine sa scriu mai multe.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Hop si eu pe-aici. A trecut un secol de cind am avut timpul sa mai scriu citeva rinduri, zau ca nu pricep cum se descurca mamicile cu copii + servici si fara ajutor din-afara (bunici, bone, etc). Sint intr-o foame de timp continua, stau dupa fundul Francescutei, dupa fundul socrilor (pe care i-am adus aproape de noi, sint in virsta, neputiinciosi si au nevoie de ajutor zilnic - injectii + piata + vizite sa fie intrebati de sanatate), zboara timpul de nu stii ce-i.

Francesca a crescut, merge zilnic la gradi (cu exceptia a 2-3 zile cind a avut nasul infundat si-a tusit putin), se simte foarte bine acolo. Un copil normal, fara veleitati deosebite. Pufoasa cum o stiti, daca v-a fost dor de noi am mai pus citeva pozici recente pe situl de la webshots.

Zilele astea tati este acasa, am scapat si eu un pic de dadaceala zilnica, e rindul lui tati sa-i faca toate mofturile si sa se joace cu ea. Jocul ei preferat: Fetitele Powerpaff. Are-o energie si-o imaginatie debordanta... Nu doarme ziua deloc si de multe ori seara reuseste sa ma adoarma pe mine inaintea ei. Nu avem probleme cu toaleta, cere sau face singura ori de cite ori este nevoie.

Simbata si duminica o ducem la dans, nu ca mi-as dori sa scot o mare dansatoare din ea, dar ca sa-si mai consume energia. Cind este mai placut afara mergem in Parcul Copiilor, ma gindesc s-o inscriu si la innot peste putin timp.

De cind a venit tati acasa am intrat intr-o stare de hibernare, am crezut chiar ca sint insarcinata. Zilele astea mi-a venit comfirmarea ca nu sint. Toate sint ok, nu sint racita sau bolnava, dar am un somn in mine ca pe vremea cind eram insarcinata. As dormi oricind si oriunde... Nici la computer n-am puterea sa mai stau, pur si simplu dorm pe mine. Sper sa fie vorba de-o astenie de primavara mai venita mai devreme si sa-mi teaca repede...

Un weekend placut la toate lumea, promit sa va citesc si sa mai scriu si eu din cind in cind cite un rind doua, sa stiti ca sintem si noi pe-aici.

Mergi la inceput