Bebe la 3 luni si jumatate nu mananca!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

oanamada, prefer sa exagerez pentru binele copilului meu, decat sa fiu relaxata impotriva binelui copilului meu... dar asa sunt eu.
Deci eu ma retrag ca deja suntem off topic rau de tot si... sincer, da' sincer de tot, desi cred ca gresesti, eu nu mai am energie sa continui.
Numai bine, la fel de sincer!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perdy. spune:

Fetelor, M-AM BUCURAT. Unde mai pui ca la plecare cand i-a dat "ciubucul" l-a si pupat pe barbatu-miu( vorbesc de medic). Ce sa mai zic? Bine ca bebe este spre bine. mai este putin fornait dar cu aspiratorul, ser + "miraculosul Humex" o scoatem noi la capat. O sa-i pun bioticsul in lapticul meu caci cu ceiucul nu am reusit ieri si nu-i mai dau pana nu se face bine nici un morcov. M-am zapacit eu... dar saracul copil? Poate asa ii va trece si diareea. De fapt el a avut tot timpul scaune moicele, cam 4-5 pe zi. (nu chiar ca acum doua zile cand a umplut pampersul si cand am observat ceva ca o gelatina). Am citit ca-i in regula sa aiba scaune asa moi cat este alimentat la san. E bine ce zic???
Oricum va multumesc ca ati fost alaturi de noi cu sfaturi care ne-au ajutat sa stiti!! Pana acum eu intram pe forum si doar citeam pe ici pe colo. Ma bucur ca am si postat.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Draga mea, nu cred ca este o problema sa aiba scuane mai moi asa cum spui tu ca are de regula. Depinde de la bebe la bebe. Unii sunt foarte constipati altii au 4-5 pe zi...eu una nu por sa-ti spun prea multe despre alea moi ca fata mea este la extrema cealalta de regula (adica un scaun pe zi)dar imi amintesc ca si mie mi se spusese ca sa nu ma panichez daca face mai moale ca depinde de la copil la copil. Va urez sanatate si sa ne auzim (citim) cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Creem Bea a inceput sa pape mai bine parca dupa vaccinul de 1 an.Nu mult mai bine,dar totusi e ceva.Vitamine si homeopate i-am tot dat,dar de la ele n-am avut nici un rezultat.De saptamana trecuta i-am schimbat laptele,inainte bea Humana,acum ii dau Milupa.Nu ca nu-l manca,ca papa 600 pe zi,da tot am auzit ca de la Milupa copiii se ingrasa,si poate ne ingrasam si noi.Aaa,si se trezeste noaptea sa bea laptic...Azinoapte s-a trezit la 2 si a baut 140 si la 6 cand a baut 100.E ceva totusi.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Creem Bea a inceput sa pape mai bine parca dupa vaccinul de 1 an.Nu mult mai bine,dar totusi e ceva.Vitamine si homeopate i-am tot dat,dar de la ele n-am avut nici un rezultat.De saptamana trecuta i-am schimbat laptele,inainte bea Humana,acum ii dau Milupa.Nu ca nu-l manca,ca papa 600 pe zi,da tot am auzit ca de la Milupa copiii se ingrasa,si poate ne ingrasam si noi.Aaa,si se trezeste noaptea sa bea laptic...Azinoapte s-a trezit la 2 si a baut 140 si la 6 cand a baut 100.E ceva totusi.

Ce homeopate ti-a recomandat? Noi luam alfaalfa dar nu vad vreo imbunatatire

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ne-a dat ceva extract din brad si nu mai stiu ce extract.Ma uit maine si-ti zic,ca acuma sunt in pat.Si bucataria e departe.Dar nu se numeste cum ai spus tu.Aaaa,Silicea se numeste.Dar nimic...dupa ce le-a luat...

Mergi la inceput

Ufff..deci nici la voi n-au avut mare efect. Nu-mi facusem mari sperante, dar totusi... Somn usor si stai cumintica in pat la caldurica!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ma alatur si eu grupului vostru cu o mica problema ... Pitica mea nu mai mananca ca inainte si sunt putin ingrijorata. Acum are 3 luni si o saptamana, s-a nascut prematur la 36 de saptamani cu o greutate de 2900 g. A fost o fomista de nu-i adevarat, ea papa la 1 luna aproximativ 900 ml de formula pe zi (nu am avut lapte) - acum are aproximativ 5700 g.

Nu are febra, kk face normal (am ajutat-o putin zilele trecute cu putin ceai de musetel, neindulcit), e vesela si vioaie. Cand ii dau insa biberonul trage aproximativ 70 - 90 ml iar apoi il impinge afara si intoarce capul. Sau rade (de mine, evident) Formula ii dau Nan 1 cu o doza de Humana SL (soia) in fiecare bibe si are 6 mese pe zi.

Ce as putea sa fac? Sa-i schimb laptele?

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Ai incercat sa-i dai Humana pur si simplu? Nu cu soia...Humana! Fetita prieteni mele la fel nu mai maqnca Nan-ul si i-a schimbat cu Humana si acum mananca foarte bine! Daca nu, poate fi doar o perioada! Uneori mananca mai bine, alteori prost...sunt si ei pe toane!!!
Eu fetei mele i-am dat de la inceput Humana si ne-a mers excelent!

Mergi la inceput

Anca de ce ii dai Humana de soia? ti-a recomandat medicul? ca si mie mi-a recomandat dar nu l-am gasit ..

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput