Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Lumy, unde ai pus pozele alea mai noi ca nu le gasesc. Am cautat in ambele albume.
Eu de cateva zile nu mai am calculator acasa. Mai intai s-a stricat monitorul, se vedea incomplet, pana la urma mi-a murit si windows-ul, o eroare de registri, cica. problema e ca nu am gasit inca pe cineva sa-mi salveze ce aveam pe hard si sa-mi instaleze alt windows, sper totusi sa o rezolv in doua zile.
Pana atunci va pup si va doresc multa sanatate!

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

buna fetelor!
Ange multu' pentru sfaturi dar la noi atoderm-ul nu ne-a priit niciodata... am gasit un doctor mai destept si a reusit sa-mi dea o cremaq care sa nu ne mai faca rau- trixera de la Avene.
Chiar nu-mi vine sa cred cum arata pielicica ei acum! O dau alternativ si cu Aderm de la Ducray iar pe fata Emoliente extreme de la Uriage.
Singura probema e ca nu trece saptamana fara sa ne iasa cate o eczema la gurita !>..
Ba de la ou,ba de la o gura de iaurt,ba de la una ba de la alta.
cert e ca sigur produsele lactate ii accentueaza eruptiile si la fel oul. dar sa scoti tot din alimentatie ce contine una din astea e foarte greu!
Deci nu lactate de nici un fel-unt,lapte,branza,cascaval
Nu mezeluri,sunca,etc.
Nu ou.
Nu rosii.
Pai o sa ajungem sa mancam scoarta de copac!
offffffff

Mergi la inceput

Bebelusa, ii dai supliment de calciu? banuiesc ca trebuie sa ia de undeva si calciu.
Pai carne, mancare gatita, legume, fructe,fainoase.. cam asta puteti manca. Dar nici un fel de prajiturica? Cam toate contin lactate si oua. Sper sa scapati repede de problema asta si sa ajungeti sa mancati orice fara probleme. Stiu cativa adulti care au avut asemenea alergii in copilarie si acum mananca orice si nu au nimic.
Ma tot tin sa va intreb daca mai foloseste cineva biberon. Eu am inceput sa duc munca de lamurire: de la aniversarea de 4 ani, gata, toate biberoanele la gunoi si bem cu cana ca copiii mari. Bea o gramada de lapte seara la culcare aproape 300 ml, ziua daca doarme acasa inca un bibe, ba mai cere si cand nu doarme tot cu biberonul lapte. Mie imi convine ca bea mult lapte dar e deja prea mare ca sa mai suga din biberon.
Doar la gradi doarme fara biberon.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pup pe toata lumea.
Noi suntem bine. Anul asta am fost o singura data raciti si am scapat destul de repede. Dar astept cu groaza fiecare vineri sa vad daca am capatat sau nu o noua raceala. Il duc sanatos la gradi...totul e bine...si vinerea ne pocneste si iar facem o pauza. Bine ca pana acum au fost doar forme usoare. In rest Dori e un copil linistit (spre marea mea uimire). Am avut parte de un pic de zapada si ne-am distrat dandu-ne cu placa pe dealuri. Tare incantat a fost copilul. Poze nu reusesc sa pun. Abia apuc sa va citesc si de raspuns vedeti cat de rar reusesc.
Cu somnul stam bine, doarme inca o ora jumate-doua la pranz si seara de pe la 21.30 pana la 7 dimineata. E adevarat in wk imi mai da trezirea si pe la 6 ca sa nu ma invat cu binele. Da asa a fost de la inceput asa ca...
La mancare stam la fel de prost la capitolul supa. Abia o gusta. Si e mare fan varza, sarmale mai nou.
Eu am inceput sa stau tare putin pe calculator (nu stiu ce m-a pocnit) acasa aproape deloc, iar la lucru....am de munca la greu. Plus ca avem datorii ca ne-am schimbat masina si trebuie si alea achitate cumva.
Sanatosi sa fim.

Lumy nici eu nu vad nici un fel de poze.
Danad rezolvare rapida la calculator. Noi nu mai folosim bibe de mult si bea cam 250ml de lapte dimineata si la fel seara din cana, cu paiul. Asa s-a invatat sa isi bea laptele si e ok.
Bebelusha multa sanatate si sa reusiti sa scapati rapid de probleme.
Parpalak mama nu am mai reusit sa vorbim de o vesnicie de imi e si dor de Paul. Da nu iti cer poze ca nici eu nu am timp sa trimit :))))

Pupici la toata lumea..nu va insir ca la oboseala mea cine stie pe care uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Dana, Alina, se pare ca pozele nu pot fi vizionate pt ca sint cam maricele ... O sa incerc sa le mai scad din rezolutie, pina atunci poate incercati sa urmati linkul de mai jos, mie mi s-a incarcat de fiecare data fara probleme...

http://good-times.webshots.com/album/557578172LrGwZs

In privinta biberoanelor noi am scapat de ele de Craciun. A venit Moshul si le-a luat pe toate . Mai bea din cind in cind, inainte de culcare, cite-o canita de lapte... A suferit ea putin cind s-a vazut fara biberoane, dar a constientizat ea pina la urma ca este fetita mare si alti copii, mici de tot, au avut nevoie de biberoanele ei...

la toata lumea !

Mergi la inceput

Lumy am vazut pozele ca azi am decretat zi de tras chiulul si colindat pe DC :)) Faina fata ai.
V-am zis ca din ce in ce mai mult vreau o fetita? Da nu poci nicicum sa ii conving si pe altii asa ca celor care au liber la program le doresc implinirea cat mai rapida a visului.
Inca o data bravo adita.
Pupici

Mergi la inceput

Buna mamici! Am rasfoit de trei ori primele 5-6 pagini de la "clubul scutecelor" si nu am gasit delc subiectul nostru. A trebuit sa ma duc pe pagina personala, la subiecte arhivate ca sa scot de undeva de unde s-o fi bagat subiectelul nostru. Acum scriu doar ca sa-l aduc in prima pagina ca ori sunt chioara ori s-a intamplat ceva.
Eu sunt la munca si colegul se chinuie sa-mi repare compul meu de acasa. Sper ca diseara sa am si acasa internet, adica calculator ca internet am avut tot timpul...
Va pup si va doresc o saptamana buna.. si sa vina primavara!

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, am intrat sa fac o propunere celor din Bucuresti. Noi realizam un fel de talk show la care avem invitate mamici de copii de 0-2 ani si 2-5 ani. Tema este legata de sanatatea sugarului, a bebelusului si a copilului mic - medicatii, boli contagioase, vaccinari,..... Si se va petrece prin martie - pe 7 sau 9, nu mai stiu precis, dar verific maine calendarul. M-am gandit sa va intreb daca va intereseaza sa va exprimati parerea - discutiile vor dura cam 1 ora jumate, dupa-amiaza. Daca ma veti intreba "mie ce imi iese" la afacerea asta, o sa va raspund ca ceva va iese . Este important sa aveti cu cine sa lasati copilul in acest timp.
Daca sunteti interesate sa participati, va rog sa imi trimiteti un e-mail cu nume, nr de telefon si varsta copilului, si o sa ii rog pe colegii mei sa va sune.
Mai trebuie sa spun ca mesajul asta nu este publicitar, si nici nu are scopuri ascunse, datele voastre vor fi complet confidentiale si nu va veti trezi dupa asta nici cu posta plina, si nici nu va va pune cineva sa donati bani, sau mai stiu eu ce :) Nu l-as fi lansat aici, dar nu sunt membru de azi-de ieri pe acest forum, si in tot acest ragaz, am vazut ca aici mamicile chiar se intereseaza de sanatatea si binele puitilor!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Fetelor va doresc o primavara frumoasa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

fetelor,

Va dorim o primavara frumoasa si numai bine. Imi pare tare rau ca nu mai aveti timp sa mai scrieti pe aici (unele dintre voi) si sper sa nu pierdem subiectul, mai ales acum cand mai avem putin si am trece la poznasi.
Noi suntem bine, parca iarna asta a fost mai bine, nu am avut asa probleme cu racelile desi a fost mai frig. Sau poate de aia nu au fost prea multi virusi. Eu oricum, deabia astept vara, ca ma depresez de tot, si nici nu o mai am pe tanti Parpa sa ma puna pe picioare cu o doza de optimism:)
Mai avem de rezolvat problema pampersului d enoapte, in rest suntem baieti mari si cuminti...:)

Numai bine tuturor

Mergi la inceput