Copilasi de mai 2003 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
korinna spune:
Buna fetelor!
Nu prea am mai avut timp sa scriu pe aici.
Cris...iti doresc sa-ti fie bine..sa nu mai dai la ratze..dar stii cum e...nu e neaparat cum ne dorim noi.Cred ca Mihai e in al noulea cer!Vretzi tot fetita?
Angi...nu ne-am mai gasit deloc pe mes.ce faci?Da un bip cand intrii.Vio ce face?Sper ca sunteti bine.Vb cu Vio de revelion.Poate veniti.Noi va asteptam.
In rest ..Stefan merge la camin.E oki.Ii place acolo.El a amai fost si anul trecut asa ca nu a fost o schimbare majora.
De Mihaela ce mai stiti?(OLO)..ca..nu am mai "vazut-o "demult.
Va pup si numai bine!
carrie spune:
buna fetelor
eu abia am timp sa suflu, sunt innebunita cu servici, alergatura pe ultima suta de metri pentru casa care nu se mai termina si stat cu gaza ca sa nu ne simta lipsa(asa ca o cam taram dupa noi peste tot)
rau din fericire nu mai imi e insa am niste insomnii...voi ati avut asa in primele luni?ca eu cu Thea am dormit de am rupt.si migrene mai am.da bb sa fie bine.
noi am scapat in sfarsit de scutec noaptea, lapte la 5 dimi si trezit noaptea
.asa ca poate prind umpic de somn pina vine bb2.si taman acuma am insomnii
am fost la eco , i-am vazut inimutza, se agita piti, avea 3 cm sapt trecuta si spre marea mea bucurie s-a resorbit chistul care avea initial 8 cm.
nu avem nici o preferinta ptr sexul copilului dar chiar nici una!
va pupam, va dorim we placut si sanatate bolnaviorilor
Cristiana
si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
monjum06 spune:
buna,
carrie, s-ar putea sa iti calc pe urme. azi o sa iau un test barza si maine o sa am verdictul.
saptamana asta la gradi a fost.. asa si asa. dimineata plans pana acolo dar se potoleste repede dupa ce intra in clasa. in schimb problema e la culcare cand plange destul de rau. dar o ia somnul. nu stiu ce sa fac saptamana viitoare cand e oarecum vacanta. spun oarecum fiindca gradinita e deschisa, dar se mai comaseaza grupele..
daca o duc imi e sa nu fie copii prea multi si mari, alte raceli...lovituri, daca nu o duc iar rasfat, iar plans saptamana cealalta.
va pup.
Lumy spune:
SALUTARE FETELE !!!
Revin iar dupa o pauza mare ...((( Am reusit sa ii mut pe socrii , am trambalat mobila , cutii , saci si uite ca m-am linistit si eu!!1 Am scapat de un stres mare de tot!! Alergatura ...((( Negocieri de pret , notari, bani … Nu vreau sa intru in amanunte ca as scrie si un roman ...))) Sint experta in vinzari si cumparari ..Nu mai zic de negocieri …)))
Felicitari Carrie !Sa va fie intr-un ceas BUUNNN!!!
Bine ai venit printre noi monjum 06 ..! Iti tin pumnii pt cel de-al doilea bebe!!
Alina.v insanatosire grabnica!
Eu una am fost foarte tracasata in ultimul timp ....Mobile , amenajari , zugravi ...((( A fost crunt dar bine ca s-a terminat ...Sper sa-mi iau si eu citeva zile de vacanata si sa plec in Norvegia ...unde este sotul cu nava! O invoiesc si pe Francesca de la gradinita si o iau cu mine ….!
LA gradinita sintem foarte bine …Nu a plins nici macar un minut!!! Bucuria mea! A invatat engleza destul de mult ….Stie sa numere in engleza , stie culorile in engleza , stie sa spuna poezii …))) Pt mamicile din Canada nu-I o noutate!!! ..)))
Nu va mai spun ca apare Francesca si intr-un spot publicitar pt gradinita ,pe posturile locale de televiziune!
Multumim Ionela! Multumim pt tot !!! Sper sa reusim sa ne vedem curind! Multumim Ionela ca ne mai suni ..(((
VA PUPAM!!!
dana d spune:
Buna mamici!
monjum06 sa ne anunti cate liniute apar, daca e "da" sa fie intr-un ceas bun!
Alina, multa sanatate, si ilinca a avut bronsita acum vreo 3 saptamani. sa stii ca am scapat usor de ea dar am tinut-o acasa 3 zile la cererea expresa a doctorei (ca eu vroiam sa o duc mai devreme). Eu pe Ili am tratat-o cu Augmentin, Humex, Ketof si i-a trecut in cateva zile chiar si ultima urma de tuse. Si ea avea o tuse suierata, foarte ciudata, fluiera. Eu una m-am speriat pentru ca nu mai auzisem asa ceva.
Lumy, felicitari pentru o treaba bine facuta si sa te distrezi in vacanta bine meritata! Sa faci multe poze sa vedem si noi Norvegia.
Ilinca e iar dornica de gradinita, vineri vroiam sa tragem chiulul si sa o mai tin pe acasa, am intrebat-o si a zis "nu". Sincera sa fiu m-a surprins pentru ca am observat ca si acasa se distreaza pe cinste, se joaca tot timpul cu papisi si maimutoi si nici afara nu vrea sa iasa si sa lase jucariile sa ia o pauza.
Fetele mele
monjum06 spune:
BUNA
da e cu 2 liniute.
ma si bucur, dar ma si gandesc ca o luam de la capat, mobilitate redusa, burta mare, colici, sculat noaptea, adio concediu la vara (ar trebui sa vina cam prin iulie), reactia lui Gabi... dar cu Dumnezeu inainte.
nu am fost inca la control, cred ca spre sfarsitul saptamanii merg, ecografie mai incolo.
deocamdata ne luptam cu o raceala puternica si eu si gabi. eu nu pot sa inghit de gat, Gabi nu poate sa respire de tuse.
la doctor am fost abia cu o saptamana in urma iar sa o scot pe vremea aceasta ...
eu iau propsept si strepsils ca altceva nu stiu ce sa iau. doctorita de la cabinet imi daduse si antialergice si mai multe dar atunci doar banuiam ca pot fi insarcinata si oricum nu le-am luat.
revin
alina v. spune:
Lumy, Dana, multumiri pentru urarile de insanatosire. Suntem mai bine acum si sper sa nu mai dam inapoi. Ioana a avut o traheobronsita urata de tot, Ana o bronsiolita scarboasa rau - sper sa le aud in curand respirand ca lumea. Desi nu prea au ce in afara de praf. Ca ne-a apucat si pe noi ravna taman acum - nici nu s-au tras inca gaze in bloc, dar ne montam centrala si calorifere. Speram ca de saptamana viitoare sa avem mai mult confort si mai putin stres. Si sa nu mai auzim bormasini.
Gravidutelor numai bine - ma bucur mult pentru voi.
Aalina spune:
Alinav super incantata am fost de poza Anei pe prosopelul roz :))) Daca nu le-as fi vazut pe amandoua m-as fi intrebat cum de a crescut Ioana atat de mare:)) Sa iti traiasca.
Monjum felicitari si o sarcina usoara. Lasa ca toate trec si apoi urmeaza grijile cu gradinita etc :)))
Carrie pupici pentru Theia :) acum e mare mai...ca doar asteapta sora/frate.
Danad sanatate maxima. Si al meu ar merge la gradinita si sambata.
Lumy distractie faina in vacanta.
Korinna bine ai revenit. Cum e in casa noua? Ce mai face Mihai cu scoala?
Daiopri vad ca va distrati serios mai cu olita aia.
Io nu mai stiu nimic de alycia.
Eu ma pregatesc de un miniconcediu - fara copil - parinti denaturati ce suntem. Dori a stat acasa o saptamana si a fost foarte bine. Acum si-a reluat programul. E cuminte cand vrea cand nu imi arata cat de incapatanat poate fi. Si mai nou tot ce vede din reclame ii trebuie asa ca taiem din portia de tv.
Pup pe toata lumea
monjum06 spune:
multumesc,
partea buna e ca voi sta acasa si cu gabriela, o sa o iau la pranz de la gradi la anul deci scapam de plans,si cred ca ne vom descurca.
va pup.
Daiopri spune:
Monjum felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. M-ati dat gata cu ce curaj aveti. Eu numai cand ma gandesc ca trebuie sa ma apuc de treaba ma ia asa niste emotii. Asta referitor la copil nu la ce am de facut:)
La primul am stiut ca asta vreau si am mers cu curaj inainte. Acum asa ma tem. Nu stiu cum o sa ne descurcam cu 2. Ce bine de voi ca aveti parintii sa va ajute. In fine, om vedea noi.
Lumy bravos ca ati mai trecut si pe la noi. Mereu ma gandesc cum v-ati intors voi inapoi in tara. Ca poate asta om face si noi pana la urma, ca am ramas depresati dupa plecarea bunicului.
In rest suntem bine, ne-am apucat sa ne vaccinam pt hepatita, sa fim in siguranta in vacanta, dar costa….
Chiar Alycia nu a mai intrat pe aici. Nici Adita nu a mai zis nimic.
Aalina, asa e, o intreaga aventura. Acuma i-am luat olita de la el din camera, si ieri dimineata s-a trezit, s-a dus la baie singur, a arunca isprava la canal si acum se muncea din greu sa se stearga cu servetele umede cum il sterg eu. Dragul mamei, el se straduie si el cum poate.
DanaMario, la voi cum mai merge? Parpa, poate mai ai timp si de noi cu o informatie mica despre voi.
In rest toate bune, astept vacanta, ca tare am obosit.
Numai bine tuturor.