Copilasi de mai 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!

Alina...cum sa fie Mihai cu scoala?superaglomerat..foarte multa materie...e naspa...face lecyii de cand vine de la scoala pana la 12 noaptea.
Vineri vrem sa sfintim casa.Asa ca o sa-mi iau o zi de concediu.

Lumy..sa va simtiti bine in Norvegia..cred ca foarte frumos si acolo..defapt peste tot inafara granitii e supercurat,civilizatie...

Cris...iti doresc..somnic usor..Nu stiu daca poti lua melatonina ...e pe baze naturale...dar in situatia ta....nu stiu daca e oki..o sa rabzi si tu o perioada...

Monjum...sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor! Noi il asteptam de pe acum pe Mos Craciun.De vreo trei zile ma intreaba mereu "mami, cand vine Mos Craciun?".Il intreb...Mircea da tu ai pregatit ceva poezii pentru Mosul daca vine...si el raspunde"i le spun pe alea ce le-am mai spus odata ca e batran si uita repede!" In rest Mircea se simte bine,cumintel se joaca toata ziua cu te miri ce...mai nou cu pistoale..zice ca e seriful stelar!
Pupici la toata lumea!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

si gabriela e mai bine. mai avem ceva nas si tuse, dar mai putin. sper de luni sa mearga la gradi ca altfel uita de tot. miercuri pe 8 vreau sa ii iau un tort suc sampanie pt copii sa se simta bine.
a invatat zdreanta. cu putin ajutor pe alocuri. si o spune la toata lumea.
nu stiu cum o sa fie cand va mai avea un fratior/ surioara. dar de data asta simt ca este cam fratior.
data trecuta cand eram insarcinata toata lumea imi spunea ca este baiat. dupa fata mea, burta etc. la eco a fost fata si asa a si fost.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Alycia,scuzeeeeeeeeee de mii de ori.Nu te-am recunoascut pe mess.Nu aveai nickul "alicya" si dat faptul ca nu am vorbit de multaaaaa vreme nu mi-am dat seama cine esti.
Binenteles ca te stiu foarte bine.Vorba a:ne-am crescut copii impreuna!
Deci te rog accepta scuzele mele oficiale
abia astept sa "ne vedem" on line.acum stiu cine esti

noi am fost cu halloweenul.
am fost rupti ieri.
la noi toate sunt bune.
fiecare cu programul lui.
nimic de special...

pupici la toata lumea

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

am uitat sa va spun ca inainte de Mos Craciun vin mucii, tusea, febra si alte tampenii ....suntem iar bolnavi!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

alycia,asa este iarna nu te necaji
Maia mea a avut deja prima otita
Robert in schimb pana acum e ok.sa vedem ce ma astepata in continuare...

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
La noi a venit iarna. Ne-am sculat dimineata si am vazut ca ninge. A nins toata ziua uneori foarte abundent. S-a si asezat ceva pe ici pe colo, o zapada grea de apa si subtirica. Noi ne bucuram la geam iar Ilinca ma tot intreba cand mergem sa ne jucam cu zapada.
De ieri dimineata si noi suntem bolnavi, putin. S-a sculat cu tusea aia pe care deja o cunosc, ca un latrat de catel mai mic.
Nu inteleg de unde pentru ca saptamana asta am tras chiulul de la gradi, fiind vacanta.
Peste zi a tusit putin dar noaptea nu prea m-a lasat sa dorm. Azi i-am luat o ridiche neagra si am incercat si eu pentru prima data leacul asta. Nu prea mai tuseste iar cand tuseste nu mai tuseste cu zgomotul ala. In schimb avem nitei muculeti care ne supara mai ales noaptea cand nu poate respira.
Altfel, saptamana asta in care a stat acasa, ne-am inteles iar foarte bine. Accesele de nervi s-au redus la cel mult unul pe zi, iar in restul zilei, adica toata ziulica, ma sufoca cu declaratii de dragoste. "Mami, te iubesc!" si se freaca de mine exact ca o pisica. "Tu ma iubesti?" si ma priveste cu niste ochi nevinovati si neajutorati... Ma bucur ca ma iubeste si o iubesc dar a ajuns sa ma exaspereze cu declaratiile astea. Cam la o jumatate de ora, o ora, sau chiar mai des, vine la mine cu acelasi text.
Altfel, zilele astea a desoperit placerea coloratului. Sta ore intregi la masuta ei cu carticele si culori si mazgaleste. Coloreaza prost, depaseste mult marginile, dar in general respecta culorile si se straduieste.
Fetelor, adita e cam suparata zilele astea. Il are pe Antim in spital cu scarlatina. Toata familia trebuie sa faca tratament cu antibiotice preventiv iar sarcina ei nu prea e compatibila cu asta. In rest Antim se simte destul de bine in spital cu bunica si se distreaza cu alti copii. Am patit si eu asta cu Alexa acum vreo 7 ani. Si la noi sederea in spital a fost ca in tabara, distractie, copii, joaca, doar cand venea cu injectia incepea circul.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

A murit bunicumeu..sunt tare trista..am fost foarte apropiata de el..mi-a fost ca un tata..sunt trista tare.Luni il ingropam!Era batran...83 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Corina, imi pare rau. Condoleante!
Nu stiu ce as putea spune sa te consolez. Am trecut si eu prin asta acum aproape 2 ani si stiu exact cum te simti. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta....

Ilinca e mucoasa rau, aproape ca nu a mai fost niciodata asa. Nu stiu ce sa fac maine, daca sa o duc la gradinita. Nu stiu daca asta e contagioasa, nu ar fi corect fata de ceilalti copii.

Fetele mele

Mergi la inceput

korina,condoleante.

foto

Mergi la inceput