Piticodromul de sept-oct 2005 (134)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

slabuta miscare azi.

Hmmmm...se pare ca se apropie week-end-ul si toata lumea trage tare sa faca tot ce mai are de facut si sa se relaxeze.

Cge cred ca abia astepti sa-i ai pe amindoi acasa.

AAAAA si noi vrem sa felicitam pe cei care mai adauga o lunita de la noi si un

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Cristina (CGE) de la Teodora pentru laude, tare ne-am mai bucurat ca ti-a placut de noi. Din pacate eu nu am mai vazut poze cu bebei, abia acum am reusit si eu sa citesc ce ati mai scris in ultimele 2 zile, ca din urma ..nici o sansa. Dar sper sa reusesc si eu intr-o zi sa mi-o dedic puiutilor de pe forum, ca tare sunt dulci.In ultimele zile am avut de smotruit prin casa ca mi-am pus si eu AC (ca tot vine toamna ) si s-a facut o mizerie...Kristinutza, sa stii ca si Teodora doarme exact cum ai descris tu, cat mai ingramadita si cu capul in plasa de la patutz, cand se trezeste are numai urme de la plasa pe fata. Probabil asa le place lor...Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

sunt tot in stare de soc...am vizionat pozele Iuliei care este de o frumusete rapitoare

pentru admiratorii nostri secreti am reusit sa incarc cateva poze mai recente cu Maria:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonaoros/album?.dir=/2fb1re2

si mica terorista se intoarce diseara acasa de la Ciuc -abia o astept

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

vizionat o super si draguta Maria. Are niste ochi....Doamne, Doamne.
de la noi si Mariei dar si celorlalti putiuti draguti.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Noi suntem printre admiratorii secreti, e o scumpa Maria cum merge ea de-a busilea printre scaune.

Si se vede ca ti-e dor de fata, ai incarcat toate pozele Mariei pe internet.

Si uite asa se reintregesc familiile in weekendul asta: voi, noi, Ioana.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

buna fetelor,

am scris un mesaj si am reusit sa-l sterg,asa ca mai incerc unul.

n-am mai intrat de cateva zile ca nu ma lasa motata,e tare maraita de la dintisori,i-a dat al 7-ea,si vine si celalat cred...sper sa i-as mai repede ca se scoala noaptea din ora-n ora,si plange de nu se calmeaza decat in brate,nu mai rezist cu somnul...
Ziua e vioaie,merge de-a buselea prin toata casa ff repede,merge tinuta de manute si singurica de tot ce poate apuca.e f harnicuta,scoate tot din dulapuri,sifonier,trage de fire,da jos ce gaseste pe mese,nu sta locului o secunda.de vreo 2 zile zice
"pa" cand face cu manuta si e tare incantata.

Avem o problema cu mancatul..nu mai vrea cu lingurita,ci sa apuce ea totul cu manuta,si mananca putin de tot asa,ca se plictiseste repede si arunca tot de pe masuta...sper sa fie doar o perioada.

Locca,eu cred ca plange de la dinti,m-am gandit si eu intr-o noapte ca are cosmaruri si a doua zi a iesit dintisorul.

Bianca,felicitari pentru job!

am vazut poze cu frumoasa Iulia si cu Vladut umlaretul!

fug ca plange piticul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

daca tot suntem la vizionari, am vizionat-o pe dragutza Teodora si am revazut si albumul de la 8 luni care mie imi place f mult, mai ales poza cu atitudinea de gimnasta cu piciorusul ridicat e mortala

si am admirat-o si pe Maia, poza cu mamica e deosebita; si cum sta ea serioasa in premergator.

multumim pentru laude si sustineri

cristina, chiar ca ne reunim cu totii; poate reusim sa ne si vedem

da, o astept pe fi-mea care se pare ca s-a hotarat la aceasta varsta venerabila ca mancatul noaptea este benefic, asa ca iar o sa fiu zombi; da compenseaza ea cu altele...

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ramona, si eu sper sa ne intalnim, am o presimtire ca vom colinda parcul din Tei ma des si noi si voi

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Hop top hop top sa trecem pe prima pagina

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am vizionat-o pe frumoasa maria.

m-a linistit teodora, draga de ea, care se trezeste cu urme de plasa pe obrazutz.

maine plecam sa facem precontract la terenul pe care vrem sa-l cumparam undeva prin jud. arges, dam si un avans (pe care n-am reusit sa-l strangem noi singurei ). dar speram la ce e mai bine.

radu a mancat azi groaznic de putin.
se poate ca si din cauza de stat singurel cu tata aproape toata ziua. ca mama s-a gasit sa iasa prin oras . a, si sa faca vizita dimineata la dr. ca am conjuncitivita.

am impresia ca nu se intelege nimic din ce-am scris. n-are conteaza, fetelor. ca de fapt nu era nimic important.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput