Copilasi de nov-dec 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 29
onitza spune:
ADRIANNA, ce ma bucur ca ai aparut!!!

SI pe mine m-a marcat scena descrisa de tine cu Tudor si Bianca...eu cred ca este o faza trecatoare, poate va veni timpul cand se vor inversa starile lor! imi pare rau ca ai plans, nu te mai consuma mami, stiu, vei trece prin multe, dar...sunt copilashii tai iubiti, si se completeaza mult unul pe celalalt. Le dam un
la fiecare in parte, unul
si pentru mami! ma bucur ca te duci la tara sa ii vezi! si mie mi s-a facut dor de Paulica-lica-lica al meu!
miercuri zburam
la Moreni sa il luam! pe joi plecam si noi la mare cateva zile si pe duminica-luni la munte!
In seara asta am fost in Herastrau, si am ramas placut impresionata la vizionarea unui spectacol pentru copii, organizat de teatrul "Masca" ; pisele sunt inspirate din povestile lui Creanga!
DANETTE, pupam pe Iris scumpica!!
LA MULTI ANI MIHA!!!!!
sanatate, fericire, si tot ce ti-ai dorit!!!
AZI IN HERASTRAU
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
POZICI LA SLANIC - BAIA BACIULUI
mariussimiuc spune:
Wau...ce surpriza! Multumesc mult de tot Felis.
Si tie Onitzo!
Mai revin maine cu o cafea si o prajiturica.
Si cu toane mai bune,sper! ![]()
Miha 
paxela spune:
Miha
si tot ce iti doresti
noi am venit pt o noapte acasa si acum decolam iar la baiat, care ieri dupa ce am plecat eu numara singur ardeii
pe care ii spala, si care cand l-am intrebat ce sa iti aduca mama a raspuns "motoo" , este fascinat de motociclete , problema e ca tot ce gasesc sunt slabe calitativ si cedeaza repede , si saracul plange dupa ele
Alexa
10+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
daniella4 spune:
La multi ani, Miha! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si tot timpul mandra de Robert!

FELIS spune:

MIHA ... inca odata, azi de ziua ta iti doresc tot binele din lume... sanatate, fericire, bucurii si numai fericire in suflet. Sa te bucuri de viatza si de familia ta...
ONITZA ... ti-am vazut baiatul ochios si dulce cum se juca cu Bia de IoanaDu Poza aia cu "comoara" mi-a placut cel mai mult... Avea o fatza care radia 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Am sa il vad si pe Vladutz de Aime, dar nu are adresa in semnatura...
AIME... da adresa de pozici...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
FELIS, pupam pe MIhaita dulce! multumim mult de complimente! tu cum mai esti?? cum s-a intors Mihaita acasa? sper ca nu i-au mai curs ochisorii; te sarut dulce! 
MULTI ANI TRAIASCAAAAA, MULTI ANI TRAIASCAAAA, LAAAAAA, MUUUULTI AAAAANI...CINE SA TRAIASCAAAA, CINE SA TRAIASCAAAAAA, LAAAAA MUUUUULTI AAAAANI...MIHAAAASA TRAIASCAAAA, MIHAAAA SA TRAIASCAAAA ,LAAAAAA MUUUUULTI AAAAAANI!!!
Iubita, asteptam si ceva
de la ziua ta!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
POZICI LA SLANIC - BAIA BACIULUI
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
FELIS, pupam pe MIhaita dulce! multumim mult de complimente! tu cum mai esti?? cum s-a intors Mihaita acasa? sper ca nu i-au mai curs ochisorii; te sarut dulce!
Nu, e mai bine, sper sa nu-l deochi, cum spun ca e mai bien cum se intoarce situatia... TAre rau imi pare ca nu v-am mai gasit atunci, sa fie intalneala in 4
Am mai pus niste pozici de AICI. mAi eram datoare cu vreo 2 poze si am mai pus poze cu bb tunsulici...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel