Piticodromul de sept-oct 2005 (134)
Raspunsuri - Pagina 22
sofia_misicu spune:
Nici eu nu am mare lucru de zis, decat ca copilu e la soacra iar eu ma urc pe pereti. Am mutat tot depozitul din camera mica si acum stau in balamuc si mi-e dor de fata.
Am inceput si eu sa selectionez bone si mi-am dat seama ca nu am talent de resurse umane. In primul rand nu imi place de nimeni, in al doilea rand nu stiu ce sa le zic sau mi-e tarsa.
Revenind insa cu picioarele in spatiu virtual, vreau si eu sa laud pe Ana Banana pentru cate lucruri stie, pe Vludut care mananca singur si pe Jessica, care se uita la desene animate!
Ma uitatm la Vladut cum mananca singur, ma uitam la fii-mea care molfaia o jucarie....parca erau de pe planete diferite. Si eu ii dau lingurita, da e nu stie decat sa faca ca avionu cu ea: vajjjjjjj, vajjjjjjj si eventual si-o baga invers pana simte ca vomita. Si ca sa fie sigura ca a simtit ce a simtie, si-o mai baga o data.
Anuntam cu fericire ca i-a mai trecut raceala. Ieri se trezise cu o masa compacta de muci intr-o nara: cleioasa si rosie (de la Colargol). Arata saraca ca muc cel mic. M-am straduit eu sa i-o scot cu aspiratorul da parca dadeam lupte greco-romane, asa ca pana la urma i-am scos-o cu mana. I-a iesit si al doilea dinte de jos, asa ca acuma aspectul de animalut e complet. Facem ca maimuta, mergem ca catelu si dormim ca pisica (toarce).
Pauza momentan ca tre sa work work
Nuka si Mama la Nuka
tangerine spune:
bey oamenilor bey persoanelor intru doar ca sa spun ca sunt in stare de soc si paralizie dupa vizionarea filmuletelor cu vladutz; vorba sofiei, ce vedem acolo sunt activitati ale unor locuitori extrateresti ai planetei noastre-acum inteleg de ce subconstient evitam sa vizionez astfel de videoclipuri-sa nu descopar ca laudele sunt chiar adevarate :)in comparatie cu ce vad acolo, pot aprecia ca fi-mea este undeva la 4 luni cu dezvoltarea abilitatilor de hranire proprie....
dar eu sunt foaaaaarte linistita...ca oricum fi-mea este mult mai evoluata decat mine care am incetat sa mananc exclusiv din biberon pe la 2.5 ani
si cum credeam ca macar la macanit stam bine, a venit Ana Banana cu o lista de cuvinte cat un dictionar
e clar trebuie sa gasim o nisa...abilitatea de a smulge jucarii din manutzele copiilor si de a teroriza 2 perechi de bunici fara incetare se pune ?
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
alinam spune:
neata!
nu puteam sa nu il laud pa Vladut cum papa el singurel ....e mortal :) si nici pe Ana cea vorbareata :)
Mai eu am o problema serioasa, duminika avem nunta (la care nu putem lipsi) la Targoviste, deci vreo 300 km si cum bb al meu alt lapte decat tztizti nu stie e exclus sa il lasam la bunici, ma gandesc drum lung, caldura mare, oboseala ... a, dacie din 84' cu aere conditionate prin toate gaurile, ma gandesc deja cu groaza, nu stiu cand sa plekam sa fie ok, luam si o bunika cu noi pt noapte, avem si o camera la hotel rezervata pt bb ....dar....
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
locca spune:
Buna dimineata
Ba io am ceva de zis
. Dar mai intai, Gina, iti tin pumnii sa iasa asa cum iti doresti.
Simo, daca imi mai zici ca-s veterana o sa incep sa ma simt ca o freak of nature
. Imi pare rau ca suntem tovarase de suferinta in ce priveste mersul in concediu. Of of.
Asa ... acum sa va zic. Ma tot gandesc si in lumina (sau intunericul) intamplarilor de azi-noapte cred ca imi reconsider parerea ca matei nu se satura si se trezeste de foame.
Aseara s-a culcat la 8.30. La 10 s-a trezit urland, bagat tzatza in gura, adormit. Apoi s-a sculat in ordine la 1, la 3 si la 5.30. De fiecare data direct cu urlet, dar la 5.30 mi-a stat pur si simplu inima in loc. A tipat de parca il injunghiase cineva. Si nu o data ci de multe ori, pana am ajuns la el, l-am luat in brate si l-am scos la aer pe balcon.
Deci ... a visat urat? Sau ce e asta? In viata mea nu m-am speriat atat de tare, sa tipe cineva ca in filmele politiste langa camera mea, si acel cineva sa fie fi'miu.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Alina, nasol, ce sa zic, cu nunta. Si noi avem nunta duminica si ma gandesc cu groaza ca daca o s-o tina tot asa matei n-o sa fiu in stare sa merg. Nu stiu cum o sa fac daca se va trezi la fel de des, nu stiu cum o sa fac cu adormitul ...
cge spune:
Ruxandra, eu zic ca de durere - dintisorii cred ca sunt cauza -se trezeste Matei.
Lasa ca ii ies ei, si se rezolva si problema cu trezitul.
Alina, dar biberon accepta Vladut ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Ramona, cred ca se pune si abilitatea aia speciala a Mariei
.
Am uitat sa va spun ca ieri am vazut-o pe Alexandra a lui Kid in parc. Este o scumpa si are niste ochi
. Si, Kid, io zic ca va avea parul tau intr-un final
.
locca spune:
Cristina
daca e asa cum zici tu. Chiar am inceput sa-mi pun probleme serioase, parca nu a facut asa urat la ceilalti dinti, de-aia nu-mi venea sa cred. Are gingiile umflate si sus si jos, dar inca nu se vede nici un coltisor.
Simo74 spune:
Neata duduilor
!
Nici io n-am nimic de zis da' ma bag io si in seama...
Ruxi se poate sa fi visat urat Mateiu
si Luca a tras intr-o noapte un tipat de mi s-a zburlit paru in cap si mai dadea si din maini si din picioare
...da de trezit nu s-a trezit. Am admirat pozele noi cu febletea mea si am observat ceva zulufi la spate
...esti sigura ca numai Alexandra o sa semene la par cu mama ei?![]()
Ramona
cum se spune "you made my day"! Totul se pune draga mea! Iar terorizarea bunicilor este o adevarata achizitie ![]()
Sofia bine ca si-a mai revenit Nuka! si spor la cautat de bone...uf complicata treaba
si eu as fi in plop la o activitate de genul asta
Kristinutza cand descoperi metoda prin care renunti la chiombitu la tv sa ma anunti si pe mine. Jimi ma tot bodogane ca mai are putin si ma razuieste de pe ecran 
GinaM spor la treaba
si tin pumnii!
b_irina_c spune:

Intru repede si eu sa va multumesc ca l-ati adimrat pe Vladut. 
.
Eu maine dis de dim plec la Cluj la socrii si apoi la bunicii sotului. Sa va zic drept nu am nici un chef ca e drumul tare lung. Sper sa fie ok. Si ca tot vb de nunti si eu ma duc sambata. Si il car si pe Vladut cu mine ca nu il pot lasa cu socrii ca nu se cunosc si va plange non-stop. Asa ca mai bine il strsez la nunta decat sa-l abandonez cu strainii
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze