Copilasi de nov-dec 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 6
Otiliav spune:
Corina, are tati cu cine se indemna la bere
. Cat despre obiceiul lui cu carpa, eu zic sa stai linistita pot fi alte obiceiuri si mai rele. Ana cara acum la nani o catelusa roz (Lala), un Donald (Dodo) si un bebelus (Gigi) plus cana cu ceai. Este tare haioasa cum si le cara din sufragerie in dormitor si invers.
Ioana, ce baiat ganditor ai, oare la ce fata se gandeste el
?
Miha cred ca si Ana ar tot 13 kg. Eu m-am gandit sa o masor in timp ce doarme, oricum la haine ii iau marimea 92.
Daniela, am
la mesajul tau.
Luminita, sa nu-l deochem ce scump este, este poza de genul "Poznasul mamei", n-ai trimis-o la nici o revista?
In momentul asta fimea plange, a mancat 2 portii de ghiveci de legume, 1 clatita de post 2 lingurite de iaurt si nu s-a saturat copilul, cere a treia portie de ghiveci
.
A, vroiam sa mai spun ca am auzit pe aici ca nu trebuie sa-i cumperi copilului multe jucarii, adica sa aibe doar 1 papusa pe care sa o iubeasca si sa aibe grija de ea, nu mai multe pentru ca oricum va avea una favorita si nu le va baga pe celelalte in seama. Ideea este sa aibe din fiecare animalut, jucarie doar cate unul.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
eveline spune:
quote:
Originally posted by onitza
PAUL IN PARC IN ACEASTA SEARA!
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
Da de ce-i necajit puiul mic....scumpul de el?
Ana si Bianca-iubita
AAAA....revin cu edit.....le-am vazut si pe celelalte....s-a inveselit! Parca m-am prostit si nu am mai vazut pana acum poze pe aici....am vazut-o pe cea la care s-a deschis link-ul si nu gasisem altele, initial....abia apoi le-am vazut....

....Mey....ochii aia ai lui ma baga-n boale...
onitza spune:
quote:
Originally posted by evelinequote:
Originally posted by onitza
PAUL IN PARC IN ACEASTA SEARA!
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
Da de ce-i necajit puiul mic....scumpul de el?
Ana si Bianca-iubita
AAAA....revin cu edit.....le-am vazut si pe celelalte....s-a inveselit! Parca m-am prostit si nu am mai vazut pana acum poze pe aici....am vazut-o pe cea la care s-a deschis link-ul si nu gasisem altele, initial....abia apoi le-am vazut........
Mey....ochii aia ai lui ma baga-n boale...

esti o scumpa! am ras cu lacrimi! chiar ma intristasem, cum ma, fi-miu nacajit???? mai ales in parc???
fetili, aveti grija de obiceurile voatre zilnice cu...izbitu' p-acasa!!!!! au inceput sa ne imita astia mici!!! eu mai am obiceiul cand ma supara Mihai, sa il ciupesc de
!!
ca sa imi zica educatoarea lui Paul ca fi-miu l-a ciupit pe un baietel la cresa
ma intreb oare l-a ciupit de
? cine a avut curajul sa intrebe?

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
onitza spune:
OTILIA, se gandea la Bianca Adriannei, de-aia si era trist asa IN PRIMA POZA!! da' astepam sa vina Anuta sa ne alunge tristetea!!!!
noi oricum ne pastram pentru Bianca, un ghiocel gingas ca si mami ei!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna fetele, am intrat pe fuga sa va spun ca am reusit sa papam si putin spanacel azi...nu prea cu pofta dar nici cu scarba![]()
va pup pe toate si pe copilahi...am vazut pozeleeeeee toate dar nu ma mai lasa ruxi sa scriu
monica
Otiliav spune:
Din pacate si Ana are strabism, se poate vedea in mai multe poze si mai ales daca este obosita. Am pus aici si aici doua poze in care se poate vedea ca ochisorii nu au fix aceeasi directie iar cel drept este mai micut. Oricum fata de cum era la nastere situatia s-a imbunatatit. Si eu tot asa stiu ca la 3 ani se poate evalua situatia.
Corina, parca tu intrebai daca se mosteneste. Da, se mosteneste, la noi in familie are mama mea putin, fratele meu a fost operat la 5 ani si fratele sotului a avut dar s-a remediat prin exercitii. Deci, desi noi doi am fost norocosi, Ana a avut sanse duble sa mosteneasca
.
eveline spune:
Dupa multa vreme iata ca pun si eu niste poze...sunt din iulie.
Cele de la mare le am pe film normal sa vad cum o sa le fac pe CD ca vreau sa le pun si pe alea.
Intrucat am uitat sa mai pun poze rog pe cineva sa-mi confirme ca se vad si ca nu se duce link-ul aiurea...
Deci : POZE
Ana si Bianca-iubita
Otiliav spune:
Eveline, ce fetita scumpa, bineinteles ca mi-a placut poza de aici si Bia lamasina de spalat. Are asa niste ochisori patrunzatori. Felicitari pentru casuta ce-o aveti de plan!
try spune:
Ieri am facut a doua transfuzie. Desi semnele generale mergeau spre bine: bebe, placenta, eu, totusi valorile fluxului de sange din creier cresteau, ceea ce demonstrau ca anemia iarasi creste. Asa ca dr. s-a decis sa mai ia o proba de sange de la bebe ca sa fim siguri de tot si, daca e nevoie, sa facem o a doua transfuzie.
Ca sa va faceti o idee: prima data cand am ajuns la spital, valoarea hemoglobinei lui bebe era de 17, cand valoarea normala trebuie sa fie in jur de 150. De-aia mi se tot spunea ca "it's a very sick baby". Probabil ca 1-2 zile intaziere ar fi fost fatale.
Cu prima transfuzie ei au ridicat hemoglobina la 85 (nu pot face o transfuzie totala de la inceput pt ca risti sa omori bebelusul).
Ieri hemoblobina era la 50 (ceva mai jos decat se asteptasera ei), asa ca au facut a doua transfuzie pana la 170 hemoglobina.
Sa speram ca bebe va fi capabil sa mentina singurel valorile normale si sa nu mai fie nevoie de o alta transfuzie. Inca tot nu avem nici o cauza, toate testele de pana acum au iesit negative. Parvovirusul a iesit negativ si la mine, ceea ce inseamna ca nu m-am intalnit niciodata cu acest virus, deci n-aveam cum sa-l transmit nici la bebe.
Ramane ca dr. sa caute printre cauzele cel mai putin intalnite si sa vada daca nu cumva situatii mai rare ar fi provocat aceasta anemie.
Mai merg luni la control sa vedem cum e bebe.
.......in 29+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi