Piticodromul de sept-oct 2005 (134)
Raspunsuri - Pagina 29
locca spune:
Multumim multumim 
Kristinutza, felicitari pt. locshor. Sa va bucurati de el.
Am reusit sa-l culc. Ieeee! ![]()
Simo, cred ca ii e dor de filosoful tau. Chiar ar trebui sa-i mai socializam. Daca e frumos in w/e poate ne vedem, ce ziceti?
Valen, sa va mearga toate bine pe taramurile canadiene! Bonne chance!
De bine ce ma bucuram ca a scapat de problemele cu burtica azi iar se sparcaie, ca sa zic asa. Nu stiu daca de la caldura, de la dinti sau de la mancare, deja am obosit sa ma tot gandesc la astea.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Agri spune:
Va multumesc de admiratii...![]()
Acum nu mai pare asa grasuna ca s-a mai lungit, acum 3 saptamani avea 11kg si 82 cm si in poza aia cu tati dormind pe jos a fost super tare ...i-am lasat jucandu-se si gateam si cand m-am intors ca era prea liniste i-am gasit dormind nu stiu care pe care a adormit
.
Nu stiu ce sa-i fac sa stea si ea cumintica ca nu poti sa faci nimic... in carut nu sta, in patut sta ce sta si dupa plange ca sa o iei si tot asa voi cu ce ii momiti pe copii ca cu jucarii nu mai tine.Daca nu sta cineva cu ea nu pot sa fac nimic in casa in afara de dat cu aspiratorul ca atunci ii place... da prafu cin'sa-l stearga si toate cele...si de cand am inceput lucru e si mai si. Imi vene sa 

si sa nu mai fac nimic...
tangerine spune:
Agi, superba bombonica ta..e roscata cu ochi albastri sau nu vad eu bine? mmmm...
kristina, felicitari pentru teren; si da, la cat mai multe gratare
ioana, bine ati revenit; poate ne si vedem
fetele melancolice iesiti din butoi ca o sa va topiti de la caldura
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Agri spune:
tangerine nu e roscata e cam saten si se tot deschide si da are niste ochi ingrozitor de albastri, eu am ochi verde-caprui si tasu verde deschis
scocra-miu ii are albastri, la orice m-am gandit cum sa fie si cu cine sa semene cand eram gravida numai la culoarea ochilor nu... si uite ca iesi cu ei albastri, de... daca suntem noi trei la plimbare zice lumea ca mi-am inselat barbatu'
...
locca spune:
Mai fetelor, ce liniste aici la noi. V-a topit caldura de tot?
Agri, am vizionat pozele
super!
Simo74 spune:
Bey, da chiar e liniste!!!!!!!!!!!
Face si omul o pauza din munci sa se mai delecteze cu ce ati scris pe aici si niente locotenente 
Ruxi chiar vreau sa ne vedem in weekend ca nu ne-am mai intalnit de un milion de ani. Poate de data asta ne returnati vizita, ce zici?
cge spune:
Nici eu nu va mai recunosc...
Noi care umpleam pagini dupa pagini, acum stam o sapt la o pagina.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
Simo, ce mai face Luca ? Se mai piteste in dulap ?
Kristinutza, multumim ptr urari.
Fetele cu butoiul cu melancolie, iesiti de acolo.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Sa schimb capitolul, sa nu-l schimb ...
Simo, cu cea mai mare placere returnam vizita. Abia astept sa va vad si mai ales pe Luculinul.