Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by aime
noi avem o inversul problemei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82538" target="_blank">aici, am pus intrebarea si la "parintii intreaba..." dar se pare ca nimeni nu ne-a raspuns...si aseara am avut un nou episod de plansete dupa ce i-am pus o juma de supozitor. stiu ca nu mai tre sa-i pun, da nu stiu ce sa fac...poate aveti voi vreo idee.

Aime,iti dadusem un remediu cu coaja de portocala.L-ai incercat?N-a dat rezultate?

Miha, scrisesem dupa mesajul asta ca am vb cu dr si mi-a zis cauza constipatiei, laptele integral...adica unuii copii fac la trecerea de la lapte praf la cel integral o lenevire a tractului...asa s-a intamplat si la noi, desi ii dadeam tot felul de chestii (recunosc ca n-am incercat cu portocala coaja, dar am retinut) inclusiv lactuloza care e best in situatii critice. L-am trecut iar pe lapte junior, alimentatie bogata in fructe, smanatana, activia si ieri si-a revenit, sa vedem azi...o sa incercam cu lapte integral mai gras de 3.5%, eu ii dadeam 1.8%.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Salutare!

Aparem si noi dupa vreo 3 sapt. de absentza...am citit din urma si am vazut poze frumoase... tare mi-au placut cele cu Ana, Silviu si Mihai.

Iris e o nazdravana care in curand o sa treaca la un program de corectii severe... fiindca in ultima vreme isi manifesta personalitatea nu tocmai pe gustul meu.
Culmea este ca o face doar in public... cand suntem acasa cu familia este ok.

Vorbeste multe... are deja un vocabular destul de bogat.. si ne putem intelege bine cu ea. Isi spune numele complet, unde locuieste si cati ani are.
Stie sa spuna ce vrea sa manance la micul dejun: ou, "topita", 'shunca', unt, "duciatza"...
E energica, "fara stare", manaca putin si in graba...o preocupa f. tare fircalelile... stie deja sa faca CERC si PATRAT.
Se descurca f. bine si cu creionul si cu tacamurile...adica vreau sa spun ca le tine corect in mana.

Eu am avut o perioada mai grea, dar am trecut peste... sunt oarecum bucuroasa ca am reusit sa slabesc inca 6 kg... (de nemancare si stres)...
Acum nu-mi doresc decat liniste pentru o vreme. Si-as vrea sa dorm...

Va pupez ..mamici si copilasi!

Dana & Iris 1,8 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by danette
Eu am avut o perioada mai grea, dar am trecut peste... sunt oarecum bucuroasa ca am reusit sa slabesc inca 6 kg... (de nemancare si stres)...
Acum nu-mi doresc decat liniste pentru o vreme. Si-as vrea sa dorm...

inca 6 kg??????????... de unde?...

Deci: tu esti sigura ca o descrii pe Iris... ???... Pai daca da, ai fata super desteapta... din descrieri zici ca vorbesti de un copilas de 3 ani, cel putin...

Multumim mult de aprecieri ... BOBITZA, AIME, ONITZA, ANDREEA, MONICA si la toate celelalte care ne-ati admirat...
Si eu sunt rupta de oboseala, dar mi-a facut soacra o surpriza si a zis sa il las la ea pe Mihai in seara asta..., pana maine dimineatza la 9, dar e bine si asa.. Sper sa nu il iau maine iar cu ochii cursi (cd il iau de acolo il iau cu conjunctivita destul de urata (ii curg ochii rau, si isi revine singur in timp, ca e de la curent... Sper sa fie ok....

Acum ma duc sa fac o baie... cu spuma... Sa uit de toate alea...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by FELIS

inca 6 kg??????????... de unde?...

Deci: tu esti sigura ca o descrii pe Iris... ???... Pai daca da, ai fata super desteapta... din descrieri zici ca vorbesti de un copilas de 3 ani, cel putin...

Multumim mult de aprecieri ... BOBITZA, AIME, ONITZA, ANDREEA, MONICA si la toate celelalte care ne-ati admirat...
Si eu sunt rupta de oboseala, dar mi-a facut soacra o surpriza si a zis sa il las la ea pe Mihai in seara asta..., pana maine dimineatza la 9, dar e bine si asa.. Sper sa nu il iau maine iar cu ochii cursi (cd il iau de acolo il iau cu conjunctivita destul de urata (ii curg ochii rau, si isi revine singur in timp, ca e de la curent... Sper sa fie ok....

Acum ma duc sa fac o baie... cu spuma... Sa uit de toate alea...

ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Da, Felis... cine o vede pe Iris ..cam toti cred ca e de vreo 2,5-3 ani... e si innaltutza... are deja 94-95 cm.
Bineee... nu vorbeste la fel de cursiv ca si un copil de varsta respectiva... dar e foarte pe faza in general si ai impresia ca pricepe tot ce se intampla in jurul ei. Imi dau seama din remarcile pe care la face cu cele cateva cuvinte care la foloseste si uneori sunt uimita.

Cred ca generatiile de copii de acum sunt muult peste nivelul la care eram eu (de ex.) la varsta ei.

Eu mi-as dori sa fie putin mai linistita... dar ea se pare ca este un Sagetator tipic... mereu in miscare si foarte curioasa... dornica sa stie, sa afle totul.
Nu are sentimentul de teama inca (asta nu-i chiar de mirare).. incearca orice i se pare ei ca e interesant.

Mdaaa..6 kg s-au dus.. daaa.. si chiar mai trebuie ca sa fiu innapoi cum eram eu de obicei.

Dana & Iris 1,8 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ma numar si eu in randul celor cu probleme care la un moment dat par ca nu-si au rezolvare...timpul devine si pt. mine tot mai limitat...ma oboseste "naveta" asta nenorocita intre parintii mei la tara si serviciul in cluj, asta pt. ca am stabilit ca le e mult mai bine copiilor la tara afara toata ziua decat cu noi in cluj. asta pana in octombrie cand musai vor veni in cluj pt. cresa. acum ma pregatesc (din nou) sa plec la ei si stau pana marti cu ei. ce fericire !!! ma uimesc progresele lor pe zi ce trece si nu-mi place nici mie ca tudor isi manifesta deja personalitatea intr-un mod care nu-mi place...practic o necajeste uneori rau de tot pe bianca care e o dragutza si o cumintica, nu ca nu ar fi si ea plina de energie, dar cedeaza mult in favoarea lui.
hai sa va povestesc ce a facut intr-o zi: tudor are o bicicleta din plastic pe care o toata ziua...bianca doar cand nu e tudor de fata. la un moment dat o vede tudor si fuge sa o dea jos de pe bicicleta cu tzipete si plansete. aici intervin eu si incerc sa-i explic ca si bianca trebuie sa stea pe bicicleta, el are o multime de alte jucarii cu care sa se joace. tudor nu si nu urla tot mai rau. la care bianca se da linuistita jos de pe bicicleta si cica: "aide tudo!". am crezut ca o mananc de draga ce mi-a fost in clipa aceea. si linistita si-a luat un ursulet, l-a pus in caruciorul pt.papusi si a plecat cantand sa-l plimbe! cum sa nu o iubesc!!! tudor e mai neintelegator, sper sa fie doar o toana care sa dispara, ca altfel...

am vazut poze frumoase cu mihai (felis), ana(otiliav), si silviu(paxela). copii frumosi si fericiti. mi-a placut grija anutzei pt.mihai si mi-a dat buna dispozitie de dimineata
pupam ginerelul drag si frumos...onitza mi se pare mie sau e cam tristut paul in pozele de la slanic?
miki ma bucur ca sunteti bine. chiar mi-era dor de voi. nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut alexander!

va pup si va doresc un week-end frumos

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette

Da, Felis... cine o vede pe Iris ..cam toti cred ca e de vreo 2,5-3 ani... e si innaltutza... are deja 94-95 cm.
Bineee... nu vorbeste la fel de cursiv ca si un copil de varsta respectiva... dar e foarte pe faza in general si ai impresia ca pricepe tot ce se intampla in jurul ei. Imi dau seama din remarcile pe care la face cu cele cateva cuvinte care la foloseste si uneori sunt uimita.

DANETTE sa stii ca nu e chair asa... Stiu destul de multi copii care la 3 ani nu zic decat "mama, tata, papa" si nu dau prea multa imprtantza la ce e in jurul lor... Si ma refer la copii fara probleme... Asa ca sa-ti traiasca mica isteatza si sa fie sanatoasa...

a adormit singurel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna
tudor are o bicicleta din plastic pe care o toata ziua...bianca doar cand nu e tudor de fata. la un moment dat o vede tudor si fuge sa o dea jos de pe bicicleta cu tzipete si plansete. aici intervin eu si incerc sa-i explic ca si bianca trebuie sa stea pe bicicleta, el are o multime de alte jucarii cu care sa se joace. tudor nu si nu urla tot mai rau. la care bianca se da linuistita jos de pe bicicleta si cica: "aide tudo!". am crezut ca o mananc de draga ce mi-a fost in clipa aceea. si linistita si-a luat un ursulet, l-a pus in caruciorul pt.papusi si a plecat cantand sa-l plimbe!

ADRIANNA... ce bine imi pare ca ai mai aparut... Si eu am impresia ca nu am s-o mai scot in vecii vecilor la capat cu serviciul asta... nu se termina nimic niciodata si tot timpul sunt contra-cronometru incercand sa impac pe toata lumea...

M-am topit cand am citit cele de mai sus... Bianca e o domnisoara scumpa si intelegatoare... La tine e un exemplu clar de cum poti sa cresti si sa educi 2 copii la fel si totusi sa fie diferiti... Pana la urma personalitatea fiecaruia conteaza si iese la suprafatza mai tot timpul, orice am incerca noi... si lui Tudor cel hotarat si neinduplecat... Mi-am inchipuit faza si de atunci zambesc continuu...

a adormit singurel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

multumesc mult draga felis. sa stii ca la scena aia am plans mult...nu stiu de ce. poate pt.ca deja incep sa-mi dau seama ca nu stiu la ce sa ma astept din partea lor si nu stiu cum o sa ma descurc cu ei, cu personalitatea fiecaruia, cu educatia lor, cu serviciul...uneori imi doresc sa las totul balta si sa stau doar acasa si sa-mi cresc copiii

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

multumesc mult draga felis. sa stii ca la scena aia am plans mult...nu stiu de ce. poate pt.ca deja incep sa-mi dau seama ca nu stiu la ce sa ma astept din partea lor si nu stiu cum o sa ma descurc cu ei, cu personalitatea fiecaruia, cu educatia lor, cu serviciul...uneori imi doresc sa las totul balta si sa stau doar acasa si sa-mi cresc copiii

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Si eu simt la fel uneori... dar fara servici?... cum?...
si sa ai putere sa ii cresti pe cei 2 ingerasi

a adormit singurel

Mergi la inceput

Ia uitati fetele ce am gasit la lista datelor de nastere a membrilor DC: 27.08.1974 --- Mihaela – mariussimiuc

MIHA.... LA MULTI ANI PT MAINE... Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii...

a adormit singurel

Mergi la inceput