Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by bits

Paxello cum stai cu greturile?la mine vad ca au disparut cu toate ca ma mai incearca niste senzatii de voma.Silviu nu se alinta mai mult ca inainte de a ramane insarcinata?

octy17,KENZO(1nov 2004)

cu greturile nu prea am treaba , vin cateodata si pe la mine dar rar si cand vin ma trezesc cu ele si ma culc la fel
Daaa se alinta mai mult, e mult mai razgaiat ar vrea doar in brate , are zile cand sta lipit de mine mereu si zile in care ma bate( dar trecem noi si de faza asta) nu mereu am eu rabdarea sa ii ofer atata afectiune cat ar vrea el

Alexa8+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Uram si noi La multi si fericiti ani Mariilor si Marinilor de pe forum si de pe acasa, cu toate cele bune si frumoase!

Suntem un pic mai bine cu enteroviroza, azi chiar am fost in parc.

Pupici tuturor, sunt in viteza

De Try mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Urez si eu tarziu... LA MULTI ANI Mariilor si Mariucilor...
sper ca a-ti avut cu toatele o zi frumoasa!

Pupici Mamarutei de care tare mi-era dor... e o scumpa.

Dana & Iris 1,8 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata fetelor!

Poftiti la o cafea!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetele.... va pupam si ve rugam cu mii de scuze si plecaciuni sa nu va suparati ca nu am ami intrat ... mai ales ieri... si sa nu ma ... Am avut niste zile ... da nu mai vreau sa ma gandesc ca nici de aici in colo nu va tocmai roz... e vorma de munca .... munca... munca de nu mai stiu de mine...

Deci... LA multi ani pt toate Mariucile cu mii de si sa stiti ca ma gandesc la voi tot timpul, chiar daca nu scriu (nici de citit nu am ami avut timp)

ANDREEAP... scuze pt ieri... las ca iti zic eu azi , ca daca zic aici public cum muncesc cred ca imi iau sigur ... Si sa iti traiasca Mariuca... sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea... la vorbareatza mica si isteatza...

RALUCA... MAMARUTZA... blonda dulce si frumoasa si ochioasa si scumpa si dulce...

MONICA.... lui Ruxi care e si Maria...

NCRISTINA, SIMINNA, MIRIA-CRISTINA, LOREENA, KARMEN24, OLGA-STAN, ELENA75 sa va traiasca Mariile si sa va bucurati de ele... sa fie sanatoase...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eveline

Buna dimineata fetelor!

Poftiti la o cafea!

Ana si Bianca-iubita

Buna Eveline... la cafea sunt si eu... la prima pauza la servici... din ultimele zile (adica pana acum am lucrat fara pauze..., azi am inceput cu o pauza....

a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Te cred Felis...ai tot dreptul sa incepi cu o pauza cand vrei tu....eu ti-as sugera un concediu...il meriti...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata si multumim de urari!Mariuca a repetat toata ziua ieri "ziua mia"..si raspundea de fiecare data cu "mitzitzi" can i se spunea "la multi ani".Aseara am petrecut iar la terasa,Mariuca a cazut franta pe la 22.30 si s-a culcat in carut.mami azi e obosita.....dar de acum o tot tinem cu petrecerile,ca vine si Sf.Alexandru,apoi iar Sf.Maria,ziua mea.....
Felis,stai linistita iubita,te inteleg.Pupam pe Mihaita si va dorim numai bine
raluca,am vazut pozele,superba Mamarutza ta blondina si tu la fel
Bits,esti otare frumoasa si Ken la fel.Sanatate multa!
Pupici

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Andreea, sper ca ne vedem azi, dar sa nu imi scrii pe mess, ca nu sunt eu. E calculatorul de acasa deschis, eu la servici nu am mess din motive de timp... Deci ori ma suni, ori PM aici...

a adormit singurel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata si de la noi!

eu am si baut -ua si am vizionat pozici...cu Mamarutza dragutza, cu Ken dragut ca o bombonica ce este si mami a lui, cu tati si bunicii...tare frumosi sunteti cu totii si bunicutii au intrat in joc , sa aveti multi ani inainte fericiti Bits-ule
Salutam si noi pe Felis, mami ocupata, ce mai face puiul? e in vacanta?
Mai vb, ma duc sa ma apuc de un tort ca maine e ziua lui tati

aime si Vladimir

Mergi la inceput