Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Craciun fericit, cu sanatate si impliniri. Sa aveti un Mos bogat!
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Si noi am avut serbare miercuri. A fost... ca la grupa mica: unul plage, altul face pipi, altul are muci cand sa spuna poiezia....Ilinca a spus poiezia foarte frumos, tare, iar la sfarsit a facut o reverenta frumoasa asa cum ii invatase domnisoara. Reverantele au facut deliciul publicului lacom de poze si filme cu odraslele ca parca se adunase tot cartierul sa filmeze si sa fotografieze marele eveniment monden.
Apoi a venit Mosul cu sacii si a impartit la fiecare cadoul destinat impreuna cu cateva cuvinte. Unii copii s-au cam speriat de Mos si nu au vrut sa se apropie sa-si ia cadoul decat cu domnisoara de mana.
La noi Mosul nu a cheltuit prea mult pe cadoul de la gradi pentru ca grosul va fi acasa si oricum sunt prea multi mosi care arunca cu cadouri dupa ea.
Sa va mai zic ca mi-a facut si necazuri si m-a pus in situatii neplacute? Saptamana asta, de luni incepand, a muscat in fiecare zi cate 1-2 copii. Dar muscat asa, sa ramana semne sa vina parintii cu jalba in bat la domnisoara si domnisoara la mine. Ilinca faca o mutra spashita si vinovata cand o cert si o amenint si promite marea cu sarea ca nu mai face asa ceva....
Sa vedeti ce se vede regretul si intelegerea pe fatza ei de zici ca bietul copil, ce-om avea cu ea? Apoi, cu prima ocazie, mai shtantzeaza unul.
Am rasuflat usurata ca am luat vacanta si pot si eu sa stau linistita vreo doua saptamani sa ma bucur de sarbatori. Sper din tot sufletul sa uite de naravul asta pana incepem iar gradinita ca altfel... nu ma vad bine, ori ii pun botnitza, ori ne da afara din gradinitza.
In rest, la noi Mosul a fost foarte darnic dar cativa ani vom trage din greu sa platim cadoul deosebit pe care ni l-a adus. Un indiciu....peste un an si ceva ne vom muta in casa noua.
Unde petreceti Craciunul? Noi pe 25 la parintii mei iar pe 26 avem musafiri. Asa ca am o gramada de treaba zilele astea dar noroc ca eu sunt mai nesimtita asa, "tzara arde si baba se piaptana". Casa e dezordonata, cadourile nu le-am pregatit pe toate, sarmale de facut, casa de impodobit si bradul... iar eu stau pe net si scriu mesaje.
Gata, am plecat la treaba ca vine Craciunul peste mine si ma gaseste nepregatita.

Craciun fericit tuturor! Mos bogat, copii cuminti si fericiti,masa bogata, casa plina, sanatate...!

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

LA MULTI ANI!!!!

Eu tot mai rar dau pe-aici ...((( Ocupata pina peste cap ...Dupa un mini concediu m-am intors si m-am apucat sa renovez casa ...Sa o imbrac in poliester , sa-i fac fatada cu vopsea decorativa , sa imbrac gardul cu piatra , sa pun pavele ...Toate ca toate dar cu meseriasii e greu de tot ...((( Iti maninca sufletul! Eu sper ca joi sa termin ultima bucatica de pavaj de pus si sa ma linistesc si sa ma bucur de trecerea lui 2006!
Noi sintem tot fara taticul nostru care va veni la inceputul lui ianuarie ..(((

Francy e bine ...Cum imi place sa spun ea a craciunit cu mai multi mosi ...Numai intelegea nici ea ce se intimpla in jurul ei! Am avut mos acasa , am gasit mos la finii nostrii , am gasit un alt mos la bunici ...))) E derutata rau de tot ca ea ea stie ca exista numai unul si ca mosii nu prea semanau ...Am scaldat-o noi cum am putut si sper sa ne fi crezut!!! ...)))

VA PUPAM!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

LA MULTI ANI, sanatate, fericire, bucurii si tot ce e mai bun sa va aduca noul an.

Alex si mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

LA MULTI ANI si un an nou cu sanatate tuturor!!!!!

Mergi la inceput

Un an nou cum vi-l doriti! Sa vi se indeplineasca toate visele si sperantele pe care vi le-ati pus in 2007! Sa vina cu sanatate, fericire, familia aproape, copiii cuminti si din ce in ce mai destepti, mamicile frumoase si slabe.... Mie tare mi-ar prinde bine sa dau joc cateva kile anul asta, mai stii? poate chiar iau masuri in sensul asta (dupa ce termin tortul, carnatii, toba, salata de beof, piftia, placinta, bomboanele din brad, ciocolatele din frigider, cutiile cu bomboane de la Mos Craciun....)
Pentru mine anul asta (2006) a fost mai deosebit, am ajuns in Canada unde nici nu as fi visat, am semnat contractul pentru un nou apartament, asa cum am visat, iar anul urmator va fi si el bun daca vom fi sanatosi si vom avea de munca pentru ca avem de plata muulti bani la apartamentul cel nou si va trebui sa castigam mult si sa punem totul de-o parte.
La multi ani si sa petreceti frumos trecerea in noul an!

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare gagici

miss me?ca io tare da, acuma is la zi cu lectura si tare happy ca ma plimb si scriu pin toata casa cu laptopu dupa mine ca avem retea wireless.buna tehnologia asta!
nu am scris de ceva vreme ca am fost innebunita,ne-am mutat intre Craciun si Anul Nou la casa cea noua si a fost greu dar e super.liniste , aer curat , spatiu cat China!

is tare happy la casutza.parca stam de o vesncie aici, iar de Theiutza nu mai zic ce bine ii place si ce bustean doarme.noi stam cam prost cu somnu, tot pe la 12 noaptea m-am culcat am tot muncit si azi e prima zi adevarata de tras chiulu dupa doua sapt epuizante.de fapt dupa un an jumate epuizant.
si e tare bine.nu-mi vine sa cred ca nu mai alergam bezmetic tot we.

in rest...burtica face 20 de saptamni si se pare ca e tot fetitza sper bucuria noastra.desi ar fi fost ok orice!
am o apasare totusi, ieri cred ca am avut primele contractii si tare m-am speriat ca si cu Thea am avut probleme si stat in pat de la 6 luni dar acum abia fac 5...poate de oboseala cert e ca m-am speriat !

in rest , avem casa plina de musafiri suntem happy si va dorim si voua un An Nou minunat, asa cum l-ati visat.

Corina saru mana de mesaj noi nu am apucat sa trimitem dar va pupam cu drag!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Buna mamici!
Am intrat doar sa va spun ca Adita se duce maine sa nasca. E a treia oara cand o cheama la taiat dar pana acum au mai amanat-o pentru ca au considerat ca nu e nici un pericol. De data asta nici ea nu mai crede ca o mai trimit acasa, probabil ca o opereaza miercuri iar pana atunci o tin in spital. Termenul ar fi fost peste vreo 3 saptamani.

Carrie, multa sanatate si fericire in casa cea noua! Acum e timpul sa ai mai multa grija de tine.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Adita Doamne ajuta sa fie totul bine.

de ce naste inainte de termen, au fost probleme?ce are acum?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La Multi Ani tuturor si un An Nou cat mai bun. Vad ca nimeni nu mai vine asa des pe aici:( Sper sa nu pierdem subiectul.
Noi am trecut cu bine in Noul An, desi putin raciti, dar nu am fi noi daca nu ar fi asa.
Am avut fetita prietenilor in vizita, si a avut nevoie la baie sa faca kk, iar cand a vazut baiatul meu cum face ea singura, a avut si el cateva incercari de a merge la baie sa faca kk. Din pacate cu toata zapaceala de Craciun si revelion a uitat lucrurile bune:(
In schimb a primit o gramada de cadouri care acum nu prea mai prezinta importanta, dar asta e cand sunt prea multe.
Noi am fost si la Whistler ca sa vedem zapada pe anul trecut, si ne-am dat cu sania, tare mult ne-a mai placut. De revelion am fost la niste prieteni si am petrecut toata noaptea aproape, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult. Apoi inapoi la treaba:( Eu tare m-am mai saturat si as sta pe acasa, desi stiu ca m-as plictisi repede.
Acum am inceput de cateva zile sa citim o carticica cu un soricel care face treburile la toaleta, asa ca iar am avut cateva succese cu kk ala. Numai ca atunci cand eram gata sa ma laud am avut un accident aseara.
Sper sa o scoatem noi la capat vreodata.
Acum ca a inceput noul an, o sa lasam si noi la liber sa vedem ce se intampla cu al doilea, mai vine sau nu pe la noi.
Ce mai fac burticutele? Ceva incurajari pt aspirante?
Cum a fost intalnirea Ange-Parpalak-DanaMario?
Chiar nu mai are nimeni timp de trecut pe aici?:((((
Va dorim multa sanatate si toate cele bune si mai asteptam vesti de la voi.
Adita nastere usoara si bb sanatos. Asteptam vesti.
Carrie ai grija de tine. Sarcina usoara in continuare si sa va fie de bine la casa noua

Numai bine tuturor

Mergi la inceput