Copilasi de nov-dec 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 17
FELIS spune:
AIME
sa iti traiasca sotul... sa fie sanatos... EU mai am timp sa mai scriu cate un rand pe aici, dar nu am timp de vizionat pozite..
... si tare rau imi pare![]()
Mihai e bine in general, tare vesel si vioi... Ne cam supara o conjunctivita recidivanta si o tuse sonora... dar in general e bine... Oricum, am fost aseara cu el la dr lui ca a venit din concediu si i-am cerut trimitere pt analize de toate felurile, ca nu i-am mai facut de mult: exudate, urocultura, coprocultura, coproparazitologic, analize de sange ... Am o lista intreaga... si vreau sa i le fac la Cantacuzino (am inteles ca acolo ar iesi mai complete analizele)
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Raluca, am frunzarit si eu pozele cu Mamaruta,
frumusete de fetita. Cred ca sunteti niste parinti in extaz, tin minte cand erai gravidutza si spuneai ca iti doresti sa aibe ochii albastri. Cineva acolo sus te-a ascultat si nu numai ca are ochii albastri dar mai este si blondutza cu carliontzi.
Miha, poza care iti place tie cred ca este preferata Ralucai, o are la messenger
!
Bits, ne-am indragostit de Ken, trebuie sa mai fac o fetita pentru el, ce zici, ti-ar place o nora cu 75%romanca, 25% belgianca? Cred ca al tau baiat este tare cuminte, ca vad ca te lasa sa faci multa treaba.
Felis, noi va iubim oricum, iar daca nu sunteti activi stim sigur ca munciti.
Noi decolam maine, nu stiu exact in ce zile voi fi la Moreni dar sper sa facem o intalnire in IOR
si sa ne strangem cat mai multe mamici.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
paxela spune:
Otilia drum bun maine sa ajungeti cu bine , deabia astept sa ne vedem sa pup si eu niste falcute de fata frumoasa
Alexa
8+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
FELIS spune:
am reusit sa vad pozele lui RALUCA si BITS... ce frumoase!!!!!!!!!
RALUCA... MAMARUTA ta imi place AICI imi place rau de tot...
BITS... imi vine sa il papa pe KENZO AICI
Sper sa mai reusesc sa vad si alte poze!...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
andreap spune:
otilia,gata,veniti in tara?drum bun si poate reusim sa ne vedem..cat mai multe undeva in parc.Pupam Ana blonda!
mai,eu cred ca fac gripa,prea ma dor toate,ochii,gatul,nasul partial infundat...of,de unde oare?
de aia nici nu am chef de nimic..
,mai ales ca am sef in concediu![]()
Aime,"la multi ani" ptr.maine si petrecere frumoasa!Iar faci o minunatie de tort?????
De Try mai stiti ceva?
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
mariussimiuc spune:
Otilia,drum bun iti dorim.Pe la Isi nu ajungi? ![]()
Aime,sa-ti traiasca sotul.Si tu ai un leu paraleu acasa? ![]()
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
felis
si multumim ca te-ai gandit la noi...
si lui mihaitza, bafta la analize si sa dea Domnul ca totul sa iasa fff bine.
oti
drum bun si sa ajungeti cu bine
aime
la multi ani! sa-ti traiasca sotiorul, sa fie sanatos si sa fiti multi ani fericiti impreuna...distractie placuta
andreap
mariuca cea vorbareatza si petrecareatza.
si noi am serbat-o ieri pe COCA ADA MAMIIA...asa zice ea ca o cheama...coca si-a spus ea inca de prima data...nus tiu de udne dar vad ca i-a ramas si acum in cap si nu-i mai iese
...zici ca e numele de familie![]()
va pup pe toate si pe copilashi
monica
aime spune:
Fetele, multumesc mult de urari
, ei n-o sa ne sarbatorim cine stie ce, doar asa "en famille" si cu finii (ca e si joi), da tortul si sampania nu vor lipsi
.
Da, mey Miha, leu am si eu...vad ca si eveline are leutz.
Am terminat tortul, mai tre sa-l ornez ![]()
FELIS spune:
quote:
Originally posted by aime
Da, mey Miha, leu am si eu...vad ca si eveline are leutz.
Am terminat tortul, mai tre sa-l ornez
Si eu am sotul tot leu
MONICA

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel