Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Copilasi de nov-dec 2004 (128) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aici) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).

de 46 si 45

Octombrie: 9, adica 7 si 2
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
2. Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
3. Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
4. Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
5. Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
6. Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei si Bianca, 4 ani
7. Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
8. Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania

Noiembrie: 51, adica 33 si 18
9. Siminna _____________ 1 nov_____ Maria
10.Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo
11.elilenus _____________ 2 nov_____ Ana
12.Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca-Cristina & Tudor-Andrei
13.Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
14.Try _________________ 5 nov_____ Alex
15.Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
16.Loreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria
17.for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
18.Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra
19.Hannen _____________ 8 nov_____ Isra si Amira, 5 ani
20.Laura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana Bianca
21.Hena _______________ 8 nov_____ Mihnea Ioan
22.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
23.buterfly _____________ 9 nov_____ Robert-Lucian
24.Simonacip _________ 10 nov_____ David
25.oana69us __________ 11 nov_____Ilinca
26.Vivian ______________12 nov_____ Victor
27.Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
28.Auras80 ___________ 14 nov_____ Medeea Teodora
29.Cassandra _________ 14 nov_____Dragos Andrei
30.Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
31.Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
32.Lumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei Cosmin
33.Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
34.Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhianna
35.Miha _______________ 18 nov_____ Robert
36.Daniella4____________18 nov_____ Alexis
37.miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
38.Trinity ______________ 19 nov_____ Selina Alexandra
39.Danamunti _________ 19 nov_____ Eric Gabriel
40.Miraklucker _________ 20 nov_____Daria si David, 4 ani si Selin

41.Mihaela Ema_________20 nov_______Darius
42.Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
43.Daniela_Gina _________ 23 nov_____ Matei
44.Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
45.Gandacelu __________ 25 nov_____ Ioachim si Ileana, 4 ani

46.Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
47.Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
48.impreuna ___________ 25 nov_____ Sara
49.Miche ______________ 26 nov_____ Darius
50.Descultza ___________ 26 nov_____ Andrei
51.Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily si Arisa
52.Paxela _____________ 27 nov_____ Silviu Ionut
53.Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei si Rares
54.mate _______________ 27 nov_____ Christian Gabriel
55.Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
56.Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin
57.klumea_blondy ______ 29 nov_____Rares

Decembrie: 31, adica 20 si 11

58.Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
59.MadalinaP ___________ 1 dec_____ Edis
60.Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei si Cristian
61.Karmen24 ___________ 3 dec_____Maria Bianca
62.Mona B ______________ 5 dec_____ Vlad Andrei
63.Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
64.Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
65.F.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia Maria
66.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
67.Olga_Stan ___________ 7 dec_____Iosefina Maria
68.Onut ________________ 8 dec_____Rares Mihai
69.Adka _______________ 8 dec_____ Rares Cristian
70.bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
71.Anne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor Alexandru
72.Alinatent ___________ 10 dec_____Horia
73.Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
74.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria si Alex
75.Elean75 ____________ 17 dec_____ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">Maria
76.OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
77.anacezara _________ 20 dec ____ Paula Cezara si Ana-Andreea, 6 ani

78.Oany ______________ 21 dec_____ Riana-Ioana
79.Mieke ______________ 21 dec_____Anna
80.Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia
81.Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole si Ana Carina, 4 ani
82.Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
83.Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
84.Greieras ___________ 22 dec_____ Eva
85.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David
86.Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
87.dana_danen ________ 26 dec_____ Jaqueline Stephanie si , 6 ani

88.Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana si Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetili, voi ce mai dati copiilor pentru cresterea imunitatii organismului? dar siropuri de tuse voi ce ati dat? am observat ca la Paul a mers bine PROSPAN, sirop de tuse. I-am dat pentru imunitate vaccinul Lantigen B (picaturi), Imunobaby, si Oscilococcinum, nu toate odata, fireste, dar i-au facut chiar bine. Unde el era racit in fiecare saptamana, au trecut 2 saptamani cand a fost ok. Acum vad ca a inceput iar cu mucisori si tuse, dar e posibil sa fi luat chiar de la mine, ca si eu ma simt racita. Deci, voi ce dati copilashilor pt tuse si imunitate???

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Onitzo spune-mi si mie te rog vaccinul ala Lantigen B l-ai cumparat fara reteta de la farmacie?i l-ai administrat lui Paul la indicatiile doctorului?

Eliza imi pare rau ca ati ramas in 2.esti o femeie puternica si sunt sigura ca te vei descurca

octy17,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna, noi suntem bine ne-am intors de la echo si am vazut bebe mic( f f mic) i-am vazut inimioara batand si parca ma simt si psihic mai bine parca stresul meu ca ar putea doamne fereste sa se intample iar ceva a disparut, bine nu de tot dar oricum s-a ascuns undeva departe
dupa echograf e chiar mai mare decat dupa calcule , bine doar cu 2 zile dar mai mare dupa masuratori are 8 sapt fix desi am doar 7 si 5 zile, sper sa fie totul ok si sa ma laud si cand s-or implini 40

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

BITS, l-am luat din farmacie la indicatiile pediatrei (aia buna, Culcer )!! Mi-a zis sa ii dau pana se termina sticluta, te tine cam o luna, atat si trebuie si mi-a zis ca dupa ce se tremina sa fac pauza 2 saptamani si sa ii dau iar inca o sticluta. Se da de 3 ori/zi in functie de cate kile are copilul. De exemplu Paul are 10 kile si ii dadeam 10 picaturi de 3ori/zi. Daca Kenzo are 11 kile, ii dai 11 picaturi de 3 ori/zi! sper ca m-am facut inteleasa. Mie mi s-a parut ca i-a facut foarte bine si chiar am sa ii mai dau! Pupicei lui Kenzo. Tu cum te mai simti?

PAXELA, LA MAI MARE!!!! ce bine imi pare ca e bine bebe, ca i-ai vazut inimioara!!!

Mergi la inceput

BITS, imi amintesc ca Lantigenul B l-am luat prima data cu reteta, dar acum vreau sa il iau fara, nu stiu precis daca se da, dar eu cred ca da...te anunt dupa ce il iau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

doamne ce ma bucur andra de vestile bune despre voi. si ma rog in continuare sa fie tot mai bune
felis dragutza, ma impresionezi...din nou
cand aud ce de copilasi harnici: nu tu suzeta, kk la olita, no pampers, etc...ce sa mai...! nu stiu ce s-or face ai mei la cresa ca tudor mai nou nu doarme decat cu o anume perinitza si cu doua suzete: una in gura si una in mana!!! iar bianca are o batistutza de care nu se dezlipeste cand doarme! ...v-am zis ca tudor si-a "escaladat" patutul!!!???? am incremenit intr-o zi: dormeau de amiaza amandoi, la tara, si dupa vreo 2 ore apare tudor pe terasa casei cu pernutza in mana si cu suzetele din dotare...ca si cand ar fi fost totul super normal!
aaa si avem si cuvinte noi in vocabular: "sip" (sirop), "depate"(departe), "une-ute"(unde-uite) si "cra" care ma dispera ca il repeta mereu bianca si habar nu am ce vrea. la capitolul olita...stam bine...la teorie! adica daca-i intreb ce trebuie sa faca in olita spun "pipi-kaka" dar cand vine vorba sa mai si stea...tzzztzzz, nici vorba. as incerca sa le scot macar suzeta pe care nu o folosesc deloc in timpul zilei, doar cand se culca dar mi-e sa nu-i stresez, nu stiu inca ce sa fac. si mai nou imi zic "ma-mi" asa sunt de scumpi!!!
fulguletz sanatate multa. david mai are probleme cu dermatita? tudor nu a avut deloc de multa vreme, atata doar ca are pielea mai uscata. nici nu-mi vine sa cred cum a scapat!
eliza imi pare rau ca s-a intamplat asa, tu stii cel mai bine si ce e mai bine pt. voi.iti doresc sa ai putere
onitza eu am inceput sa le dau ribomunyl pt. stimularea imunitatii

si sa nu uit... pt. iris frumoasa si delicata ca de obicei

gata ca m-am lungit rau. daca incep sa va povestesc despre gemenei nu ma mai opresc degraba...deja mi s-a facut dor de ei....ca eu iarasi sunt in cluj si pe ei i-am lasat la ai mei la tara. Dumnezeu sa le dea sanatate ca nu stiu ce m-as face fara ei...asa ca felis eu te inteleg cat de greu iti este, te inteleg foarte bine

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
noi ne laudam astazi ca am papat un ficatel...este meritul lui alex ca el manca cu o pofta nebuna ficatel de pui cu usturoi si ruxi a poftit...a mai scuipacit ea de cateva ori dar iar incerca si pana la urma a reusit
maine fac din nou spanac sa vad daca merge iar figura asta si pun si desenul animat adecvat
nu ma stresez fetelor ca nu vrea la olitza sau ca nu renuntza la suzi...zic si eu doar asa...sincera sa fiu nu am rabdarea necesara sa o pun mai des la olitza...si noaptea vreau si eu sa dorm si de-aia ii dau dau suzeta cand se trezeste asa din senin...si ruxi se trezeste acum zmiertaind noaptea cateodata...cred ca de la maselute sau canini...
felis... cand citesc cum faci tu ma apuca oboseala...numai tu sti saracutza cum te descurci...sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa poti avea grija de puisorul mihaiza
elizasanatate multa alexutului
paxelama bucur ca samburica este bine in burtica
va pup pe toate, sa auzim numai de bine
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eliza, stiu ca tu esti o mamica puternica, sunt convinsa ca ai luat hotararea cea mai buna. Eu nu sunt de principiul sa nu divortezi de dragul copiilor. De dragul lor poti avea o relatie frumoasa cu tatal si cred ca toate partile implicate sunt mai fericite asa.
Paxela, ce vesti bune si ce bebe voinicel (fimea care totusi a avut 3800 la nastere nu a fost niciodata mai mare la ecograf, nici macar cu 1 zi, ba chiar la 22 saptamani a iesit la limita inferioara).
Adriana, la gemenasi, cam scurt rezumatul avand in vedere ca povestesti de amandoi .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dragelor!

Adriana,stii de cate ori mi s-a intamplat sa-mi musc limba ca sa nu ma latesc cat o placinta povestind de fii-miu?

Otilia,felicitari pentru marea realizare!

Bits
,asa e ca avem baieti mari de-acu?

Eliza
,curaj si putere sa treci peste toate hopurile! Sigur te vei descurca cum nu se poate mai bine,ai sa vezi!

Felis,de multe ori m-am intrebat,cum de mai ai putere,cum de mai rezisti.Dar raspunsul cred ca e in noi.Suntem mame,aici e toata puterea,nu? Am vazut pozele de la piscina.Ce baiat mare ai! Un adevarat cavaler!

Wau Monica,mare realizare si la voi.Ai fost haioasa rau cu ficatelul asta! Si eu ii dau lui Robert ficatel prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi.Si papa de rupe.De fapt,cred ca e din cauza usturoiului.Ar fi in stare sa pape usturoi uns pe paine atat de mult ii place!

Paxela,ma bucur ca samburelul este bine.Sa ai grija de voi,da?

Onitza,eu i-am dat lui Robert in primavara IRS19 si n-am mai avut probleme cu raceala.O sa-i mai fac o cura in toamna ca sa fim siguri ca n-o sa avem probleme la iarna.

Va pup pe toate!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am uitat sa va spun ca azi l-am cantarit pe Robert si are 13 kile!
Problema e ca nu sta la masurat!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput