Piticodromul de sept-oct 2005 (134)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dimineata dragutelor,

Of Kristinutza cu conjunctivita. De mult a fost si la mine o prolema, insa mi-a dat o prietena un unguent folosit de ea tot pentru aceeasi problema si de atunci nu mai am nici urma de conjunctivita. Dar imi pare rau dar nu mai stiu nici cum se numeste, stiu doar ca era ff uleioasa crema si se dadea doar noaptea inainte de somn.
Sa stii ca ma intreb si eu cum ar minca Maia cu sotu din dotare, ca el renunta tare repede sau se enerveaza si nu-i mai da. Dar tare mi-ar placea sa ii las macar 2 zile impreuna sa vada si el(sotu) ca nu e chiar asa usor cu un prunc.

Ioana o fi in Boston?? Oare ce fac? Tare mi-ar placea sa ma intilnesc cu ea si fam ei. dar.....nu stiu daca e posibil.

Fetelor, dar pe unde sunteti???
Cge stiu ca aplecat dupa Victor, Ioana dupa Miruna, si mai era cineva care mergea dupa prunc, dar nu mai stiu cine????? Dar restul????? PE unde umblati??

La noi a venit tirgul Olarilor si tare mi-ar placea sa vad ce au frumos poate mai achizitionez si eu ceva.

Va doresc un week-end foarte frumos si linistit.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata la fete

simona eu sint la apel ,dar plecam si noi dupa masa sper sa nu ne apuce ploaia ca este un timp aici tomnatic

noi sintem bine ia mai iesit un sfert de dinte si lui Antoine ,papa bine dar mamaliga nici sa nu o vada

kristinutza sanatate

la multi ani celor care azi isi implinesc lunita

pupi la toata lumea si va doresc un weekend superbbbbbbbbbbb

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

slabuta miscarea pe aici,s-a dus lumea in lume sa se mai bucure de caldurica si soare ca indata vine frigul si vom sta numai acasuca.
da, Cristina, Ioana si tangerine(Ramona) sunt plecate dupa copii, ce frumos ca se reintregesc familiile.
Kristinutza si iaris doarme cu capul in plasa de la patut, iar ziua il culc in patul mare si acolo are un locsor al lui, intre patul mare si patut este un spatiu mic cat sa-ti incapa o mana si el se baga acolo si adoarme si apoi eu ma stradui sa scot jumate de copil dintre paturi.Cu siguranta asta ii face sa se simta protejati si poate le aduce aminte de burtica.Adevarul e ca lui Iaris ii place si sa doarma pe umarul meu si sa-l strang cat vreau de tare ca nu-l deranjaza deocamdata, mai incolo o sa-mi spuna sa nu-l mai pup ca e mare.
multumim celor care ne-au urat ieri la multi ani, am facut si noi 11 luni si de ieri am inceput sa-i pun un picut de sare in legume si le-a mancat de m-am speriat de el, un bol si jumatate de pireut de legume cu carnita, apoi dupa vreo 3 ore un iaurt de 200grm in schimb nu mi-a mancat fructele, ca de obicei, suntem cu 4 mese in continuare, incerc sa alternez iaurtul cu fructele, dar cand nu vrea fructe tot la iaurt ajung, nu mai stiu ce sa mai fac cu el.Cum ii pacaliti voi sa pape fructe?El daca nu-i place ceva baga manuta in gura si scoate tot-tot, pana la ultima bucatica.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Marinela, sa ma laud....
steff papa la 9 masa de fructe, de abia astepata. Papa 1 banana + 1/2 borcan nestle de fructe. La 11 papa restel de borcan cu fructe cu 2 biscuiti.
Azi la 1 a papat supa de vitel cu taitei de casa + piure de legume cu carne de vitel.
haleste toooottttt
-si la 4 ii trebuie ceva desert

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna fetelor!Revin si eu dupa o luuuuunga absenta. Am auzit ca m-ati incurajat pe aici si va multumesc tare mult desi nu am apucat inca sa va citesc mesajele. Tre sa recuperez destul de mult dar nu-i bai; Pt ca nu stiu ce sa mai scriu in clipa asta am sa ma adresez doar Ioaneipe care am visat-o acum 3 nopti impreuna cu Miruna si un alt baietel: ii faci d-rei un fratior?Pe curand.

Mergi la inceput

Bun venit Valentina!!

Oau fetele...il stresez pe stefan de 3 zile cu adormitul singurel in patutul lui...pana acum era in tarc ca-mi era teama ca se loveste fara paratori...dar acum nu se mai arunca asa in pat. Deci acum e ok.
Mai frate, il las in pat, ies din camera, pun muzica, ii cant eu, il alint, il tin de manuta, ii povestesc. Cel mai mult ii palce cand ii cand. Am vazut cateva tentative de a adormire la el...dar nu prind smecheria. Nu merge!
Tipa saracul si 30 min. Intr-un final il iau in brate si in 3 min. adoarme. Deci, nu vrea. Dar eu nu ma las. Tot incerc firar sa fie de treaba.
Ce ziceti imi pierd vremea degeaba sau se va obisnui pana la urma??
Asa mare s-a facut Steff ca nu-l mai recunosc Are acum 82 de cm Domane e mare....toate body-urile sunt scurte la maneci. Ii place sa se joace cu tastatura (are una a lui-te pui cu el?) In timp c eo butoneaza, vorbeste pe limba lui, numai el stie ce zice acolo.

Azi am facut ciorba de perisoare din carne de vitel.
Am in cuptor un blat de praji...adaptat, adica il fac din cap si crema o fac care-mi place. E rapid asa.
Sotul s-a dus la plimbarica cu el asa ca io butonez aici. Vreau sa si aspir. Iaca amu ma duc.
Va pupicesc.
Sa fiti iubite?

P.S Cum stati cu ?

PRAJITURI

Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

simona din suceava, dr mi-a dat niste picaturi sa-mi pun de vreo 7 ori pe zi. de cand mi-am pus prima picatura si a fost muuult mai bine. ochiul (ca am facut doar la unul) n-a mai fost umflat si nici rosu, iar eu vedeam bine. mi-a aprut rau ca nu am fost mai repede la dr, ca am stat 10 zile cu ochiul asa. e bine ca n-am transmis copilului nimic, ca-mi bateam capul si cu asta... sunt eu destul de batuta in cap.
si cu sotul, . merita experimentat lasatul cu copilul. doar asa, preventiv. din cand in cand, in doze mici, profilactic.

nanadana, .

valen te lasi asteptata si dup-aia arunci doar trei vorbe? ne tii in tensiune. eu fac pariu ca ai o umblareata acasa!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Buna ziua,

slaba activitate!

steff parca azi noapte nu s-a foit asa, am dormit mai mul. e mai bine.
vai de abia astpet sa treaca ziua de luni ca d emarti se schimba vremea, se raceste.

mi-a iesit praji de asera, am botezat-o "Veronica"
am sa va pun poze mai incolo ca n-am taiat-o inca
daca aveti chef sa vizionati poze uite de aici

PRAJITURI

Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Da' ce putin mai scrieti!! Va stiam mai vorbarete si cand colo, m-am trezit de dimineata sa vad ce ziceti si...liniste. GinaM, felicitari pt a2a liniuta; vad ca sunt ceva fete gravidute pe aiciKristinutza, cam da, Sarah nu sta locului o secunda; umbla prin toata casa, trage, se agata, darama, scoate cratitele si capacele din dulap, deschide toate sertarele iar cand nu mai poate o ia in 4 labe si tot asa; aseara mai mai sa cada in galeata pe care o folosesc sa spal pe jos; din pacate a descoperit si perdeaua- si-o pune pe fata si asteapta sa fac "bau" cu ea iar daca ma reped s-o iau de acolo, crede ca o alerg si se amuza de nu mai poate; acum profit de timp ca doarme si tare bine ma simt...fara griji. Pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

valen, - A doua liniuta a iesit slab si este pusa sub semnul "?".
In iunie daca va mai amintiti, mi s-a intamplat ca un test sa-mi indice ca sunt insarcinata si n-am fost!
Acum ma uit cu sotul la acest test, vedem cea de-a doua liniutza slaba, dar aici - si nu stim ce sa credem...
Oricum, testul a fost facut cam devreme si mai ramane de vazut.
Asa dar, Va rog - nu ma felicitati sa nu fie degeaba...

POZE NOI

Mergi la inceput