Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

multumim ,multumim fetele!

Aimee La multi ani sotului!

Otilico drum bun!binenteles ca vrem o papusica scumpa la fel ca bolfosica de Ana.mey da te-ai hotarat sa-ti inseli barbatu?cum adica 25% belgianca?

Ken nu e deloc cuminte!cred ca-l duc la cresa de luna viitoare,de 2 ori pe saptamana caci nu pot sa fac nimic prin casa.parca la sarcina asta ma misc mult mai greu ca la prima.nebunelul asta fuge prin parc si nu ma pot tine dupa el,iar daca stam in casa e jale ca nu stie ce sa mai faca.astazi a fost zi cu peripetii:1.dimineata si-a bagat cucul in gaura din mijlocul Cd-ului(sta in popoul gol)2.pe la pranz eram cu sotul intr-un mag de mobila si noi ne uitam la un pat pt junior iar Ken al nostru si-a bagat manuta prin partea de jos a pantalonului,a tras de chilotel sa-l dea intr-o parte si a facut kk.am fost luati prin surpindere devorbele lui"mama,mama kaka!" dar ne-a pufnit rasul pe amandoi cand i-am vazut isprava.l-am strans repede cu un servetel si ne-am dus la baie sa rezolvam problema.3.tine mortis sa faca pipi din picioare ca taica-su asa ca dati-va seama cu cat pipi ramanem in olitza.

octy17,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, sa-ti traiasca sotul!
Bits, nu mai cum sa-mi insel barbatul? El este 50% belgian, 50% roman (tatal genetic este belgian), eu is rasa pura 100% romanca . Ana de duminca este ocupata cu numaratul banilor si pescuitul lor cu undita. Cei romanesti sunt cu fier in ei si ii atrage magnetul din undita, asa ca am o fetita model de cateva zile. A, si daca intreb "Cum este fetita rea sau buna?", imi spune "buna" .
Daca am timp diseara pun un filmuletz cu Ana imitand baietzii facand pipi, este tare fericita de ce a invatat ea .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna fetelor,

Va pupam pe toate, in special pe pitici...
Sunt fericita ca azi dimineata s-a intamplat minunea: prima data cand Andrei nu s-a suparat ca plec la servici (de obicei imi intorcea spatele), si m-a pupacit pe obraz din proprie initiativa....mi-au dat lacrimile!!!
E o senzatie unica...ce mai!

Eu n-am sotz leu, dar am 2 sefi leuti !!!
Cine mai are sotioru' scorpion???

Felis, cum zicea Eveline....la un mic concediu nu te-ai gandit???
Ce o fi cu Try? Speram ca numai bine....

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Otilia, am zis eu as acand eram insarcinata?! Doamne, cred ca "basmeam", ca sa citez un clasic in viata , ca nu am gandit niciodata cu capul ca va fi cu ochi albastri, gandeam doar cu burtica mea de gravida .... Hai k m-ai speriat cu procentele alea!!

Bits... super tare!!!! Deci faza cu cd-ul mi se pare super misto... Oricum, bine ca baiatul a facut caca in pantaloni si nu pe vreun patut junior. Si banuiesc ca esti numai cu mopul dupa el prin casa, asa-i?

Moama, cate sotii de lei... Eu am o admiratie deosebita pentru barbatii astia, incepand cu bunicul meu, care e absolut adorabil si cred cu tarie ca e si zodia de vina ...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

nop Ralu faza e ca a facut pe podeaua magaznului ca-si daduse chiloteii intr-o parte ca sa iasa.....cu pipi stam bine in sensul ca se duce singurel sa faca ba chiar il si arunca in wc,problema e cu kka.daca nu e prea ocupat sa vina sa-mi aduca pampersul(numai in ala vrea sa faca)ii da drumu pe unde apuca.

Otilico gata am inteles ce-i cu procentul pana la urma!mey da poate vrea tati un baietel asa ca-i dau prioritate.vezi ce faci acasa poate va intoarceti mai multi decat ati plecat

18,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bits...super tare kenzolino...decat sa faca kk in chilotei mai bine pe podeaiar faza cu cd-ul era de

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bits, super tare faza cu cu Kenzolica.Pai cum?Ai fi vrut sa faca in pantaloni?

Otilia,io n-am priceput care e faza cu procentele.

Raluca,nu vrei sa-ti trimit leul meu de acasa?Mai ales in una din zilele acelea! Nu ale mele,ale lui!

Corina
,a trecut raceala la puiut?

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Miha sa stii ca as fi preferat sa fi facut in pantaloni(aveam schimburi)decat sa-i fi dat drumul acolo jos,ne-au vazut cateva persoane si nu m-am simtit tocmai bine!vb aia doar nu-i caine!

18,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Aime La multi ani sotului tau

fetele de Try mai stie cineva ceva? sper din tot sufletul sa fie totul in regula

Alexa8+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AIME... sa iti traiasca sotul si sa fie sanatos

PAXELINO... mi-e dor de tine femeie... tu cum te mai simti?... Ce face samburelul?...
Eu ma simt cam asa Maimutoiul asta descrie exact cum imi simt eu capul...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput