Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri noi sintem pe aici ma tot agitai sa vizitez alte gradinite si in final m-am decis sa-l mut la alta gradinita .... abia asteptam sa vina bunica sa mai stea si cu noi ... Joshua e foarte incintat cursul de gimnastica o zapaceste pe tipa aia "watch this" sa se uite la el ce bine faci iar acuma ma agit sa caut alte activitati din ianuarie ca ni se termina cursurile in decembrie cam toate.

Altfel Joshua este destul de cumintel ii place sa deseneze,sa citeasca pe carticele,crafturi,pe calculator eu sint oarecum multumita de el pina acum dar cam trebuie sa ne facem timp de el.
Lasat doar in fata calculatorului pe siteuri nu prea progreseaza.
Momentan i-am taiat toate distractiile ca-si cam luase in cap toata vara la plimbari ince este cam rasfatat.
Sintem restant rau cu romana acuma nici nu mai intelege nimic nu numai ca nu vorbeste dar lasa ca vine bunica si recuperem noi (dar nu ma agit prea tare ca noi sigur nu ne intoarcem in tara asa ca chiar daca o sa vorbeasca cu greseli nu ma deranjeaza)

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,de Craciun venim la Toronto si stam cateva zile bune.
Ne vedem ce zici?
Cu "parpa" am stabilit. am semnat contractul de intalneala

week. plecut

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Ange sigur ne vedem eu sint in concediu in saptamana aia de craciun ca Joshua are vacanta

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Daiopri, multumesc bine. Stau acasa, din cand in cand mai aplic pe la vreun job, ma joc sau sunt pe net mare parte din zi, sotul munceste mult perioada asta si lipseste aproape toata ziua, Ilinca se bucura se gradinita si este relativ sanatoasa, Alexa m-a bazait o gramada ca nu se descurca cu matematica asa ca i-am bagat meditator si am scapat si de grija ei.... asa ca viata mea e pe roze mai ales ca se apropie Craciunul si asta e cea mai frumoasa perioada pentru mine. Ma gandesc deja la cadouri, amenajari, saptamana viitoare ma apuc de o curatenie mai mare... Abia astept sa ninga sau macar sa vina o bruma de iarna.
Si printre toate astea, visez la Canada si ma uit la pozele facute in vacanta noastra acolo. As vrea sa traiesc acolo tot timpul, as vrea macar sa vin acolo cat mai des si sa stau cat mai mult si pana atunci navighez si citesc pe forumuri de canadieni si mai ales caut poze si informatii despre Toronto, Ontario si restul.
Sunt aceeasi visatoare si melancolica dar poate de data asta cu moralul mai sus.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,pai schimbam pe pm nr. de tf.(sau cand ne zarim vorbim pe mess) si ne sunam sa aranjam o intalnire.Abia astept.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hei ce ma bucur ca mai “veniti” si pe aici. DanaMario dar de ce l-ai mutat de la gradinita cealalta?
Si eu sunt cam nemultumita ca nu avem timp si mai ales energie sa ne ocupam mai mult de el. Cand ajungem acasa nici nu stiu daca mai gandim, ca suntem ca niste legume, ce sa te mai ocupi de activitati. Si tare mult as fi vrut sa ne ocupam mai mult de el. Si cand ma gandesc ca mai am curaj sa ma gandesc la al doilea… Si al nostru are program liber cand ajungem acasa, de obicei mai vrea sa se uite la desene, si ca niste parinti degenerate il lasam. Acuma macar sunt multumita cu gradinita, ca invata destule de acolo. El deja stie tot alfabetul, il citeste si pe sarite, deci nu ca recita. Dar bineinteles in engleza. Macar sa numere stie in romana pana la 10 si in engleza pana la 20. Dar el intelege in romana, ca noi numai asa ii vorbim. Si deja stie si engleza de acum, ca vad ca pricepe tot ce ii spun alea la gradinita. Numai cand vorbeste cu noi, ne baga in ceata, ca eu ma astept ca el sa zica in ro, el mai zice in engleza, sau mixt, si inca sunt in faza in care nu inteleg tot ce zice el.
Acuma e tare bolnav, m-a terminat azi noapte, ca tusea intruna si nu mai reusea sa respire. Azi e tati cu el acasa, ca eu lucrez, da ma gandesc ca maine ar trebui sa mai stau cu el, daca nu se simte bine. Si nici nu am reusit sa fac vaccinul de hep A, ca asteptam sa ii treaca tusea, si cand colo am luat-o mai rau. Of, of….
As vrea sa-l duc si eu la gimnastica, dar poate din ianuarie. Mai al meu tot nu prea are rabdare, si e cam brutal cand se joaca cu alti copii. El in joaca se tot imbranceste in ei, si desi ii atrag atentia nu pare sa se corecteze. Cum sa fac? Sambata ne-am intalnit cu niste prieteni al caror baietel e mai mare cam cu 9 luni. Acela avea jocul ala cu “Nu te supara frate” si inafara ca stia regulile, avea si rabdare sa joace. Si a vrut sa se joace cu al meu, dar el ii imprastia piesele, nu avea rabdare sa ii explici, si nici pomeneala sa asculte. Sper sa se mai indrepte cu varsta, ca cel putin acum are rabdare sa faca puzzle, si sa mai citeasca, unde acu un an o zapacea pe mama ca ii arunca puzzle-ul cat colo.
Mai ce bine de voi ca mai vin parintii. Desi eu am mai putin de trebaluit de cand nu mai e bunicul, da macar aveam cu cine sa las copilul cand era bolnav.
Danad, bravos, ce bine ca deja te apuci de cumparaturi. Eu o sa fiu pe fuga, ca imediat cand venim din vacanta, au serbarea la gradinita, si apoi trebuie sa incep si eu cumparaturi. De curatenie, nu stiu cum, de cand sunt pe aici, nu mai pare asa de mult de facut si nici nu mai am tragere. Asa ca fac si eu cat pot si gata.
Multa sanatate la copilasi si voua.

Numai bine tuturor si mai asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Daiopri, aia cu "asteptam vesti" am luat-o personal! Asa ca, noi simbata ne-am hirjonit cu Josh pina ne-am facut lac de apa. Am impresia ca pe la inceputul vizitei au stat cumintei la masa si au desenat, nu-s foarte sigura ca eu m-am trintit pe-o canapea si-am bagat unda plata la creier, nu pot sa zic cinstit c-am dormit ca tin minte precis ca aveam ochii deschisi si mai si discutam cu "tata lui Joshuaaa" (apropos, Dana, La Multi Ani pentru tata lui Joshua!!!! (am uitat..))
Iar duminica am tras o fuga pe la vechiul servici, Aalina, te rog sa nu lesini . Ceatza voastra a venit la noi impreuna cu senzatia de Craciun cu tot...
Pupa mama la burtici si la mucosi. Si-n caz ca e careva fara mucisori, pupam si la ei!

P.S. Ieri am primit cea mai fierbinte declaratie de dragoste de la Paul: mi-a dat si mie o masinuta sa dorm cu ea! ce-i drept, nu prea aveau loc sub perna lui toate 50...

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vin si eu la apel. Noutati nu am. Dori e ok acum insa de luni merge iar la gradinita si deja ma gandesc cu groaza daca nu ne apuca mucii iar. In rest parca vorbeste ceva mai clar. Partea rea e ca acum se inteleg toate prostiile ce le spune :)))
Eu am un chef nebun de munca...de nu va dati seama. Am fost si singura acasa cateva zile si a fost cumplit. M-am dezobisnuit sa stau atat singura. Da macar m-am odihnit. Si am mancat numai porcarii ca de luni trebuie sa ma trec iar pe cura de slabire. Acum astept cu nerabdare ziua de maine sa imi vina sotul acasa mai ales ca doua seri vom merge la un festival folk ce are loc aici in oras si abia astept.

Parpalak sper sa nu iti faci un obicei din a marge duminica la job. Aici e tot vremea aia curgatoare....oribil.

Daiopri cica asa sunt taurii...fara rabdare. Trebuie tot timpul sa ii atragi cu ceva nou. Cat despre operatiunea "z" pana la toamna viitoare nici o sansa...si nici atunci nu se stie.

Ange distractie faina in calatorie.

Danad noroc ca mi-ai adus aminte ce curatenie. Asa am o lene...Noi ar fi trebuit sa avem musafiri de Craciun si au contramandat..si parca nu mai imi vine sa fac nimic.

DanaMario ce ati facut cu gradinita? Si de ce ati vrut sa o schimbati? Noi la anul o vom schimba din motiv de adus copilul aproape de casa. Din primavara trebuie sa ma apuc de cautat si vizitat gradinite.

Carrie sanatate si sarcina usoara in continuare.
Pup la toata lumea prezenta sau la cele care doar citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Aalina, eu am aceiasi musafiri la fiecare Craciun si reveloin, si tot ei ma ajuta si la curatenie. Hai nu va scandalizati ca sunt parintii mei. O viata m-au protejat, m-au ajutat si asa fac in continuare. Sa le dea Dumnezeu sanatate sa o poate face cat mai mult ca apoi vine vremea sa se intoarca roata si asa am sa fac si eu.
Eu astept canapeaua Ursy de la Buburuza. Trebuia sa vina zilele astea si Ilinca abia asteapta sa doarma in ea. Aveam de gand sa demontez patutul ei zilele astea dar bine ca m-au amanat si aia care il iau ca altfel ramaneam cu ea in pat cu noi si iar aveam nopti din alea a la Parpalak, adica chinuite si mai degraba nedormite.
Mai astept si comanda de la Quelle, nu stiu de ce intarzie atata ca cheltuiesc din bani si apoi, iar ma chinui sa-i pun la loc, si tot asa.
Ili e la gardi zi de zi. Ieri am luat-o la pranz si am crezut ca-i fac o surpriza placuta dar nu parea prea incantata. Azi e vineri si vinerea era un obicei sa o iau la pranz. Nici nu stiu acum ce sa mai fac, eu credeam ca-i fac o bucurie.
Va pup si va doresc We placut!

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Taman ce era sa ma pling ca mereu gasesc subiectul pe pagina a doua, azi l-am gasit pe a treia. Si cind postez, pina termin de scris, tot pe pagina a doua ajunge...
Aalina, sa stii ca te-am ascultat si n-am mai lucrat duminica, am lucrat simbatasiduminica. Prima pentru serviciul nou, in pijamale, printre cafele, cascaturi si cite 5 minute furate cu capu pe masa (somn rau), iar a doua, doar vreo doua ore lejere, de nici foame n-a apucat sa mi se faca si cu drumul lejer ca-n weekend...
Singurul regret e ca (iar) am reusit sa ratez parada lui Mos Craciun din Toronto, la care planuiam sa mergem cu Dana si Josh, dar mi-a iesit pe nas invirteala din centru ca sa ajung la parcare (un ceas). Ce-i drept, n-am apucat sa ma enervez, c-am fost foarte ocupata sa ma holbez dupa Dana si Josh in marea de oameni - si pe care, evident, nu i-am vazut..
Asa ca baietii mei si-au facut de cap tot vikendul, cu bomboane si masinute. Nu-i nimic, ca vin bunicii si incepe armata (mincare sanatoasa, etc.. - cel putin, asa-mi imaginez eu..)

dana d, nu-ti fa griji, ca trece si faza asta. La noi a tinut cam juma de an, iar acuma sintem la faza cu dat din miini si picioare ca moristile, in semn de protest.

De luni intram in antrenamente cu olita, ca s-a plictisit aia de la gradi de scutece si s-a hotarit ca-s destul de mari sa se ocupe serios de olita. Adica doi, Paul si inca un baietel cam de aceeasi virsta, Josh (altul). Ca poate, nu-mi fac probleme, ca toata vara n-a facut cit am fost la parcul de distractii cu apa. Ba chiar a venit odata fuga-fuguta sa-mi ceara sa-i pun scutecul obisnuit, ca tre sa faca o treaba.. . Problema e sa si vrea.. Iar tanti aia blonda de la gradi a fost mereu mai iscusita decit mine de cite ori a fost vorba sa obtina ceva de la Paul..

DanaMario, am uitat sa-ti zic, acuma Paul il zice pe "NO" cu exact intonatia lui Joshua Cum v-ati distrat la parada?

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput