Copilasi de mai 2003 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
dana d spune:
Ange, baga poze sa ma bucur si eu.
Doina, si aici e inca verde pe sus, sunt insa multe frumze pe jos care nu mai sunt verzi. Iar aici chiar nu le matura nimeni....
Unde va cafeliti feteleor? La Tim Hortons sau la Starbuks? Noi pe la astea semnam condica zilnic. La Tim Hortons manca si o gogoasa, cumva crestat si glazurata, am uitat cum se numea dar pot sa aflu. Iar Ice capucinno de acolo... mmmm si acum imi ploua in gura desi e un frig la mine in casa si nu prea ar fi momentul de ice.
Hai, mai povestiti de Canada ca parca e o gura de aer pentru mine.Sau ne mutam la alta sectiune?
Fetele mele
monjum06 spune:
buna,
noi suntem cam suparati zilele acestea.
de joia trecuta este acasa gabi cu o raceala sau gripa, groaznic de urata. cu febra mare, tuse, nas. am luat antibiotic, rdomed, nurofen, paracetamol, + oscilococcinum, ceaiuri, catina, proposept, propolis, otet aromatic, picaturi si....cam atat.
si inca are o tuse urata, cand rupta cand uscata dar care o irita foarte rau.
nici nu stiu ce sa fac daca sa ma duc azi cu ea la dr.. sau mai bine sa nu o scot din casa ca e prea frig.
la gradi... de luni incolo.
desi abia trecusem de faza rea si incepuse sa ii placa, nu mai plangea, manca, dormea, acum....nu stiu cum va fi de luni.
dimineata cand plec la servici o intreb ce sa iti aduca mami si imi raspunde... sa stea acasa.
cred ca as vrea sa mai fac un copil numai ca sa mai stau doi ani acasa.
concediul nu imi ajunge, iar medical nu mi-am luat si imi e cam jena sa vin cu medical.
deocamdata cam atat.
va mai tin la curent
va pup
Aalina spune:
Is pe fuga dar vreau sa ii zic la monica ca pentru tuse noi am luat cu brio sirop din muguri de brad sau ridiche neagra taiata in doua scobita si acolo pus o lingurita de miere. Se bea siropelul ce se formeaza.
Sanatate.
La restu' pupici si revin maine daca apuc.
Pup
parpalak spune:
monjum, votam si noi cu sucul de ridiche, plus usturoi frecat cu ulei de masline. Lui Paul ii dau nu mai mult de cit o boaba de mazare. Eu iau cam juma de lingurita. Face minuni si mai multe nu la racelile astea..
Daca ai putea sa-mi aduci si mie de la servici chestia aia numita "stat acasa", sa stii ca n-as avea nimic impotriva.. ![]()
dana d, astept sa se termine ploaia si-ti fac poze cind iese soarele, OK? Poti sa incerci la Sezatoarea canadiana de la forumul cu vacante..
ange, abia astept
. Sanatate maxima!
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
ange spune:
parpa,evident ca ne vedem.
cred ca intre 22 dec. si 27 suntem pe acolo.
daca nu ne putem intalni undeva vin la tine stai calma ca nu te ratez.
vorbim pe mess. dar prin decembrie ca de acum nu stiu exact,exact programul.
pup iu si la toata gasca.
sunt in viteza ,merg sa-l iau pe Robert de la gradi
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
carrie spune:
bonjurel fetele
am revenit dupa un we la Paris,unde am vizitat Versailles-ul, superb, Sacre Coeur, ne-am suit in Turn noaptea si am mancat la restaurant sclifosit da bestial.
am cam dat la ratze tre sa recunosc ca schimbarea de aer m-a cam dat peste cap ca de cand am revenit sunt ok again.
fetele burti a mea e inca mica, am 8 saptamani, azi merg la eco sa spionez bebe.sa-mi tineti pumnii
va pup pe toate
Cristiana
si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Daiopri spune:
Buna tuturor,
Carrie, Adita sarcina usoara si bbei sanatosi. Dupa ce venim din vacanta ar trebui s ava urman si noi, dar tare ma sperie numai gandul. Nu stiu de ce...
DanaMario nu vii cu noi in Mexic? Ce ati mai facut la cursuri?
Din capitolul nu realizez ce baiat mare si destept am:), sa vedeti ce face. Unde tot l-am batut la cap cu kk sa faca la olita, acu 3 seri ma trezesc ca striga “mama, kk lita” si ma duc sa vad. Cand colo kk in olita, dar pampersul murdar tot, deci inainte de a ajunge in olita, a fost facut tot unde vroia el. Bun, a doua seara aceeasi poveste, dar de data asta nu i-a mai reusit miscarea, si ghici unde era buna parte din kk? Drept pe carpeta. Bucurie mare, drept pt care i-am luat olita din camera lui, iar aseara strigari ca, kk la lita, sa aduc olita. Noroc ca i-am luat-o ca iar sfarseam prin a curata casa. Dar ce discutii pe noi, ca sa nu-l dau in wc, ca trebuie intai in olita. Cred ca nu o sa reusesc vreodata si miscarea asta, ca fiu-meu e inventiv.
In rest la gradinita e bine, nu face scandal, s-a acomodat. Mai rau e ca vreau sa-l culc mai repede ca deh, acuma doarme mai putin, dar nici ca-l pot lamuri. Abia de reusesc sa-l culc la 9,30, dupa ce mergem in camera lui de la 8,30.
In rest suntem bine ceea ce va dorim si voua. Wk placut tuturor. Parpa bafta de luni.
Mai asteptam vesti despre voi.
Numai bine
monjum06 spune:
buna.
gata am trecut de faza nasoala a racelii, au mai ramas niste muci, dar mai putini. si sirop de ridiche neagra luam in continuare. abia am gasit ridiche neagra.
de luni.... doamne ajuta. sper sa fi luat ceva rechizite si jucarii noi din banii stransi ca sa pot sa o incant cu ceva nou. Oricum dimineata eu sunt ca naluca intru si ies ca sa nu se prinda de mine ca dupa aia e rau...
cat a stat acasa, rasfatul a fost la maximum. acum cand zice 'vreau aia' daca nu ii dai e teroare. cand se aseaza la masa primul lucru vrea... ciocolata. eu nu i-am dat si...a tipat a urlat a plans fara lacrimi. la fel si daca vrea medicamente, telecomanda, hartiile lui taica-su, tastatura de la calc.... luna de pe cer.
cand o vad asa zic Doamne bine ca se duce la gradinita ca se mai linistise.
apoi cand ne luam in brate si ne iubim si citim, si doarme cu mana in mana mea... zic ce-ar fi sa o ia la pranz soacra mea?
nu stiu ce o sa fac. cred ca o sa vad luni.
alina v. spune:
Mai scriem si noi doua cuvintele, ca e prima oara cand suntem racite rau de tot. De cand cu gradinita, Ioana a patit-o. O saptamana am tinut-o acasa. Sa vedem, dat fiind ca se ameliorase, cum evolueaza in continuare, reluandu-si activitatea in colectiv. Cea mica a facut si ea o bronsiolita de toata frumusetea, cand nu spune da-da-da, suiera. Acum mi-a venit si mie randul - dar nu va mai descriu simptomele, ca nu ma simt in stare. :)
Totusi, am reusit sa adaug patru poze mici in album, pentru cele care m-au certat ca stau acasa si nu fac nimic.:)
Ne mai auzim. Va doresc sanatate si buna dispozitie tuturor.