Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Aimee tocmai am terminat de citit cap 10 la Deserturile Nataliei si ti-am remarcat postarile.pls spune-mi oare nu pot folosi in locul branzei Almette, Mascarpone?

19,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BITS, astept sa vad cum ti-a iesit si tie prajitura si ma apuc si eu dupa! ..se apropie cu pasi repezi ziua de nastere a lui MIhai si mi-ar placea sa incerc si eu acesta prajitura!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

POZICI LA SLANIC - BAIA BACIULUI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by bits

Aimee tocmai am terminat de citit cap 10 la Deserturile Nataliei si ti-am remarcat postarile.pls spune-mi oare nu pot folosi in locul branzei Almette, Mascarpone?

Eu cred ca da. Eu folosesc Almette cu smanatana, e f important, ca e mai consistenta, Almette cu iaurt parca nu se leaga. Din start iti spun sa dublezi cantitatile ptr ca iese putina, si n-o sa ajunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sanatate multa mariucai
eu pentru constipatie ii dau ruxandrei pere aproape in fiecare dimineatza...vad ca asa iese fara probleme.
va pup pe toate si pe copilashi...numai bine

monica

Mergi la inceput

Buna seara!

Ne-am intalnit in seara asta cu prietenii nostri dragi Paxela si Silviu , Otilia si Ana; am facut si ceva in IOR!

Vizionare placuta!

O noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am reusit sa ne intalnim, nici nu a fost greu, ne-am potrvit programul.

Ioana a facut cateva poze super reusite, si-i multumim ca ni le-a trimis asa repede.
Noi am mai stat putin si ne-am intalnit si cu Felis si Mihaitza. Ana a fost tare fericita cred ca de vreo 3 ori l-a pupat pe gurita, la plecare a impins la caruciorul lui si al lui Silviu. A, si lui Mihaitza i-a si dat biberonul, de fapt cam l-a stresat ca i-l tot indesa in gura, iar el a fost cel mai cuminte dintre ei a zambit si a ras cu noi. Cand o sa vedeti pozele de la Felis si Alexa o sa vedeti ce s-au mai iubit intre ei. Are Alexa o burtica mica si sexy si nu prea sta cuminte tot il mai ia pe Silviu in bratze ca altfel nu prea se poate.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

De AICI...
Ar mai fi fost cateva, dar se incarca fff greu... Sia acestea 20 mi-au papat cam 30 min din prg de somn si asa fff scurt...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Dragele mele

Nu am uitat pe nimeni si va admir tare de tot ca puteti inca sa va organizati sa scieti 2 cuvinte si aici, eu una nu ma pun la punct cu timpul, desi am incercat....
Am intrat acum ca n-am somn si nici chef de munca.Am vazut cateva poze, aveti aceeasi copii minunati si as vrea mult sa incercam sa facem o intalnire pana nu vine vremea rea in Bucuresti ...ce ziceti de sfarsit de august , sa se adune toate lumea din vacanta intr-un parc, sau poate gradina botanica ca anul trecut ???
Noi suntem bine, adica alexander e bine, e maestru in a ne scoae peri albi si sufletul la propriu, nici la sala nu trag atat...dar ma rog, ma bucur ca e activ, ca mananca bine , ca-si consuma energia.
In vacanta am fost si noi la mare la bulgari, unde va recomand cu caldura sa mergeti, e curat, se mananca bine rau, plaja nu e aglomerata, iar drumul nu e ucigator, noi am facut pe la Calarasi cu bacul in total 4 ore juma.
Voi pune si niste poze noi saptamana asta, sa nu ne uitati.Pup burticile , mi-e o pofta mareeeeee, dar nu-i nimic ca vin si eu din urma, acum m-am linistit cu job-ul, trebuie doar sa mai termin pana in toamna niste proiecte dupa care ma pun pe treaba.

Cu mult drag va pup pe toate si toti.

dupa 1 anisor-noi noute

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

'Neata!
Mie imi place poza cu cei 3 prieteni!

Mergi la inceput