Copilasi de mai 2003 (39)
Raspunsuri - Pagina 19
dana d spune:
Adita s-a internat azi si maine urmeaza sa o vada profesorul si sa hotarasca exact ziua operatiei. S-a internat si naste mai devreme pentru ca e la a patra cezariana si e periculos pentru uter sa fie prea intins.
Se pare ca va fi tot baiat si bebe 4 si e marisor si sanatos din ce se vede la ecografii.
Fetele mele
luc2 spune:
Buna fetelor,
Sunt o mamica de 2006 si caut cu disperare bona.
Apelez la voi, deoarece aveti copii mari si poate aveti vreo super bona de cedat sau recomandat.Astept raspunsuri pe PM daca se poate.
Multumesc mult.
Luc2
ange spune:
doamne cat de curajoasa este fata asta.Bravo Adita.Mama eroina ce mai!
nastere usoara si bebe sanatos.
dana,sa ne spui si noua cand naste si cum se simte.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
parpalak spune:
La Multi Ani pe 2007 va ureaza mama din Calgary! Arata cam la fel cu restul Canadei, doar ca-s multe poze cu cowboy si placutele de inmatriculare sint scrise cu roz si-au o floare de maces in locul aleia din Ontario, care nu stiu exact ce e.. (posibil o floare de lotus mai stilizata).. Noroc cu delegatiile si interneturile de prin hoteluri de mai apuc si eu sa mai citesc si sa mai scriu.. ![]()
adita, iti tinem pumnii de sarcina usoara si bb sanatos!!!
carrie, felicitari de casa noua, sa-mi zici si mie formula in care sa nu mai alerg si eu ca bezmetica in weekend :) Cu statul in pat, mai bine stai preventiv oleaca, decit mai mult, mai incolo. Poti sa aplici moda canadiana cu musafirii, le spui sa-si ia singuri din frigider ce le trebuie si nu te mai agiti.. :)
Intilnirea a fost pina la urma doar ange-parpalak, DanaMario si Joshua au fost la patinaj, avem in mod cert si niste poze pe undeva, trebuie numai sa-mi aduc aminte pe unde.. :)
Va pupa mama si sa fiti bine.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
dana d spune:
Buna mamici!
Mai Doina, daca ai sti cat te invidiez... ca ai o cariera, ca te plimbi, ca nu stai la cratitza sau la spalat si calcat...
Noi tragem chiulul de la gradi sau mai bine zis ne-am prelungit vacanta. Asta pentru ca imi place tare mult sa o am acasa, ma simt mai linistita si o stiu mai in siguranta. As vrea sa o feresc de toate bolile astea de iarna calda sau primavara timpurie, dar nu o pot tine acasa pana prin mai. Oricum, e tare bine sa o am sanatoasa tun de atata vreme.
Drept sa spun ne si intelegem mult mai bine cand nu merge la gradinita, cred ca e o chestie psihologica cu sentimentul de respingere si de aia avea ea accesele alea de nervi si de razvratire. Nu mai zic ca acasa nu mai musca pe nimeni si nici reclamatii nu am de la cine primi.
Asa ca planul meu secret ar fi sa o tin toata luna acasa dar nu stiu daca sotul va fi de acord ca el e de alta parere, tre sa se duca acolo sa se invete cu colectivitatea si sa invete si ea ceva....
Din pacate zilele urmatoare o sa mai am si eu treburi in oras, pentru firma si va trebui sa apelez la mamica.
Adriana nu a nascut nici acum. A fost a treia alarma falsa dar nu in sensul in care se intampla de obicei, adica contractii false, ci ingrijorarea medicilor ca uterul s-ar subtia prea tare in zona operatiei. Din fericire uterul arata atat de bine incat au mai amanat-o cateva zile si acum e iar acasa pana saptamana viitoere cand va implini 38 de saptamani si probabil ca o vor si opera.
Fetele mele
Daiopri spune:
Sorry am incurcat mesajele
Ps.: Mamaaaa lui Joshuaaaa!!!!! mai zi-ne si noua ce activitati miraculoase mai aveti:))))
parpalak spune:
Daiopri, mai trebe numai sa le zici si la fete (irinel si gio) ca ai postat la noi..
- ca sa stie si ele cum e cu primirea.. Si uite-asa mai aflam si noi despre inceputurile pe care n-am apucat sa le despicam in 4 acu mai bine de 4 ani.. :) Sau le-am fi uitat de-atuncea... :D
Intilneala cu ange s-a desfasurat eu cam alergind dupa Paul asa ca n-am prea avut vreme de intilnit de-a binelea... Acu inteleg de ce tot zicea ange ca "la cafea"... da' cum sa-l lipsesc pe Paul de prilejul de-a alerga dupa pofta inimii? :)
Si sa stii ca accidente cu kk mai avem si noi, dar, mama denaturata, nu ma stresez deloc, ii repet ca nu trebe in pantaloni ci la toaleta sau la olita, care-i mai aproape, si-acu stie poezia foarte bine, mi-o recita el mai repede si mai bine ca mine... doar ca aia e... daca n-are timp omu' de stat pe tron... ma tot gindesc c-o sa-si faca el pina la urma..
dana d, nu ma invidia mai mama mai, ca toata plimbarea aia cu cariera cu tot se lasa cu nervi zdreliti si cisterne de cafea, etc.. da' stii cum e, pina la urma depinde tot de noi sa ne placa ce-avem sau sa ne agitam sa ne punem in situatiile care ne convin... (cu exceptia situatiilor de genul "vreau sa fiu mai tinara".. :D.. etc.. ) desi si pentru alea, cine vrea, ii dau eu o patalama la mina cum c-a intinerit.. mie mi-as da prima, un vraf, sa-mi ajunga.. sa-mi pun afise si prin casa, sa nu uit cumva... :)
Va pupa mama (cu matzele ghioraind.. :) )
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
oLo spune:
Buna fetele!
Va mai citesc si eu din cand in cand. Cu scrisu stau mai prost.
Eu o sa-mi schimb jobu in curand (maine imi dau demisia de aici) si o sa stai si mai prost cu timpu. Din fericire, financiar va fi mult mai bine.
Maine e ziua Emmei (sora mai mare a lui KiKi). ne pregatim cu spor de aniversare.
Pisu-tiramisu e la gradi, comme d'habitude. Sta tare prost cu numaratul si cu recunoasterea literelor. In schimb e super la gimnastica, dans si cantat. O fac star! :D
ieri o faza faina la magazin:
Anaïs, vede un individ cam suparat:
- Pourquoi tu es triste? (de ce esti trist)
- Comme ça. Et toi, pourquoi tu es gaie( se pronuntza ghe) - Asa. Dar tu de ce esti vesela?
mai stau ei de vorba despre triste si gaie, iar Anaïs il intreaba:
- Tu parle anglais, n'est-ce pas? (vorbesti engleza, nu?
)
S-a rosit omu'!!! Si Anaïs nu pricepea ce perla a scos :D
Daiopri spune:
Sa vezi ca asa isi da seama omul ca a imbatranit:) Tocmai ma gandeam ca nu mai stiu la ce subiect citesc.
Va scrisesem si voua, dar se pare ca le-am ametit. Ziceam ca eu nu o invidiez pe Doina, ca mie nu mi-ar place sa merg in deplasari. Eu deabia vin si la birou, mi se pare nedrept ca tre sa ma deplasez. Plus ca ma enerveaza astia ca ma fac sa invat lucruri noi fara sa vreau, ca nu le pot spune ca nu vreau sa avansez (desi chiar nu vreau). Sotul meu zice ca nu a mai auzit asa ceva.
In fine, mai ziceam ca eu m-am inscris la mamici aspirante ca poate imi fac mai mult curaj pentru al doilea. Om vedea ce o iesi.
Olo, LMA pt Ema, si felicitari pt noul job. Noi ne bucuram de orice veste primita:)
Cu olita merge din ce in ce mai bine multumita lui “Rubia” ca mai nou toate cuvintele se termina in “ia”.
Aseara mai sa uite si dadea sa faca in pampers si ii zice tati, “vrei sa faci kk in pampers?” si el “da”, iar tati: “da ai uitat cum face Ruby?” si atunci a sters-o la baie si a facut.
Si mai povesteam ca am avut prima sedinta de patinaj si asa mi-a fost de drag cum se straduia el sa se ridice in picioare, si a si reusit de cateva ori. Era ca atunci cand a invatat sa mearga prima oara:)
Parpa, daca at cand esti in delegatii scrii mai des, la cat mai multe:) pe cand o delegatie la noi? Eu tot te mai astept:)
Danad ai avut ceva probleme cu viza, ca as vrea si eu sa o chem pe sora mea in primavera. Ea are fata de 17 ani, o lasa acasa, dar ma gandeam ca mai bine ar aplica la agentie in loc sa mearga la ambasada. Te-au intrebat multe?
Adita tinem pumnii, si mai asteptam vesti de la burticutele curajoase.
Numai bine tuturor
PS: Pt DanaMario aceeasi intrebare
ange spune:
parpalak,ti-am spus eu ca la o cafea e bine sa ne vedem ca altfel nu apucam sa schimbam 2-3 vorbe
cat pozele si le pune fata.mi-a trimis si Olga(pe ale tale).merci fain.
adita,tot in travaliu esti mama?
nastere usoara.
va amintiti de noi?
ce ziceti de "bebe" Robert? ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea604e1f1725cae0daf96&source=browse" target="_blank">pt. voi
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."