Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna

La parada a fost super v-am pus citeva poze ne-a placut foarte mult la amindoi.E frumos ca-s personaje din povesti,desene animate, santa.

Gradinita ne-am gindit ca-i bine sa mearga la gradinita unde o sa mearga si la scoala sa-si faca prieteni sa-i fie mai usor la scoala si-i foarte greu de obtinut un loc aici fiind o scoala buna.
Noi momentan pina in septembrie avem doar partime loc.
Si mi-a placut si tematica in fiecare saptamana au alt subiect de discutie si am constat ca Josh progrseaza mai mult la activitati in grup nu studiu individual cum este gradinita unde merge acum.

Cautind gradinite mai gasisem una care mi-a placut foarte mult cu camera Web , puteam sa vad ce fac la gradi si sa repet cu el acasa sau facea ceva prostii puteam sa-l cert.Dar din pacate asta e doar pina la virsta de 5 ani si ar fi trebuit sa-l mut iarasi.
Sint multe gradinite interesante aici imi place bani sa ai ...

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dana, imi dai emotii, sa gasesc subiectul pe prima pagina, zau asa.. Super pozele, la anul musai s-o prindem si noi!

(Si P.S. m-am strofocat atita cu muncitul numai din pricina ca-i job nou si vineri la prinz am aflat ca pina luni dimineata trebuie sa fie gata, ca altfel nu ratam parada.. La anul, poate doar sa fiu pe masa de nasteri s-o ratez iar.. )

Apropos de nasteri, va aduceti aminte cum urmaream eu de zor un episod din serialul CSI cind mi s-a rupt apa? Genericul e o piesa a formatiei "WHO", care piesa taman era difuzata simbata seara, pe cind ne intorceam in formatie completa de la cumparaturi.. Si unde nu se-apuca Paul sa cinte refrenul in ritm cu radioul, de ne-au cazut la amindoi adultii falcile... L-a cintat incontinuu pina acasa - iar noi, parinti grijulii, am dat radioul un pic mai incet, ca intre timp ala cinta altceva..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor,
Tare as fi vrut si eu sa mergem la parada, dar inca ne luptam cu boala. Saptamana trecuta a fost una dintre cele mai proaste saptamani avute vreodata, si inca nu stiu daca am depasit problemele.
Inafara de raceala copilului, care la daramat, am luat zi libera sa stau cu el, ca a doua zi cand l-am dus la gradinita sa se ia curentul din cauza furtunii, si sa primesc telefon sa venim sa-l luam. Apeleaza la prieteni care erau mai aproape, il iau acestia, cand merg sa-l iau constat ca era si mai tare racit. A doua zi il ducem iar, era current, dar traficul a fost teribil si ajung la 9,30 la servici in loc de 8, ca sa gasesc mesaj sa merg sa iau copilul ca iar nu au current. Toata chestia asta a facut sa I se intoarca raceala, sis a fie mult mai rau. Vineri a stat sotul cu el, ca dimineata nici nu putea sa-si deschida ochisori, erau lipiti si abia sambata am reusit sa induplecam un doctor sa ne dea antibiotic, ca incepuse sa aiba febra. Si tine-te munca pe noi sa-i punem picaturi in ochi. Nu zic cat e de terminat saracul, si nici nu mai imi vine sa mai merg in nici o vacanta, ca nu stiu daca reusesc sa-l indrept. Azi dimineata m-a luat plansul, ca nu mai avem nici zile sa mai stam cu el, si nici cine sa ne ajute. Si nu mai zic ca am avut si probleme cu masina, lasata la reparat vreo 3 zile, si tot nu au facut-o bine. M-am dus val vartej sambata si le-am facut un scandal monstru, da nu stiu daca am rezolvat ceva.
Sunt bucati, si nici nu am apucat sa-i fac vaccinul pt hepatita.
Stie cineva, cam la cat timp ar trebui sa dispara febra, dupa ce iei antibiotic?
DanaMario te admir pt cat de informata si interesata esti de aspectele astea cu gradinita si scoala. Eu inca nu am reusit sa ma adun sa fac ceva in directia asta.
Parpa mai lasa mama munca#61514;
Ce mai fac burticile?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna. sunt o mamica de iunie-iulie 2003 si vroiam sa va invit la concurs:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88677&whichpage=1
multumesc.
pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

Daiopri, multa sanatate puiului, cred ca esti varza, ce ghinion...

raportez si eu f pe scurt
noi suntem bine, creste si burtica, mai am uneori graturi dar sunt ok.sufar in schimb de oboseala cronica , sunt obosita intr-una...

maine mergem la eco 3d si am mari emotii iar saptamana viitoare la triplu test, si acolo am emotii!

va pup

we placut

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ce tacere pe subiect :))
Intru sa va spun ca noi iarasi suntem raciti. M-am saturat, o saptamana la gradinita si doua acasa. De data asta am racit si eu dar sper sa fim bine repejor.
Pupici si sanatate la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Ne laudam si noi cu un inceput de mucisori, drept pentru care ieri Paul a stat acasa, fericit, cu bunicii. Eu am revenit la un singur servici drept pentru care ieri am recuperat, c-o zi de 12 ore - c-asa-i in tenis (si cu bunicii acasa).
Va pupa mama si sa serbati frumos azi!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

da Alina.liniste deplina pe subiect.
se vede ca am crescut mari,mamicile sunt la joburi,copii la gradi;toata lumea ocupata
maine,poimaine mergem la scoala si apoi la insuratoare

la noapte vine Mos Niculae.Si-au pregatit copilasii de mai cizmulitele?
Robert deja mi-a insirat la usa toata incaltzamintea lui
Si noi suntem muciosi si tusim.
Copii mei au racit in week-end cand am ramas o noapte fara electricitate si am dormit la 12 grade

cu cadourile pt. Mos Craciun cum stati?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Sa aveti un Mos bogat.
La noi ca de obicei masinile sunt la mare trecere. Anul asta i-am luat si un sac de box cu manusi...poate isi mai consuma energia. De Craciun pana acum i-am luat o masina ce face diverse miscari ca lui ii place sa monteze si demonteze si un joc de constuit (ala l-am luat mai mult pentru ca am avut eu in copilarie si am ramas cu sechele...ceva cu lamele de metal care se pot imbina in diverse forme).

Noi suntem bine, mucii avem la greu atat copilul cat si eu asa ca inca nu il duc la gradinita. In ritmul asta mai mult va sta acasa. Nu stiu ce ma fac la anul cand vreau sa il duc la program lung.

Sanatate la toti!
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

parpalak,ce faci imediat dupa craciun,muncesti?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput