Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mey, fetelor, din poze poate nu reiese ce iubareatza de fetita are OTILIA (finutza reiese!!! )! dupa 2 minute de stat de vorba cu ea, am luat-o in brate, si ne-am pupaaaaaaaaaaaaaaaat, mama-mama, si ne-am imbratisat cu foc! Ana se joaca singurica, are o atractie speciala pentru leagane , nedandu-si seama ca astea din Romania nu sunt din cauciu si se poate lovi! chiar mey, ce bine era daca faceau si ei leaganele din cauciuc, macar marginea daca era invelita!!! ..are niste ochisori , parca se uita prin tine, asa de profunda e privirea ei!! o scumpica! iar Silviu m-a cucerit cu zambetul si ochisorii lui, parintii nici nu mai stiu de ce se duc cu el in parc ...baiatul se da singurel in tobogan, se joaca singur-singurel! ...mi-a fost necaz ca nu era si Paul cu noi. Am vb cu mama la telefon, se pare ca a mancat primele 2 zile bine, ieri nu a vrut deloc!

MIKIMI, ne bucuram ca sunteti bine! nu-i nimik ca e energic, e foarte important ca mananca bine! si nou ne-ar placea sa ne vedem!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

POZICI LA SLANIC - BAIA BACIULUI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Am vazut poze cu trei pitici dragalasi...Ana,Mihai si Siviu,plus o viitoare mamica infloritoare
Mariuca e mai bine,nu mai face asa des si nici prea moale..sper sa scapam repede.Copro nu-i pot face acum,ca nu iese nimic datorita antibioticelor..trebuie sa mai asteptam.
Nu am timp deloc,de aceea sunt asa..pe fuga
Pupici

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor...cine ce mai stie de Danette si frumusica de Iris? Ne-au parasit?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am intrat doar sa-i transmit lui Try ca ma bucur enorm ca totul e ok.
Multa sanatate si Doamne ajuta!
Sunt alaturi de tine cu tot sufletul.
Pupici.

Nana Motoc
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

daniella4 ce mai face alexis? ai ajuns cu el la dr?

try, multa sanatate si putere in continuare

Alexa9+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
andreap, ma bucur ca mariuca este mai bine...poate i-ai dat ceva un fruct nou si de-aia face moale...eu i-am facut coprocultura lui alex la lilmed in teius...este f aproape de noi, au un laborator f bun...m-au pus sa duc proba de 3 ori, mi-a dat furtuna trimitere si nu m-a costat nimic...numai bine si multa sanatate
am vazut pozele cu cei 3 frumuseipe fiecare in parte...ana cu ochisorii ei albastri i-a zapacit pe cei doi printisori
am vazut-o si pe paxelinasiradiaza de fericire...ai grija de tine sa nu-l mai ridici pe silviu chiar daca ti se pare usor...eu nu am ascultat si am cam tras dupa aceea, noroc ca totul a fost ok pana la urma.
va pup pe toate si pe copilasi

monica

Mergi la inceput

multumim de aprecieri si grija
de cuminte stau cuminte atat cat se poate dar cum bine stiti si voi este practic imposibil sa nu il ridic deloc chiar daca e si tati al lui cu el, mai cere el, se mai impiedica cand e de mana , mai refuzam sa mergem, ne mai suim in carut, leagane etc, dar moderat
un Silviu si uneori cate putin un Mihai mai ridic dar de axemplu pe ana nu am ridicat-o desiiiiiii tare as fi zmotocito

Alexa10+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime
noi avem o inversul problemei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82538" target="_blank">aici, am pus intrebarea si la "parintii intreaba..." dar se pare ca nimeni nu ne-a raspuns...si aseara am avut un nou episod de plansete dupa ce i-am pus o juma de supozitor. stiu ca nu mai tre sa-i pun, da nu stiu ce sa fac...poate aveti voi vreo idee.

Aime,iti dadusem un remediu cu coaja de portocala.L-ai incercat?N-a dat rezultate?

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata
Dupa ce ieri raportam o oarecare imbunatatire,azi dimineata iar a facut mai moale,galben si mirositor...offf,nu stiu ce sa ma mai fac cu fata asta.Dar cred ca e greseala mea,ieri m-a "mancat" sa-i dau un iaurt(nu mai mancase de luni) cand am vazut ca e bine,adica doar 2 scaune si alea normale.Daca sunt..ce sa fac?
Azi plecam la mare,desi in conditiile astea nu prea imi arde de plecat.Sper sa fie mai bine,continuam un fel de regim si tratamentul cu ercefuril+smecta....
Pupici

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

buna, noi va pupam pt cateva zile, azi plecam la tara, sa il mai scot la are curat poate ne trece si noua raceala, pt el va fi bine , pt mine mai obositor caci plecam azi , maine seara ne intoarcem pt o nunta si duminica mergem inapoi pana luni sau marti, timp in care el ramane cu mama si mamaie la aer, noroc ca nu e prea departe ,e aproape de pitesti

Alexa10+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput