Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Raluca,nu vrei sa-ti trimit leul meu de acasa?Mai ales in una din zilele acelea! Nu ale mele,ale lui!

[b]Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

habar n-am la ce te referi...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Corina75
Felis, cum zicea Eveline....la un mic concediu nu te-ai gandit???
Ce o fi cu Try? Speram ca numai bine....

Corina si Andrei (24.11.2004)

Am avut 4 zile, mai bine nu le aveam... A facut febra Mihai, vomitat, diaree... I-a iesit un dinte...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Miha, multumim de intrebare, a trecut raceala puiului, acu tre sa-l rezolvam pe tati ca e cam copt, cu amigdalele pe cale de scos afara, cu spinarea in pioneze....

Felis, mda, halal concediu ai mai avut....ooooooof, concediu.....ce o mai fi si asta, ca am uitat???

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Va scriu o reteta de papa bun pentru copii care mai mananca pasat. Poate o stiti deja dar Mariei ii place f mult si e f santos, asa ca va sugerez si voua asa, de variatie: banana fiarta in coaja 5 minute, se zdrobeste cu furculita, o lingurita de miere si cateva picaturi de lamaie. Iese o crema dulce acrisoara f aromata, delicioasa. Eu ii mai pun Mariei si biscuiti in ea uneori.

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Mai merge si un varf de scortisoara la toata povestea de mai sus , uitasem...

In alta ordine de idei: hop si eu din negura nestiintei - cate mese mai papa copiii vostri si cam ce la fiecare din ele? Eu am impresia ca sunt cam in urma ...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Raluca,a fost doar o gluma...

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

raluca,eu recunosc..sunt..adica fierb banana ca pe ou?.
Bits....super Ken!
Monica,multi!
Am vazut-o ieri pe Felis,arata bine,ma mir de unde mai are putere...eu de mult eram in locul ei!Pupic la Mihaita "catzaratorul"!

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Raluca,Mariuca mai are 6 mese(inclusiv cele de laptic..):la 6-7 dimineata lapte,la 8.30-9 fructe+branza dulce+biscuitei,apoi la pranz supa/ciorba,la 16.30-17 felul II,la 19 iaurt,la culcare lapte...am numarat bine?

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Raluca, Paul mananca asa: la ora 7.00 - laptele cu ceareale, pe la ora 9.00 rontaie la biscuiti sau sticksuri, la ora 12.00 supa sau felul II (nu merg amandoua, ca e circ mare oricum si cu una din ele), la 16.00 - masa de fructe, la 20.00 iaurtul cu cereale sau paine. In mare cam asta e meniul lui!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BITS, am vazut pozele cu feciorasul! e un scump Kenzo!! si iti seaman foarte mult!! abia astept sa vad pe bebe 2!!!! ...nu stiu de ce , dar am un feeling ca o sa semene tot cu tine mult!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Mergi la inceput