Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Va scriu in timp ce mananc la greu din dulciurile pe care le-a primit Ilinca de Mos Nicolaie. Pe Alexa nu e nevoie s-o ajut.
La noi Mosul a venit in mai multe parti asa ca am adunat multe dulciuri si cateva jucarii. Dupa cum am vazut-o eu pe Ilinca ieri, parea cam coplesita si depasita de situatia, peste tot dadeau cu cadouri dupa ea.
Si noi am avut o saptamana de raceala- muci, o criza de tuse intr-o noapte de la care a si vomitat si cateva stranuturi la inceput. Pana la urma vad ca i-a trecut fara nici un medicament. Doamne ajuta!
Noi incepem sa luam modelul de nopti chinuite la Doina si Paul. De cand i-am dezmembrat si dat patutul cu gratii si i-am cumparat canapeaua aia de la Buburuza, doarme mai mult la noi in pat. Ne trezim noaptea ca se urca pe noi. Mai intai ne-am trezit in doua dimineti cu ea intre noi. Sotul m-a acuzat de somnambulism cand i-am spus ca eu n-am nici o legatura. Apoi am inceput sa o simt cand se urca, ba uneori o pun inapoi in patul ei si peste un timp se urca iar. Toate astea pe jumatate adormite amandoua iar tata adormit tun. Problema e ca uneori s-a cocotat peste noi fiind imbracata in sacul de dormit si nu pricep cum a reusit sa ridice piciorul sa se urce in pat fara sa simt. Poate are dreptate Ovidiu...
Cu sacul de dormit e alta problema: de cand doarme pe canapeluta aia de multe ori am adunat-o de pe jos dezvelita, cu mijlocul gol, inghetata sloi. Dormea fata mea pe jos pe langa patul meu si canapeaua ei si habar n-avea. Probabil asa a si racit. Si atunci am inceput sa-i pun sacul chiar daca uneori transpira noaptea cu el.
Cam astea sunt aventurile nostre nocturne, ca diurne avem mai putine fiind toata ziua la gradi.
Azi avem dans demonstrativ si apoi inca o sedinta cu parintii. Peste doua saptamani avem serbarea si trebuie "sa ne pregatim".
Va pup si va doresc multa sanatate!

Carrie, ce ai aflat la 3D? Nu ne mai fierbe.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Iaca am mai aparut si noi de pe meleaguri mai insorite. Tare e frumos si bine sa fii in vacanta.
Atat de mult asteptata vacanta a inceput, asa cum stiti cu un pisic bolnavior, la care nu ii ardea de prea multe, si cu mine ingrijorata de ce se mai putea intampla cu el, si sa nu am unde sa merg dupa ajutor cu incredere (de parka e mai bine aici:)).
Din fericire totul a decurs bine, desi pisicul a fost tare matait si vroia acasa. Incetul cu incetul ne-am adaptat la bine si am savurat din plin frumusetile locului, si imprejurimile. Am fost in excursii prin imprejurimi pe cont propriu, adica am iesit frumos la strada am luat masina care mergea in directia respectiva si acolo plateam intrarea si ne faceam de cap. Am mers o gramada, asa ca nu va inchipuiti ca ma stat numai cu burta la soare, asta spre beneficiul siluetei, la care s-au adaugat cativa pounds repede repede. Ca tare mai e bine sa aibe cine sa iti faca de mancare… In schimb pisicul mofturos nu a mancat mai nimic a trait doar cu “olange juice” si “ice cleam”. Desi le-am cam taiat si pe alea ca il lua tusea si mai rau.
Nici acum nu am scapt de boala, ca tot tuseste, si as putea spune ca nici n-am venit bine si il vad iar smiorcait.
Acolo s-a bucurat tare mult de soare si apa, d emersul cu trenuletul si de alergat dupa “guane” (iguana). O sa incerc sa revin si cu niste poze dupa ce le mai sortam nitel.
A fost frumos desi destul de greu pt noi, ca nu am mai stat cu piciul de nu stiu cand, si am constatat (daca mai era nevoie) ca nervii mei sunt cam daramati. Atat m-a mai ciugulit si dragalit ca imi ajunsese:) incep sa am si mai multe indoieli cu bb2. Eu nu stiu zau Adita cum se descurca. Theoretic ar trebui sa ii ne apucam de lucru, dar am mari indoieli in capabilitatile mele de a creste 2.
Problema cea mai mare a fost pe la restaurante, unde normal ca isi pierdea rabdarea, si noi vroiam sa se comporte ca un adult#61514;
O mare diferenta de generatii ce sa-I faci:) drept pt care am constatat ca sunt o mama destul de rea si egoista. Sper sa reusesc sa ma mai indrept.
In rest toate bune, a inceput sa isi mai dea drumul si cu vorba. Desi tot in engleza mai mult.
Voi cum mai sunteti? Cele cu parinti aici ce va pasa…. Ar trebui sa fiti mai active pe forum.
DanaMario, daca vrei vreodata sa mergi in zona in care am fost iti stau oricand la dispozitie cu amanunte.
Mai asteptam vesti de la voi. Cum mai merg sarcinile?
Va dorim tuturor spor la cumparaturi (ca eu sunt pe dinafara anul asta).

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Tot uit sa va spun ca noi ne-am dat jos din pampersi, de dinainte sa vina bunicii, ne-a luat cam doua zile. Cu kk ar mai fi ceva probleme, ca intotdeauna, acasa. In deplasare (gradi), am avut un numar total de accidente de zero (dupa alea prime doua zile).
La capitolul cumparaturi - am dat de-un magazin cu jucarii cu pret de depozit, si la prima vizita am plecat de-acolo cu vreo doi saci. Dar e OK, ca bunica s-a ocupat sa depoziteze pe undeva sacii de jucarii vechi . Reactia lui tati a fost sa mergem imediat la magazin si sa mai cumparam si ceva jucarii instructive (ca sa n-avem numai d-alea distractive). Cu efectul ca acu l-au lasat pe Paul masinutele si se ocupa cu litere si puzzle. (Si eu ce ma fac cu jucariile pe care i le-am luat deja?)
In rest ma laud cu joia si vinerea cind am lucrat 12 ore si ieri si azi cind am lucrat zi lumina amestecat cu somn si mincat. Iar miine dis de dimineata plec in delegatie pentru doua zile, careva sa zica apuc sa dorm cel putin o noapte!
Deci Daiopri draga, vezi ce se intimpla cind vin ajutoarele...
Nici nu m-am prins ca ati si fost si v-ati si intors din vacanta, dar daca v-ati simtit bine, aia e tot ce conteaza. Poate ar fi bine sa mergeti in vacanta mai des, sa va faceti antrenamentul Teoria cu mai mult de un singur copil e ca isi mai fac de lucru si unul cu altul si-ti mai lasa si tie timp sa respiri - in afara de cind sint gemeni, ca le trebuie la fel in acelasi timp. Profit sa fiu experta la teorie acuma, pina nu ma omoara practica
ange, imediat dupa Craciun am program sa beau o cafea cu tine (cel putin) . Adica cel putin o cafea. Daca aveti timp, vin sa va iau, sa veniti la noi si va duc dupa aia inapoi. Depinde numai de timpul vostru Ai telefon/telefoanele de la noi, da?
Va pupa mama.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Si continuarea: magazinul e la samkosales.com
dana d, pai la altceva n-ai gasit si tu sa iei exemplu? Da' tot e bine ca n-ai luat model la facut datorii dupa modelul meu..
Aalina, sa stii ca cu sechele am ramas si eu pentru jocul ala, pe care nu l-am avut cind am fost mica, da' ma jucam pe unde-l gaseam, cind mergeam in vizita.. Acu ma joc cu lego si cu bile..
Va dorim mucisori cit mai putini iarna asta.
La noi anul asta vaccinul antigripal s-a "lansat" cu intirziere, asa ca ne-am mucit intre timp si chiar acuma nu ni-l facem, pina nu ne trec mucii. Ma gindeam ca daca intram in ianuarie fara el, poate ne abtinem anul asta, ca-n martie-aprilie oricum facem o raceala. Voi v-ati facut careva vaccinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

parpalak,avem picioare,avem masina,avem harta si mai ales buna dispozitie.venim singuri.
problema este ca nu as vrea sa te deranjez.
nu vrei sa ne intalnim intr-un loc ceva,La vreo crasma pe undeva?
vorbim pe mess. zilele astea cand te-oi prinde

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

ange, promit solemn sa ma deranjezi extraordinar de tare dar sa supravietuiesc eroic, e bine asa?
Daiopri, iti raspund aici, la ala de noapte am renuntat chiar foarte usor. Cu kk insa, problemele continua... Poate ar trebui sa renuntam la olita, ca la gradi se practica toaleta de mai demult.
Delegatia mea s-a soldat cu doua nopti de somn de 14 respectiv 8 ore, iar acu tre sa intru in familia largita care s-a descurcat de minune fara mine si nu mi-a simtit lipsa chiar deloc! Asa ceva...

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Hai mai Doina, cum asa ati scapat de ala de noapte? Ca mor de invidie:)
Eu nu reusesc si pace cu kk ala, mama lui, ca tot asteapta "pempe". Si nici cum sa il scot pe cel de noapte nu am ca e super plin dimineata si mi-e si teama sa nu raceasca daca sta ud. Ca eu nu ma pot apuca sa patrulez noaptea sa-l duc la baie.
La noi la serbare a fost tare frumos. Era asa vesel, si nu ma asteptam sa isi faca chiar si rolul. Dragul mamei...
Acuma d-nele din To, eu va invidiez de-a binelea ca indata cunoasteti toate mamicile de aici. Numai la noi nu a venit nimeni:(
DanaMario mai da-ne si noua vesti despre Joshua.
Voi ce le-ati luat de Mos? Ca noi cu atatia Mosi nu mai stim ce sa luam.
Dar oLo si Lumy pe unde mai sunt?
Si restul fetelor, aloooo (asta in stilul lui fiumiu) "Body there?"
Eu nu apuc sa pun pozele sper sa reusesc pana la urma.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pe aici si eu dar total lipsita de entuziasm. Am avut o perioada mai aiurea. Sper sa intru in spiritul sarbatorilor si sa imi treaca. Asa ca o sa ma apuc de cumparat cadouri. Bine ca am terminat de facut curatenie.

Fetelor cu "pempe" bucurati-va pana nu aveti senzatia ca au crescut copii de tot.
Mai nou de cand cu atatia mosi Dori nu mai vorbeste cu mine la telefon decat cand trebuie sa primeasca cadouri.Cica saptamana viitoare avem si noi serbare...si am asa emotii.

Parpalak nu stiu pentru ce sa te felicit mai intai:pentru reusita lui Paul de noapte sau pentru a ta, ca in sfarsit ai apucat sa dormi si tu mai multe ore legate. Lasa ca familia se va descurca din ce in ce mai bine fara tine :)) Problema e, ca dupa ce vei dormi mai multe nopti pline...chestia asta nu te va mai incanta :)))
Noi nu am facut vaccin. Acum stau cu ochii pe el sa fie apt pentru serbare ca apoi il tin acasa doua saptamani.

Ange daca il prinzi pe Paul da-i un pup si de la mine :))) Distractie faina!

Daiopri asteptam pozele.

DanaD si eu il ajut pe Dori cat pot la dulciuri :)Cum mai stati cu somnul noaptea?

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Dragi copii si mamici (si tatici) noi va dorim un Craciun Fericit si un An Nou cat mai bun.
Nu am reusit sa pun poze ca stau mai mult prin magazine:)
Poate anul viitor, caci de saptamana viitoare suntem in vacanta pana la anul. De aceea am vrut sa va uram de acum toate cele bune.
Speram sa aveti un an cat mai bun, si poate sa veniti mai des pe aici.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna mamici si pitici, noi am cam disparut de ceva timp, asta nu inseamna ca nu v-am citit postarile. Am citit tot si stiu ca sunt si "burtici" pe aici, mamici pe care le felicit pentru ca vor deveni din nou mamici , si le doresc o sarcina si o nastere usoara.
Imi pare rau ca am fost atat de preocupata de problemele mele incat pur si simplu nu am avut puterea sa intru si sa scriu despre noi, despre Alex, care a crescut si el, evident, si merge la gradi cu mare drag, nu mai avem problemele pe care le aveam la cresa, deh...am crescut.
Am sa mai trec pe aici, in cazul in care nu ne-ati uitat de tot, si ne mai primiti.
Pana atunci, va dorim tuturor un Craciun fericit, si mosul sa fie cat mai darnic cu prichindeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Craciun fericit si un An Nou de 10 ori mai bun decat cel care tocmai se duce
Sa ne auzim sanatosi si voiosi in 2007.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput