Piticodromul de sept-oct 2005 (134)
Raspunsuri - Pagina 28
Agri spune:
BiuMil ai dreptate ca nu le vezi da' azi sunt blonda si nu stiu cum sa fac sa le vedeti asa ca invatati-ma...
Multumesc
BiuMil spune:
nu stiu care-i treaba cu albumele pe yahoo, dar din cate am mai citit, poate nu e public...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Agri spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/agri_23/album?.dir=a720re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Ultima incercare...
Simona8004 spune:
Buna dimineata!
Nu stiu ce-i cu mine, si am avut un week-end super fain, parca as fi in butoiu cu melancolie, toate nu sunt bune, imi vine sa pling.... dar or trece toate.
Noi ieri am fost la Voronet pentru o portie de aer curat. In oras nadusheala fffff mare, iar acolo un aer racoros si am fost si in padure si a fost si mai frumos. cred ca am stat cu Maia si sotu veo 40-50 de min fara sa facem ceva special, dar asa ne-am racorit.
Fetelor, azi-noapte in Suceava a fost o ploaie ciudata, mai multe descarcari electrice de parca spunei ca esti la discoteca, si cind a incept sa toarne parca turna cineva cu galeata literalmente.
Ioana, abia asteptam sa vedem poze noi cu Miruna si ma bucur tare mult ca ati reintregit familia ![]()
Kristinutza, ma bucur mult sa aflu ca e mult mai bine cu ochiul. Oricum multa sanatate in continuare.
Cge, abia astept perlutele lu Victor...![]()
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
Simo74 spune:
Neata!
Agri eu sunt on line si confirm: se vad pozele
. Si acum si laudele aferente: ai o dulceatza de bumbutza
, te asteptam mai des sa ne povestesti de ea.
Valen Cuscra, ce-mi facusi?
Montreal scrie pe voi...Bravo voua, felicitari din toata inima si o acomodare cat mai lina. Astept cu nerabdare vesti noi despre Sarah
Kristinutza sa stapaniti sanatosi terenul!
Ioana ma bucur de reintregirea familiei 
La fel si pentru Cristina
locca spune:
Buna,
eu incerc sa-l conving pe matei sa doarma, fara succes so far.
Ioana, bun venit acasa printesei. Aceleasi urari si pt. printul Cristinei.
Gina, astept o veste buna
, na, ca nu te-am felicitat.
Matei merge de vineri. A plecat singur de langa mine in parc si de atunci abia ma mai tin dupa el
. Si mai nou, a inceput sa se catere. Citeste agresiv cartile lu' ta'su, abia am reusit azi sa salvez un baudelaire de colectie, cred ca iesea cu scandal daca il rupea. Chiar acum se cearta cu noica. Trebuie sa scoatem tot din biblioteca de pe rafturile de jos, dar nu am apucat si nici nu stiu unde sa le mai punem, asa ca zilnic sortez si asez in rafturi carti si discuri.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Ruxi eu cred ca o cearta cu Noica poate fi cat se poate de constructiva
Oare i-o fi dor de Filosofu' meu? si Felicitari pentru mersul biped ![]()
Simona si eu sunt cazuta total in butoiul cu melancolie si nu stiu de ce...hai sa ne scoatem una pe alta, vrei? 
cge spune:
Asa, si eu am vazut-o pe Eva, e o scumpica si in carucior si cum studiaza ea cutia de ceai.
Valen, sa ne mai scrii despre Sarah canadianca si despre voi.
Multa-multa bafta in noua voastra viata.
Gina, eu sunt matematiciana, si 2 liniute sunt tot liniute. Tinem pumnii.![]()
Kristinutza, sa stapanti sanatosi terenul. Ieeeee, cate gratare se intrevad acolo.
A, Victor a inceput cu perlele: ii desfacusem valiza la el in camera, si imi zicea : "Mama, da te rog, ordine la mine."
De mancat, s-a hotarat sa manance numai la pranz, ca e cald si el nu poate manca pe caldura.
Si pe Anca o batea pe spate si zicea "Mama" exact ca o papusa pe care daca o bati pe spate zice "Mama".
Si le-am gasit un cantec al Adinei de la Bim-Bam despre o fetita care are un frate mai mare. E convins ca e vorba despre ei 2.
Ioana, greu cu recuperatul ?
Ruxandra, felicitari lui Matei.
Asa a mers si Victor la 11 luni.
Anca in schimb, prefera sa imi rupa mie spatele.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
BiuMil, nanadana, simo74
. suntem f fericiti ca avem locshorul asta. pretul este excelent, privelistea nemaipomenita. n-o sa ne grabim cu ridicatul casutei pt ca deocamdata va trebui sa facem un picut de efort sa platim terenul. insa suntem f entuziasmati. pt copil va fi un loc perfect, pt ca, avand toti bunicii in bucuresti, ar fi fost mai greu sa-l scoatem undeva in afara orasului. aici va fi grozav.
agri, nu pot sa cred ce grasuta e pitica ta!
iar poza cand doarme cu tati pe jos e super! ![]()
cristina, ma bucur ca v-ati reunit. si la multi ani finutului.
radu nu aplauda si gata. degeaba o tin numa-ntr-un bravooo, ca degeaba. ma rog, el o stie pe aia cu "ieeeee"
. dar a lasat-o totusi mai moale. ieeee! ![]()
agri, eu am vazut pozele de prima oara...
simona de la suceava, cica o sa fie vijelie mare dupa-amiaza si maine in zona. ma rog, cica o sa fie si la bucuresti, dar nu stiu de ce am eu impresia ca la voi o sa fie mai puternica. 
felicitari matei de locca!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

cred ca am reusit confirmati care sunteti online.