Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Daiopri, am avut ceva emotii si mi s-a parut ca m-au intrebat cam multe dat fiind ca eu ma ducem destul de sigura ca sunt bine acoperita lasand-o pe Ilinca acasa. Auzisem ca e o buna garantia sa lasi un copil acasa, mai ales asa mic. M-a intrebat mai mult despre serviciu, adica despre firma noastra, profit, impozite, balante, ce fac eu acolo, in acelasi timp cred ca ma verifica pe internet, adica avea toate datele despre firma si verifica daca spun adevarul. M-a mai intrbat despre proprietati, adica casa, masina, daca stam impreuna cu parintii sau nu, si m-a mai intrebat cine sta cu cea mica cat lipsesc. Cam atat, dar cred ca acum o sa fia mai usor ca doar suntem europeni, nu mai suntem "o amarata de tara saraca din est", putem circula oriunde in Europa "doar cu buletinul" si si ne pun atatea intrebari sa intram in Canada...
Succes sorei tale si daca va mai pot ajuta cu ceva, sunt pe aici.

PS. Ce agentie? Eu am fost la ambasada si erau oameni din toata tara si din Republica Moldova si din Bulgaria, astia tot la noi vin ca la ei nu are ambasada Canada.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Danad, multumesc mult. Pai la Suceava und esunt socrii mei, au dat tot timpul actele la o agentie care nu sunt sigura ca apartine de agentia de voiaj sau nu, dar ei aduna actele, si pt o anumita suma, trimit ei la Buc totul si ti le aduc inapoi rezolvate (sau nu). Pana acum a mers pt soacra, socru, si mama mea. O sa vad cu sora, ca ea are servici, dar e divortata si fata e mare. Cum o fi norocul.

Hai numai bine tuturor

Mergi la inceput

Si le dadea viza fara interviu?! Foarte ciudat!

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

La multi ani !...asta pentru ca eu anul asta nu am mai intrat pe aici..pur si simplu nu am avut timp,sau daca am avut..am preferat sa ma odihnesc.
Eu am un program foarte incarcat.Incep programul la serviciu la ora 7,30,termin la 16...mergem apoi sa-l luam pe Stefan de la camin...apoi ceva cumparaturi.Seara cand ajung..verific pe Mihai la teme,mai trebaluiesc cate ceva..si gata ziua....sunt intr-o continua alergatura.
Stefan e oki.Merge la camin.Este un copil foarte cuminte.Daca stau cu el acasa nici nu-l simt.Invata tot felul de cantecele si poezii pe care le turuie seara acasa.Mananca tot ce-i dau la camin.Seara cand ajunge acasa se joaca ori cu jucariile,ori pe calculator.Joaca in special jocuri gen Age of Imp,Diablo...sau altele...pe mine ma depaseste sa inteleg cum isi alege armuri...arme si altele....Cand se plicti..se mai joaca cu masinile..se uita la desene...In plus este inebunit dupa Shrek.L-a vazut de nenumarate ori..dar nu se lasa.
Manaca tot ce-i dau...Seara se culca la 22 cel tarziu.Pipi nu face pe el....Sunt tare multumita de el.
MIhai s-a mai linistit..nu mai e asa zapacit.Dar il duc la meditatie la engleza.Si el e sanatos..e oki....insa au foarte multe teme...abea facem fata....
Noi ne simtim bine in casa noua.Avem detoate.Doar de sanatate ma rog sa ne dea Dumnezeu.Ca le facem pe toate.
Olo..ma bucur ca ai gasit un job mai bine platit.Sa-ti fie fetitele sanatoase.Poate ne mai "vedem"pe mes.
Cris sper ca esti bine./Nu am mai avut timp sa vb.
Eu tin legatura cu Angi...vb cat putem de des.
Va pup si numai bine la toate!

Mergi la inceput

A nascut Adriana! Azi dimineata la ora 10:30 a intrat in operatie. I-a facut anestezie generala si a nascut un "slabanog de 3,900kg" cum mi-a scris ea in mesaj. Se simte bine si asteapta sa plece cu el acasa.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Auzi auzi....Adita....mama eroina..Sa-i traiasca copiii!Sa fie sanatosi si sa-i vada mari la casele lor.
Ma mir cat curaj are Adita...Eu una nu as mai face copii nici in ruptul capului.Bine..nici nu mai am cum ...pt ca am trompele legate..insa nu as mai avea rabdare.Vreau timp si pentru mine,sa ma plimb sa plec in excursii....la teatru...la spectacole..Nu mai zic de noptile cu oracaituri...Cred ca sunt prea batrana!!!
Dar ei...si copiilor ii doresc sa-i tina Dumnezeu sanatosi!

Mergi la inceput

Ba mie parca imi vine cheful sa-mi dezleg trompele si sa "purced la treaba". Tare mi-e dor de burta mare si rasfatz, de sani mariti de lapte, de bebe care suge lacom la san, de pui de om mic mirosind a lapte cu capul cat pumnul.... chiar si de sculat noaptea si pus la san si de spalat fundulet cacacios si dat cu pudra, de baia in cadita in fiecare seara si cremuit pe la incheieturi.... sa va mai depan amintiri? Nu-i asa ca a fost frumos?

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Adita felicitari si sa iti traiasca baiatul, sa fiti sanatosi cu totii.
Danad, da fara interviu. O sa vad cum o sa mearga la sora mea. Eu vineri o sa ma operez la mana dreapta, ca am un chist ceva care ma tot apasa pe nerv, asa ca nu o sa prea pot scrie o bucata, dar o sa mai citesc. Desi vaz ca toata lumea e ocupata si nu mai da si pe aici:(
Noi suntem bine in rest, chiar sunt multumita. Avem si success cu kk la wc, asa ca mai ramane sa scapam cumva de cel de noapte, dar asta mai la primavera sper. Cu patinajul merge mai greu decat ma asteptam ca si-a cam pierdut interesul, desi am fost si noi cu el duminica si l-am tot plimbat sa dea de gust. In schimb ne-am dotat cu echipament asa ca trebuie doar sa exersam.
Apropo, fetele din Ca, stiati ca, cica de anul asta se pot scadea la taxe echipamentul sportive si cursurile sportive pt copii pana la 16 ani?
Cam asta e, mai asteptam vesti si de la voi.
Ce mai fac burticile?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Felicitari pentru bebe, Adriana, sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Ce frumos trebuie sa fie sa ai acasa atatia copilasi...
Mi-ar placea si mie sa mai am un bebe, din pacate nu se poate .
Asta e situatia... dar bine ca il am pe Alex, si el imi umple sufletul si intreaga viata.

http://new.photos.yahoo.com/br_cristina30/album/576460762316222351

Mergi la inceput

Daiopri, multa sanatate!
Si noi am inceput sa vizitam patinoarele dar nu cu Ilinca ci cu Alexa. Anul asta s-au facut o multime in Bucuresti asa ca peste tot dai de ele si te apuca cheful. Am fost duminica trecuta cu totii in Cismigiu iar Alexa pe patinoar. Stateam langa mantinela si ma uitam cum se invart patinatorii si m-a apucat o pofta... de-mi venea sa ma duc sa inchiriez si eu o pereche. Cu patinele mele vechi patineaza acum Alexa dar sunt cam fixe si mai sunt si din alea de piele care nu-i tin glezna foarte fix asa ca se cam clatina pe ele. Am vazut ca-i place si se pricepe asa ca am hotarat sa-i cumparam unele noi din astea de plastic. Acum.. parca as vrea si eu unele dar deocamdata o sa le impartim pe alea. Sincera sa fiu am o oarecare strangere de inima ca sunt ditamai femeia de 40 de ani si 80 de kile sa ma duc acolo sa ma invart cu pustimea. Am vazut multe femei mai coapte pe gheata dar parca nu asa grase.

Fetele mele

Mergi la inceput