Piticodromul de sept-oct 2005 (134)
Raspunsuri - Pagina 23
Hildegard spune:
Nu stiu ce sa ma mai fac cu copilu asta.
papa la 5 si pana la 9 nimic. La 9 ii dau formul bea cam 80 ml, doarme apoi rade 1 titi, dupa vreo 2 ore al 2-lea titi. Ce naiba????
De ce nu papa mai mult lapte sa nu se mai trezeasca. Pai cum sa-l intarc asa.....
Noaptea cum doarme pe burta se tot foieste cu capul inainte pana ajunge la marginea patului(el doarme cu mine), se ridica in fund, il iau sus sau il pun la titi si adoarme la loc...si tot asa vreo 2-3 ore. Nu mai pot!!!!
De ce nu papa suficient lapte formula la 9?
Ce e cu foiala pe burta, se taraste pe burta pana se ridica in fund pentru ca ajunge la marginea patului si vede ca nu mai merge. eu il mai trag in jos dar degeaba el merge tot in sus. Ma enerveaza ca nu ma odihnesc.
Eu lapte d ela san am seara dar noaptea nu mai am.....imi sfarteca titi nu alta Steff asta, papaciosul. Ar mesteca titi. Noroc ca nu ma musca.
Am schimbat si laptele si tot asa face deci am sa revin la laptele de dinainte.
Cine se mai confrunta cu situatia asta?
Aseara l-am lasat in patutul lui sa vad ce face, adica sa doarma
...ca era obosit tare....
nimic frate somn, urla cat il tinea gura si lacrimi cu carul. Mi s-a facut mila si l-am luat de acolo. L-am adormit in polly asa cum mergea si pana acum. nici o sansa de adormit singurel.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
marinela79 spune:
Hop si eu ca doarme bebe la mama si am un pic de timp.
Mercic fetelor care au urat La multi ani Mariilor, la noi se tine si in august si in sept si pupici Cristinei pt PM.
Apropos de papa, noi am renuntat la una, suntem pe 4 mese, pe care le mananca bine, manaca la 7, 7 si ceva lapte cu cereale, suntem tot pe Milimul 2 ca acum de cand cu noua formula ii merge foarte, foarte bine, nu mai e constipat deloc, apoi la 12 papa pranzul, la 5, 6 iaurt sau fructe, sau amestecate, iar la 21 laptele cu cereale.Cu dormitul suntem si noi, cand-cum.Uneori doarme nemiscat de mi-e frica sa nu se intample ceva cu el, alteori se ridica si sta jumatate de noapte in picioare, uneori plange in somn de ma sperie, alteori povesteste, imita ploaia, atunci cand ploua si lista ar putea continua.
Am vazut un Vladut tare frumusel si mancacios, si plimbaret, pupici multi.Noi, daca papam singuri se umple bucataria de papa si mai trebuie sa facem baie imediat ca are prostul obicei sa-si puna toata papica in cap, e o incantare.Ii place sa se joace cu apa, si ii mai pun un vas cu apa pe masuta lui si sa vedeti atunci distractie.Amesteca apa cu biscuiti sau pufuleti, grisine,etc.
In parc numai pe langa apa ii trebuie si ne terorizeaza.Singur merge doar prin casa cativa pasi, de la mine la tat'su si invers, afara se teme, dar las ca are vreme sa si mearga.
Da, m-au sunat, s-a trezit, asa ca plec, a dormit tareeeee mult, vreo 30 minute.
Pupici.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
alinam spune:
Cristina biberon ....mai greu doar cu apa si doar o gura ......te gandeai sa mulg ceva productie sa ii las in bibe? ma gandeam si eu .....
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
BiuMil spune:
haideti ca am eu ceva de spus....
noi in w-end am fost la munte, unde Milan s-a delectat cu trasul ierbii din capitze si cu mersul prin iarba proaspat cosita...i-a placut foarte mult. De fapt, de fiecare data ii place mai tare, mai ales ca descopera multe lucruri noi. i-am luat si set de 3 corturi de la Quelle, dar nu l-am montat inca, mai asteptam ca sa il intereseze.
nu am mai scris de cand am venit pentru ca am fost oarecum preocupata de o schimbare. am fost la un interviu pt un post part-time si am primit o oferta mai buna, post full, salariu mai mare, pozitie buna...ma rog. Acum ne chinuim sa organizam lucrurile in familie astfel incat sa pot accepta...om vedea ce o sa iasa.
Sofia, ma bucur ca Nuka e mai bine! si spor la treaba!
felicit si eu pe Vladutz care e un scump! si pe Ana si bun venit lui Miflore si Ioanei!
Locca, si eu spun ca tipetele pot fi de la o durere...si Milan are somnul foarte agitat,ii ies doi dinti sus, iar cel putin la munte a dormit foarte rau noaptea...se trezea cand ne culcam noi, adica pe la 3 ....
Urez concediu placut lui Kid, Jadi, Anyei si Laurei de care stiu ca pleaca la mare! distractie placuta si vreme buna buna!
va pup acum ca face bebele nani si bag si eu o cafelutza...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
gabiarama spune:
Concediu placut fetelor care urmeaza sa plece !
Sa va fie de bine concediul celor care tocmai s-au intors .
Irina , am vizionat si eu pe Vladut cel mincacios
He-he-he , eu inca ma mai chinui cu ala mare sa manince singur-singurel.A avut o perioada cind nu mai voia sa il ajut eu , dar acum s-a lenevit .Doar laptele si iaurtul il maninca singur cu lingurita .Cel mic si-ar baga miinile in mincare sa o framinte si apoi sa o arunce pe jos ,dar nu tot timpul am eu cheful si timpul sa il las in voia lui .
Tudu capata din ce in ce mai mult curaj la mers .Aseara , in parc , facea tati antrenament cu el si dupa 5-6 pasi se oprea fara sa cada si se chinuia sa isi mentina echilibrul .Si prin casa se desprinde mai usor de canapea sau de mobila .
A ramas insa la fel de nervos ,daca nu chiar mai rau , in sensul ca isi arunca ccc capul pe spate.Chiar si in brate face la fel 
Zilele trecute eram afara cu piticii si o fetita de vreo 5-6 ani ma intreaba "Da' mai nasteti un copil?"
Pe moment m-a amuzat intrebarea , dar abia mai tirziu am realizat despre ce era vorba .Uitindu-ma in vitrinele magazinelor am remarcat burtica mea "de luna a patra" ce iesea in evidenta , mai ales ca aveam si un tricou mulat pe mine
Si eu ma bucuram ca am mai slabit 3 kg in ultimile saptamini , de cind cu necazurile din familie 
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
cge spune:
Gabi, intr-o zi purtam un sarafan de blugi si o vanzatoare s-a scuzat ca mananca in fata mea. Deci tot asa ma credea si pe mine, cu un alt bebe in burta.
Felicitari lui Tudu ptr mers.
Bianca, felicitari ptr noul job si bafta la reorganizarea familiala.
Si noi tot in proces de reorganizare suntem, nu sunt inca hotarata ce va fi cu Anca din septembrie.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
godzila spune:
Am reusit sa pun in final niste poze cu Iulia la 9 luni. http://pg.photos.yahoo.com/ph/vera_pro/album?.dir=/d84cre2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0 Sper sa mearga. Nu mai am timp sa le scriu in alta forma. Noi o sa plecam la socrii in vacanta (in locul acela superb la Vata) asa ca nu o sa va mai citesc pt 3 saptamani. Sa ne vedem cu bine!
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Simo74 spune:
Vera Acum chiar ca am lesinat! 

Este incredibil de frumoasa Iulia! Mai cand va intoarceti in Bucuresti...ca ma faci sa ma mut la mama la Ploiesti
ca io asa frumusete de copil trebuie sa-l pipai cu mainile mele sa vad ca-i adevarat 
locca spune:
Simo
... sa stii ca la noi circula teoria ca la spate o sa aiba parul meu si in fata parul lu' taica-su
. Se onduleaza un pic dar nu cred ca o sa fie ca al meu totusi.
Bianca, felicitari pt. job!
Vera, am admirat-o pe Iulia
, tare dulcica. Chiar, in Bucuresti cand veniti?
Mai, daca ziceti voi ca tipetele pot fi de la durerea de dinti va cred si ma bucur pt. ca macar asa stiu cu ce ma lupt. Mi-e mult mai frica de cosmaruri si alte de-astea.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kristinutza spune:
tangerine,
se pune orice abilitate! 
alinam, distractie placuta la nunta. asa aer conditionat avem si noi la masina. ![]()
simo,
cu zgaitul la tv deja cred ca am o problema
. si citeam si ca e o forma de hipnoza asta cu uitatul la tv. am program special. si adorm intotdeauna pe otv. cu cat e panarama mai mare, cu atat ma ia somnul mai repede. iar daca e jiji sau vadim, in clipa in care i-am vazut adorm linistita ca un ingeras. dar sa fie scandalul mare
. dimineata imi aduc aminte ca am vazut invitatii si... atat.
aaa, tu mai auzi ce zice jimi?! pai io nu aud nimic! nimic! cred ca am intrat intr-o noua faza cu sotul meu. ne intelegem din priviri. ca nu vorbim mai nimic
. numa' in week end sau in concedii
.
godzila, frumusica foc iulia! si la multi ani ca azi e ziua ei! (poate intorci poza in care e ea in ham, ca m-au trecut toti fiorii)
locca, si eu cred ca e de la dintisori.
bianca, felicitari pt job!
azi radu a facut primii pasi singurel, intre mobile. succes total! au fost 5-6 pasi, iar eu am inghetat, ca mi-a fost frica sa nu-l sperii si sa cada.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video