Copilasi de nov-dec 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Raluca,nu vrei sa-ti trimit leul meu de acasa?Mai ales in una din zilele acelea!Nu ale mele,ale lui!
[b]Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Corina75
Felis, cum zicea Eveline....la un mic concediu nu te-ai gandit???
Ce o fi cu Try? Speram ca numai bine....
Corina siAndrei (24.11.2004)
Am avut 4 zile, mai bine nu le aveam

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Corina75 spune:
Miha, multumim de intrebare, a trecut raceala puiului, acu tre sa-l rezolvam pe tati ca e cam copt, cu amigdalele pe cale de scos afara, cu spinarea in pioneze....
Felis, mda, halal concediu ai mai avut....ooooooof, concediu.....ce o mai fi si asta, ca am uitat??? 

Corina si
Andrei (24.11.2004)
raluca.gabriela spune:
Va scriu o reteta de papa bun pentru copii care mai mananca pasat. Poate o stiti deja dar Mariei ii place f mult si e f santos, asa ca va sugerez si voua asa, de variatie: banana fiarta in coaja 5 minute, se zdrobeste cu furculita, o lingurita de miere si cateva picaturi de lamaie. Iese o crema dulce acrisoara f aromata, delicioasa. Eu ii mai pun Mariei si biscuiti in ea uneori.
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
raluca.gabriela spune:
Mai merge si un varf de scortisoara la toata povestea de mai sus
, uitasem...
In alta ordine de idei: hop si eu din negura nestiintei
- cate mese mai papa copiii vostri si cam ce la fiecare din ele? Eu am impresia ca sunt cam in urma 

...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
mariussimiuc spune:
Raluca,a fost doar o gluma...
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
andreap spune:
raluca,eu recunosc..sunt
..adica fierb banana ca pe ou?
.
Bits....super Ken!
Monica,multi
!
Am vazut-o ieri pe Felis,arata bine,ma mir de unde mai are putere...eu de mult eram
in locul ei!Pupic la Mihaita "catzaratorul"!
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
andreap spune:
Raluca,Mariuca mai are 6 mese(inclusiv cele de laptic..):la 6-7 dimineata lapte,la 8.30-9 fructe+branza dulce+biscuitei,apoi la pranz supa/ciorba,la 16.30-17 felul II,la 19 iaurt,la culcare lapte...am numarat bine
?
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
onitza spune:
Raluca, Paul mananca asa: la ora 7.00 - laptele cu ceareale, pe la ora 9.00 rontaie la biscuiti sau sticksuri, la ora 12.00 supa sau felul II (nu merg amandoua, ca e circ mare oricum si cu una din ele), la 16.00 - masa de fructe, la 20.00 iaurtul cu cereale sau paine. In mare cam asta e meniul lui! ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
onitza spune:
BITS, am vazut pozele cu feciorasul! e un scump Kenzo!! si iti seaman foarte mult!! abia astept sa vad pe bebe 2!!!!
...nu stiu de ce , dar am un feeling ca o sa semene tot cu tine mult! ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)