Piticodromul de sept-oct 2005 (134)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

pt fete si fetite de la Antoine

am sosit si noi am fost undeva la tara unde a fost tare bine aer curat dar a plouat ,antoine a papat,dormi forte bine,poze nu am facut ca am uitat aparatul foto

la multi ani celor care isi sarbatoresc lunita azi

Marilena ei ii dau la ora 16 iaurt si fructe dar incep prima data cu fructele si dupa ce le papa ii dau iaurtul si in general ii dau bucatele ca sa le simta (banana,piersica ,pepene rosu _galben,mar ,para........)sau in loc sa ii dai la ora care trebuie dai cu o jumatate de ora mai tarziu si te sfatuiesc sa incepi cu banana,tinem pumnii

Valen bine ai revenit,pupi tie si lui Sarah

Hildi bucatareasa mare esti si mi_ai facut o pofta de ciorba de perisoare deja l_am anuntat pe taicameu ca maine sa faca ciorba de perisoare ,l_am admirat pe Stefan are niste ochiiii de inoti ei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna dimineata!!! care va sa zica, v-a toropit caldura ....nu mai aveti vlaga nici pt scris!!

incep cu un aspect mai urgent: de unde pot inchiria un scaun de masina? stiu ca o fata venita de prin strainezia a gasit de inchiriat la un magazin....va rog mult daca are cineva info asta sa imi transmita si mie!

noi ieri am fost la Sirnea, am stat mai mult in masina decat la aer, dar a meritat drumul pentru un pic de racoare! am mancat la "valea cu struti" restaurant pe care NU il recomand cu caldura...pentru ca a durat fffff mult, mancarea a fost rece si naspa, bila alba insa, aveau scaun de masa pt copii! in rest ne-am plimbat, am facut poze...
ca tot e vb de munte, Kristinutza, in ce zona a Argesului vreti sa cumparati teren? doar de curiozitate...

la multi ani copilasilor sarbatoriti in w-end, printre care si mandrul meu!

Hilde, un sfat pentru adormit bb este sa il pui in pat cand e in curs de adormire, nu chiar adormit...si eu il pun pe milan in pat, se foieste se suceste iar daca nu adoarme singurel si incepe sa planga in iau in brate pt scurta vreme iar cand am simtit ca s-a relaxat in pun la loc...e important pt ei sa adoarma in pat! bafta!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neatza fetelor! Mi-am adus printzesa acasa; merge incontinu, se duce la toate fetele si femeile pe strada si ride la ele, iar cu ciinile si pisicile e mare dragoste. Sper sa recuperez din urma, sa fiu la curent cu toate noutatile.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

BiuMil, am semnat sambata precontract pt un teren in com. Dobresti. este aproape de Topoloveni. e o zona absolut superba, suntem f fericiti. este zona de deal, impadurita, dar cu acces f lejer la sosea. se ajunge pe autostrada, intr-o ora jumate. e la 120 km de bucuresti.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Kristinutza, sa-l stapaniti sanatosi si sa petreceti multe vacante acolo! m-am uitat pe harta si am vazut unde este, intr-adevar e aproape si pare accesibil...credeam ca veniti mai pe la munte pe la noi...

Mergi la inceput

Ioana, bine atu revenit! spor la recuperat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna dimineata la fete

sint terminata de obosita Antoine sa trezit n-ori si azi surpriza ia mai iesit un sfert de dinte ,deci avem 4 dinti jumatate + un sfert din alt dinte ,acum recupereaza doarme

Kristinuta sa stapiniti fericiti locusorul de vis

Ioana vrem poze cu Mirunica ce umblareata

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna la toata lumea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/agri_23/album?.dir=a720re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Sper ca am reusit sa pun poze sa ne admirati si pe noi...
Fetelor copii vostri mai papa pe caldurile astea... ca eu nu stiu ce sa mai fac,probabil o doe si dinti si nu mai rea decat fructele cu lingurita in rest doar lapte e deja aIIIa saptamana de cad papa prost.
Cred ca o sa plec si eu la mare miercuri faca pitica ca are un tata crizat ii e fica cu ea la mare ca daca face copili insolatie, unde o tii can e ff cald alea alea asa ca mergem doar noi 2, vreo 3 zile( o sa mor de dorul ei) si dupa aia sapt viitoare si cu ea la munte.
Ce pilule sa iau cu mine in concediul cu copilul la munte ca sunt lipsita de inspiratie?
Hai ca azi stau pe forum toata ziua... astept laude.
Va pupacesc pe toti.

Mergi la inceput

Agri, v-am lauda cu mare placere, dar nu putem vedea pozele!

la munte, fiind ma racoare, poate raci...deci medicamente pe care i le-ai mai dat daca ati mai patit asta. Sirop de tuse (homeopat sau nu), ser fiziologic sau spray nazal, un antitermic eventual....dar de riscul de insolatie nu scapati nici acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata!

In sfarsit, suntem si noi in formatie completa.
Victor e acasa cu sora-sa si cu bona, probabil sunt in toiul unei certe pe masinute.
Anca arunca cu papusile cat colo, si tot masini vrea.

Aseara am fost la ziua finutului, face 3 ani.
Victor s-a jucat cu baietii, Anca a facut antrenament ptr ziua ei : suflat in lumanari, cantat "La Multi Ani!".
Aplauda intruna, deci ii plac petrecerile.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput