Bebe la 3 luni si jumatate nu mananca!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Oanamada, multumesc pentru raspuns Vorbesc azi cu pediatrul, chiar as trece pe Humana pentru ca Nan o si constipa ... Sa vad ce-mi spune.

Creem, Humana SL mi-a fost recomandat de pediatru, mi-a spus ca ajuta foarte mult la dezvoltarea sistemului nervos. Am gasit in farmaciile Sensiblu, 51 ron cutia de 600 g.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JUFA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

baietelul meu la 3 luni si jumatate a avut o faza de anorexie psihica, adica a inceput sa pape tot mai putin, si eu ma impacientam, ii dadeam biberonul fara sa-l ceara de teama sa nu-l tin nemancat (eu l-am tinut pe lapte pana la 4 luni jumatate, nu m-am grabit cu diversificarea in ciuda faptului ca nu a fost hranit la san)....si uite asa sugea cate 50-60 ml si intorcea capul, si eu iar ma crizam si tot asa.....pana m-a luminat pediatra si mi-a spus sa-l las in pace pana urla de foame si sa nu-i mai ofer lapte decat dupa program, iar intre mese doar ceai sau apa de sete. I-am refacut programul, de la care ma abatusem, si a reinceput sa suga toata portia recomandata. Oricum la controlat intai si cand a dedus ca e sanatos fizic, doctorita a spus ca e in stare de anorexie psihica din cauza ca i-am dat peste cap programul de masa si ca tot bagandu-i biberonul sub nas a ajuns la repulsie.

Mergi la inceput