Piticodromul de sept-oct 2005 (134)
Raspunsuri - Pagina 24
nanadana spune:
venim si noi la raport
la multi ani pt cei care si_au serbat ziua ,luna si numele 

Miflorce ma mandresc cu nora care stie sa faca o gramada de lucruri
bravo ei
cit despre trezit la 5-6 dim pai .... cum indraznesti sa o impedici,Ana este fidela isi urmeze sotul
,ehhhhhhhe de mult ziceam eu ca Antoine pleaca la lucru si acuma este tot asa ![]()
am admirat pe Vladut care papa si merge singurel si "la belle Iulia" frumosii 
poze
nanadana spune:
Gabi eu te inteleg perfect ,pe mine toata lumea ma intreaba si citeodata le spun "da" de nervi
si ei draguti ma felicita
,asa ca stai linistita ca scapam noi de burtile astea vre_o data ........sper ![]()
Bianca felicitari pt noul job 
Dana lucia bun revenit din vacanta 
Gina tinem pumnii sa fie de data asta cu ochisorii
Vacanta placuta la fetele care pleaca
Ioana si noi o cunostem pe Cleopatra ,este o scumpica cum cinta ea si trage valiza aceea mare rosie 
cit depre Antoine papa bine nimic de zis ,danseaza ,cinta ,avem 4 dintii jumate
,zicem incontinuu "mama,haide,papa,apa,dana,papi.......... etc si mai nou facem dus sa terminat cu baia a invatat cum sa isi tina si capul cind il spal pe cap (se uite in jos la apa care curge de pe cap si il amuza)
gata ma duc sa imi cumpar cafea ca nu mai este si maine sint "zobi"
poze
Gina M spune:
Fetelor va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine!
Bebelusul acesta se pare ca se lasa asteptat si asa se face ca ,am inceput sa ingros randurile mamicilor aspirante din nou...
Acum, nu vad sa stau prea mult pe acolo din 2-a motive dar, mai stii !
POZE NOI
Simona8004 spune:
...
venim si nou cu raportul...
Maiei i-au spart 3 diti o data sus, asa ca noaptea tare multe treziri
SI Hilde cred si eu ca trebuie sa fie de la dinti. Stii, la noi la primul dinte nici nu am stiut ca i-a iesit.Acum cu cei 3 de-odata parca si mai rau e noaptea. aceeasi rutina are si Maia in pat. Ea doarme cu noi doar pentru ca se trezeste plingind, patutul ei fiind la capul nostru si vine dupa ce doarme jumate de noapte singura.
Raportam si noi, Maia ieri a mers cam 5-6 pasi, intre mobile. Asa de bucuroasa am fost ca dupa ce a aterizat am explodat in aplaude. Ea uitindu-se la mine a inceput sa faca bravo-bravo.
Asa ca si noi ne apropiam de cei care deja merg.
Bianca, felicitari pentru noul job. Si eu voiam sa le spun fetelor ca azi am fost si am depus Cv-ul la Kaufland in SUceava, iar acum cind va scriu imi dau seama ca nu am specificat in ce domeniu. Sa vedem daca au nevoie de mine.
La noi e mai mare schimbarea, din asistent social sa ma bag in ceva ce nu am mai facut in viata mea, dar salariul se merita. Vedem ce vrea Dumnezeu sa ne dea.
Felicitari pentru Vladutz cel umblaret si mancacios, dar si lu Ana Banana vorbareata.
la toti ca sunteti tare frumosi si deshtepti.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
alinam spune:
Simona bafta cu Kauflandul eu stiu pe cineva care lucreaza acolo responsabil de raion, ceva de genul asta si are salariul mare, asa ca sa iti faci o idee cam cat sotul meu la banca , numai ca persoana respectiva are 12 clase si inainte fusese ospatar.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
BiuMil spune:
multumesc pentru felicitari, dar ramane de vazut...mai am timp de gandire!!trebuie sa gasim cea mai buna solutie pt Milan.
si Milan face pasi singurel, iar aseara a invatat cu tati sa stea singur in picioare...azi am exersat si e amuzant ca sta si daca rade sau plange!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Simona8004 spune:
buna dimineata,
Alinam, multumesc. sa stii ca am mare nevoie de incurajari sa merg sa lucrez, nu stiu de ce dar imi e asa frica. Dar lasa ca Dumnezeu e de partea mea si ma va ajuta.
sa va spun sau nu... Maia a dormit aproape 12 ore in noaptea asta. aseara la ora 9 era frinta si nici nu mai voia joaca, asa ca am culcat-o, iar acum la 9 fara 20 ne-am trezit. wow, e record pentru noi, ca ea dormea undeva la 7 ore maxim pe noapte. Asa ca sunt tare fericita.
Eu acuma ies repede la o plimbare, ca sa ii fie foame bine la draguta mea.
ne recitim mai tirziu.
va
pe toate
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
alinam spune:
Neata.
Simona nu vorbi de somn ca mor, al meu s-a culcat pe la 9 jumate, el de obicei adoarme la 11 da era rupt de oboseala si pana la 2 s-a trezit de muuulte ori, e drept ca racnea muzica la vecini,iar de la 2 pana la 6.30 cand se pregatea de prasit s-a mai trezit de 2 ori 
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
cge spune:
'neata fetele!
La Multe lunite sarbatoritilor de azi: Iaris ,Mihnea Luca,
Luca Mihai, Sara Maria!!
Vad ca nu avem pitici care implinesc anul.
Noi nu mai avem rabdare pana ne recuperam baiatul.
Si lui Victor ii e dor de Ancuta, mereu ma roaga sa i-o dau la telefon.
Si parca vad circul ce va incepe cand se vor intalni.
Ramona, ce m-a distrat cum ai descris tu aptitudinile Mariei.
Fiecare cu aptitudinile lui, Anca de exemplu e distrugatoarea sefa.
Mi-a scos o tasta de la laptop, a scos aparatorile de la boxele de la combina, rotile de la masinile lui Victor, nu mai vorbesc de desenele lui Victor.
Taica-sau zice ca seamana cu el, si eu nu il contrazic.
Aseara am lasat-o si eu pe Anca sa manance cereale singura. Si ea a simplificat procesul, a renuntat la lingurita, baga mana in castron si se lingea pe degete. Cum sa ma supar pe ea, ca imi dadea si mie degetele ei.![]()
In rest, ne pregatim ca in weekend, e aniversarea finutului nostru, face 3 ani. Si parca mai ieri ii taiam si lui motul.![]()
Simona, felicitari Maiei !!
Si bafta multa cu jobul. Sa vezi ca va fi bine, noi iti tinem pumnii.
Bravo si lui Milan, care plange/rade din picioare.
Ioana, tu cum stai cu rabdarea ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
A, am trimis de ieri un filmulet pe emailul comun.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati