Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Try sa dea Dumnezeu sa fie totul bine....ma rog pentru puiul din burtica ta....

Otiliav multumesc de aprecierile la adresa iubitei....si cu ocazia asta mi-ai confirmat ca merge link-ul....ei,inseamna ca nu m-am prostit de tot! Si multumesc si pentru felicitarile la adresa casutzei.....muuult mai este dar important e ca am luat aceasta decizie si am luat terenul..

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aime,bine ati revenit! Asteptam si poze!

Try,ne rugam in continuare pentru tine si bebe!

Eveline,sa-ti traiasca printesa.E o scumpica.Si asa cum spunea si Otilia,are niste ochi foarte patrunzatori.

Si apropo de ochi,Otilia,mie nu mi se pare ca ar avea Ana strabism in pozele care le-ai pus.Dar tu stii cel mai bine! Eu am vrut sa-i fac lui Robert un control oftalmologic,avand in vedere ca si eu si sotul suntem miopi ,dar mi-au spus ca pana pe la 3 ani nu au ce sa-i faca.Si,da,e foarte important purtatul ochelarilor pentru corectarea strabismului.

Luminita,super poza cu Tudorica. E o scumpete de copilas.Mai vrem!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele care aveti(sau ziceti ca aveti probleme cu ochisorii la bb-ei) dati un telefon la Oftapro este pe Pache Protopopescu au sigur oftalmologie pediatrica, intrebati daca nu cumva fac consultatii si la copilashi mai mici de 3 ani....fiindca eu cand am fost cu alex am vazut chiar si bbelushi de 8-10 luni care venisera la control...eu am fost f multumita de cei de acolo...si asa scapati si de stres pana la 3 ani...sa dea Dumnezeu sa nu fie nimik...mie cel putin asa mi se pare in poze...cred ca va faceti griji degeaba...dar un control de rutina nu strica.
try, ma bucur din suflet ca sunteti mai bine sper sa nu mai fie nevoie si de alte transfuzii, tu incerci sa povestesti detasat dar imi inchipui ce este in sufletul tau...sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate si tie si bbelusului

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Try, nici nu am cuvinte sa-ti spun ce mult te admir... Ne gandim la tine si la bebe, suntem alaturi de voi!

Ce de copii frumusei, si fetite, si baieti!
Luminita,, ai tinut baietul ascuns, hai? Sa nu puna fetele mana pe el, stim noi!!!!
Corina, , haios foc puiutul tau cum bea el cot la cot cu tati!
Ana si Bianca

Dragele mele, ne inscriem si noi in clubul ala pe care il infiintarati(stiti voi ala cu kk si pipi la oala...), adica mami e lenesa, daca tot a vazut ca fata poarta oala pe post de palarie, de zici ca-i Nefertiti , a lasat-o balta... Ma anunta in schimb copila cand face kk cu "Pfuuuuui!"
De suzi nu zicem nimic, noi n-am agreat-o deloc

Aime, bine ati revenit! Ne pui si poze, sa vedem cum v-ati distrat?

Va si fug sa fac lapticul, s-a trezit copilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Multumim fetele, da punem poze, de ieri ma chinui ca nu prea a mers net-ul.
Cookie, am poposit in Galati, dar doar in trecere, o noapte...o veni si vremea intalnirii .-ici la Bulina. Vladut face la fel "pfuuuu" si flutura mana pe la nas...dupa momentul cu pricina, insa .
Pot sa va spun ca am avut o vacanta cum nu mi-am imaginat. Vadut a fost exemplar de cuminte, s-a jucat langa noi, in nisip, ce-l atrageau erau niste balansoare si leganuse la cativa metri de noi, se ducea singur neuitand insa sa priveasca inapoi (fara manie ) sa vaza cine il supravegheaza. I-a placut si in apa, dar nu cu colacul, doar in barcuta, in piscina nu mai zic se balacea in voie. I-a priit voinicului si in ciuda unor mici mofturele la masa (mai ales cea de pe plaja de dimineata ptr ca nu-si lua si portia de reclame si desene )...totul a fost ok. Acu ca am revenit la scaunelul de masa, totul a reintrat in normal.Eu inca mai asez la loc haine, chestii...doamne cata tevatura ptr cateva zile .
In rest, ne laudam cu cuvintele noi...il cheama Dadutz, striga pe nume f raspicat pe nanutii lui spre amuzamentul tuturor, tacto (tractor), gapa (groapa de nisip), lopatica si inca multe alte chestii pe care le-a prins efectiv din zbor.In club mai aveti un loc, da? Si la noi olita arde, da arde rau...suzi doar la somnul de seara si nu e ceve de care sa zic ca nu va scapa...el a renuntat la suzi cam pe la 1 an ziua si are dati cand efectiv adoarme fara ea, doar s-o stie cu el acolo.
Am vazut si eu pozele cu Tudor, superb copilutz ...Luminita bine ca ne mai dai un semn, eu am mai intrebat de voi, dar se pare ca nu ai timp mereu sa ne citesti.
Roserbitza gasca ta si funduletu' ala de Mihnea . Cand plecati...ca noi veniram ...da ne mai ducem si la munte.
Try sa dea Domnul sa fie bine si bebe puternic.
Si nu in ultimul rand, -ici la iubita, ca de cand n-am mai vazut-o se facu o domnisoara ....mey Eveline mey, pai s-o manaci pe ea de frumoasa, las c-o sa faca ea si la olita. Mi-e draga tare, de fapt eu am avut mereu o slabiciune ptr ea .
Gata, ca m-am lungit.....

EDIT: Mamaia 2006
aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

EVELINE, frumoasa esti mey mami mey!!!! ...Bianca e dulce foc aici

Avem si noi caiet de cheltuieli!!! prinde bine....

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Mergi la inceput

EVELINE, tocmai vorbii cu sotul pe mess si mi-a spus ca lui ii place poza asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc fetelor pentru aprecieri(Otiliav, Mariussimiuc, Aime, Onitza)...Onitza, poza care-i place sotului tau imi place si mie cel mai mult....am pus-o pe desktop....

Va pup!

AA, si sa stiti ca se pare ca merge faza cu Dot's....ieri a fost prima zi cand Bia nu a udat deloc niciun pantalonas....ce-i drept ca nu s-a cerut, am pus-o eu dar nici n-a facut intre....sa vedem cum merge azi...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Bravo Biencuta!!!! am incercat si eu de dimineata dar iarasi la fript la buci, nua vrut si pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata dragelor!
Try,Doamne ajuta sa fie bine in continuare,macar inca cateva saptamani,sa poti naste cat mai aproape de termen.va tinem pumnii!
Eveline,superba blonduta ta!
Luminita,are niste ochisori superbi!
Roserb,mor de ras..ce ginere inventiv am..la fel si Ken cel mic....macar de ar face Mariuca si-n capacul de spray,dar nimic fetelor,ma omoara cu zile..aseara din nou am lasat-o un pic in funduletul gol si a facut pipi pe covor de 3 ori...daca-i spun sa stea pe olita,se aseaza si incepe sa faca din gurita "cisssss" ca si cum ar face pipi,dar de facut face pe langa
Aime,bine ati revenit!
Eliza,offf..e tare greu,dar esti puternica si sper sa treci peste asta.Va doresc numai bine.Pacat ca se intampla asa ceva,mai ales cand e si un copil la mijloc....dar stii vorba,decat vai de noi,mai bine vai de mine.Aveti grija de voi!
Onitza,am vazut si niste ochisori tristi..de ce?
Pupici

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput